- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Az egy dolog, hogy az optimalizálás egy mumus dx10-től kezdve napjainkig, az meg egy másik, hogy az i7-nek nincs minden fronton ellenfele így elég minimális teljesmítménynövelgetés generációként meg egy kis rossz paszta a kupak alá, hogy melegedjen ha nem tuningol az ember ha tuningol (tuning esetén aztán jöhet a delid amivel ~10-20fokot lehet nyerni) és csapjuk hozzá azt is hogy kössük meg a tuningolni akarók kezét és csak a bizonyos chipsetnél K-ra végződő procikat lehessen tuningolgatni.
Szóval ha nincs konkurencia akkor nincs miért komolyabban fejleszteni csak saját magukat kell túlteljesíteniük.
-
Puma K
nagyúr
Ez nem ér semmit hiába futtatod le az alapján a probléma leírás alapján amit Plasticbomb ír.
Régebbi játék újabb OS-en nem indul el.
Ugyan ezt tapasztaltam én is: [link]
Ha egyáltalán el is indul mindenféle trükközések: ini fájlok meg exe buherálások után egy régi játék új OS-en akkor grafikai hibákba ütközik az ember.Millió és egy játék indítja el ugyan ezt az exe-t, de már jó ideje egyik sem szed le semmit. Külön felrakni DX8-cat meg nem lehet, mert a DX9 visszafele kompatibilis a 8-cal.
-
Puma K
nagyúr
"...a játékokban amik win 7-en suhantak elindultak mentek hibamentesen..."
Hasonlót én Vista és Win7 átállás után tapasztaltam. Vistán vígan játszottam a Star Wars Pod Racer-el, Win7-en meg nem akar elindulni max úgy hogy fehér képernyőt látsz a játékban.... meg még egy csomó ilyen régebbi játék volt ami még ment XP/Vistán, de Win7-en nem.
Mondjuk a Win7 többet hozott szerintem mint a Win10 a jelenlegi formájában ha játékokról van szó és a látványról (DX11).
-
Puma K
nagyúr
Hasonló flash ez a DX12 meg a Win10 mint anno a DX10.1 és Vista volt.
Amúgy nem értem miféle perverziót éreznek a programozók, hogy RTS-t csinálnak a legújabb DX-szel?
Anno a Battleforge jelent meg elsőként(?) hivatalos DX10.1 támogatással....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Facebook és Messenger
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest