- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Cseneles #281 üzenetére
"Egy konzol kepes arra amire egy 400000ft pluszba kerulo pc nehany jatekban, ez a baj!" Én is képes vagyok arra amire egy olimpikon úszó 200 méteren, csak én szárazon a medence mellett!
Ez a mítosz ami körüllengi a mai konzolokat nevetséges, de ha a mostani híreket elolvasod már maguk a gyártók cáfolnak téged...
-
Peat;)
veterán
válasz
Integrale #63 üzenetére
Én a VGA szempontból írtam, nem a CPU. Az jó dolog hogy ott nem kell egy erőmű, de az is látszódik azért hogy ha van az sem baj...
VGA szempontból semmi gyorsulás nincsen. Vagy mire gondolsz? AMD szimplán olyan d11 drivert írt hogy a prezentációkban aztán *urva nagy gyorsulásról tudjon beszámolni d11 vs d12 témakörben. Ennek dőltél be esetleg? Ez csak egy olyan lépés tőlük amilyet az nvidia szokott csinálni, ilyenkor ki kell röhögni őket, ahogy a zöldeket is ki kell röhögni hasonló esetekben(ez a rész általában működik a ph!-n), de nem bedőlni a mókolásnak.
Amit Abu írt az lehet érdekes, de akkor meg a teszt nem szerencsés, mert másképpen kellett volna kimutatni a d12 előnyét, miszerint egységszámtól szinte független a sebesség, míg d11 esetében nem. Van rá utalás a cikkben, ennyi.
-
Peat;)
veterán
Én biztos nem, de mondjuk úgy hogy a lehetőség adott.
Valamit összecseréltél, szerintem másodjára is dx11-et akartál írni dx12 helyett. Amit írsz az egy fikció jelenleg játékos szemszögből, mert nem látni d11 és d12 között a sebességkülönbséget, grafikai beállítástól, vga terheléstől függetlenül sem. Ami van az AMD-nél differencia az azért eléggé világos mindenki számára hogy mit szolgál (szép nagy színes grafikonok
és többek között bizonyíték hogy nvidia és amd egyre megy...)
-
Peat;)
veterán
Számomra a legfőbb probléma hogy az eddigi directx-ek mindig hoztak valami látványbeli pluszt. Azok sem gyorsultak a régi vga-n(ezt valaki tényleg elhitte hogy megtörténik profitorientált vállalatok esetében?), de volt egy olyan többlet ami megérte a plusz befektetést a játszani vágyóknak.
Most semmi ilyet nem érzek ennél a címnél, várom a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest