- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
En az uj Rise of the TombRaiderre gondoltam, igaz h Xbox One 1080p 30fps, viszont lehet peldat venni rola optimalizacio szempontjabol, grafika ugyan mint pcn. Vagy ott a Witcher 3, ps4-en kitoltam, grafikai kulombseget nem igazan lattam pchez kepest es egy R9 290 alig tud 1080p 60fpst stabilan...ezekre gondoltam en az elozo kijelentesemben. Amit konzolon kenytelenek jol optimalizalni aranylag gyenge hardverre azt pc oldalrol csak osszecsapjak majd 5 patch-el foltozzak vagy jonmegjelenes napjan kb egy 2gb meretu😃 Volt Xbox one, ps4 es pcm is az erosebb hardverekbol felepitve
-
Cseneles
őstag
Ezt a fogyasztoi tarsadalom diktalja, profit mindenkinek es kiadas a fogyasztonak
viszont a Dx12-vel megszunhet a gat ami eddig hatraltato volt, ertem itt a cpu limit, erore kaphatnak a Gpuk, eddigezeknek inkabb szoftveres akadajai voltak. Remeljuk az nv istarsul es kielezi a ket gyarto kozti versenyszferat hanem raerolteti a jatekipart egy kozos api hasznalataraami mind konzolon mind pcn azonos lesz! Igy nem lesz fps gondunk
-
Cseneles
őstag
En erre annyit mondanek, hogy mindket gyarto folyamatosan fejlesz, az nvidia gput meg gsync-et, amd az api-t, konzol hardvert ami a jatekipar kb 50%-a, gpu, cpu, freesync, mas most nem ugrik be. Teny h picit az nvidia uralta mindig a nyers erot meg az abszolut magas arazast, viszont az Amd torekszik az egysegesitesre ami mindket felnek kedvez, fokent a peogramozok ak es a jatekfejlesztoknek! Meg mindig ott tartunk h rengeteg az eros hardver de az optimalizalas a beka segge alatt! Egy konzol kepes arra amire egy 400000ft pluszba kerulo pc nehany jatekban, ez a baj!
-
Cseneles
őstag
Érdekes figyelni a konzol ipart, ahol szintén hasonló API dolgozik AMD hardveren. Így a játék fejlesztők valamilyen szinten kénytelenek AMD hardverre "jól" megírni a játékokat amit csak át portolnak PC-re némi magasabb textúra pakkal és pár plusz effekttel. Így nem meglepő ha a DX12 alatt jól teljesítenek az AMD hardverek
ez sokaknak örömet fog okozni a szűkebb költségvetésű rétegben. Viszont a tesztben életszerűbb lett volna ha betesztek egy FX8350 vagy FX6300 cpu-t, mint hogy azt az FM2-es csodát amit mindenre vesznek csak játékra nem...ha már játéktesztről van szó, így több minden kiderült volna amire sokak kíváncsiak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest