- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
válasz
m0h0senator #481 üzenetére
Remélem hamarosan megoldják, hogy be lehessen hatékonyan fogni az inteles IGP-t is. Ha nem is drámai fps növelésre, de legalább 1 konkrét funkció ingyen elvégzésére, mondjuk egy 2-szeres MSAA pluszban (tudom, szép álom).
-
wattafaka
senior tag
válasz
m0h0senator #479 üzenetére
Egyébként félreértés ne essék, én a játékot (meg az új játékoknál kialakult helyzetet) kritizáltam ezzel.
-
wattafaka
senior tag
válasz
m0h0senator #476 üzenetére
Elég csóri, hogy ilyen konfiggal csak 30 fps-t tud kiköhögni a játék, 4K ide, vagy oda.
-
wattafaka
senior tag
válasz
joysefke #389 üzenetére
Nincs bepipálva a 32-es, szóval akkor alapból a 64-es fut. Természetesen 64-bit-es a win 7-em 8GB Ram-mal. Amúgy mióta van ez a 64-bit-es kliens lehetőség? Csak mert hónapok óta nem játszottam vele, de legutóbb még beesett 50 fps környékére multiban az izmos csaták alatt egy pár pillanatra (nem tudom ezen segít-e, illetve hogy akkor megvolt-e már a frissítés). Egyébként köszi az infót!
Ha már GTA5 szóba jött én is kiváncsi lennék, azt mi okozhatja, hogy fix 60 fps-ről néha egy kisebb akadás formájában leesik 58-ra. Az idegesítő ebben az, hogy pl. High + FXAA + 2*MSAA mellett sem akad meg többször, mint Medium + No FXAA + No MSAA mellett. Tovább butítani nem akarom, mert nagyon úgy tűnik nem a GPU teljesítményével lehet a baj, ha magasabb beállításokon se lesz rosszabb. A probléma, hogy alacsonyabbon sem lesz jobb. Eddig a V-Sync egy mellékhatására gondoltam, de akkor lehet ez is CPU limit akár? (i5-4570 @3,2Ghz + Msi GTX 980 Gaming).
-
wattafaka
senior tag
-
wattafaka
senior tag
válasz
wwenigma #359 üzenetére
Ha így lenne nem tartanának pénzügyileg a béka segge alatt
Ez a legnagyobb bajuk egyébként, hogy folyamatosan a jövőre fejlesztenek, és mire kiforr, addigra a konkurencia általában nem csak beéri, de meg is előzi.
De legalább elindítanak valamit. Ha Nv-n múlna lehet a nyers erőre bíznának mindent.
-
wattafaka
senior tag
Kétélű fegyver ez, mert nekem lassan a magas árak veszik el a kedvem, hogy a felsőházból szemezgessek.
Bevételkiesés kompenzálására javasolnám, hogy generációváltásokkor ne 10-15%-ot nőjjön a teljesítmény, és akkor biztos többen vásárolnának. Teljesítményben pangás van, az árak meg elszálltak, így nem is fog senki vásárolni, inkább kivár 4-5 évet és akkor cserél. Legalábbis én jelen piaci helyzetben ezt fogom tenni.
-
wattafaka
senior tag
Már sosem jön el az idő, hogy ne kelljen 200k-s kártyákkal is még a beállításokkal trükközni a folyamatos játékélményért? A látványmaszturbációról igazán áttérhetnének a teljesítményfokozásra.
Mert nekem a -szép, de "szarul" fut- szintről a -szebb, de "szarul" fut- szintre ugrás egyáltalán nem tekinthető világmegváltó technológiai ugrásnak.
Vagy tényleg arra megy ki a játék, hogy a jövő generációs kártyákat is el kell adni valahogy? -
wattafaka
senior tag
válasz
#85552128 #310 üzenetére
Valamivel el kell majd adni a Polarist, meg a Pascalt.
Bár megkockáztatom a több éves generációváltás tapasztalatai alapján, hogy még azok sem feltétlenül nyögik majd ki.
(#311) wwenigma
Több játékost érdekelnének a csúcskártyák, ha nem 180-250 ezerbe kerülnének. Nem azért van otthon középkategóriás kártyája a többségnek, mert nem igényelnék a csúcs "minőséget".
-
-
wattafaka
senior tag
"A próféta szóljon belőled! Remélhetőleg lesz olyan cím amiben kihasználjákbaz Igp-t, pl egy hajszimulációt simán el tudnék képzelni mint efektet amit az igpbszámol."
Egynek nem rossz, de ha mondjuk egy kétszeres MSAA-t rádobna a játékokra ingyen, már azért is sokan boldogak lennének! Köztük én is.
(#251) Malibutomi
Teljesen jogos a felháborodás, ha már így lett beharangozva a dx12 és újításai: [link]
A valóságban sehol sem vagyunk még ehhez. Persze a marketing bullshit kerék az pörög megállás nélkül. -
wattafaka
senior tag
Ejnye
Dx12 ide vagy oda, én mindenesetre maradok a jól bevált Starcraft 2-nél. Természetesen minden alkalommal, ahogy elérem a 200-as limitet hullajtok majd egy könnycseppet.
(#244) Abu85
"Ezek annyira feltűnő hibák, hogy nem lehet elmenni mellettük."
Persze, ha mindenképp bele akarsz kötni egy képbe. Ha te ezeket nézed a játékban harc közben, akkor részvétem.
-
wattafaka
senior tag
válasz
Lacccca87 #222 üzenetére
Hát de dx12, szóval térdre kell borulni.
Egynek amúgy elmegy, de hogy általánosítani lehessen ez alapján a jövőt, az kizárt.
Ettől függetlenül hidd el vannak, akik már rohannak a boltba lecserélni a kártyájukat. Van is egy ilyen hsz. Hitman kifagy, Tomb Raider lassul, Gears of War-ról ne is beszéljünk. Kánaán.
De mindez számomra nem lenne zavaró, ha nem lennének beharangozva a dx12 meg win10 only játékok, hogy még csak véletlenül se tudd elkerülni. -
wattafaka
senior tag
Ez már tényleg szembetűnőbb. A másik dolog amit nem értek:
"a DirectX 12 csak félszemű óriás lenne az aszinkron compute nélkül"
Ennek ellenére az első tesztben egy kivétellel (R9 Fury, standard) mégis az aszinkron compute kikapcsolása mellett jöttek magasabb FPS értékek (Nvidia OK, de még AMD-n is). Drasztikusabban fogalmazva mindkét kártyán lassulást eredményez. Akkor hol az előnye?
-
wattafaka
senior tag
"Gyakorlatilag minden egyes jelenetben lévő fényforrás árnyékot vet, legyen az az égbolt vagy akár fegyverekből kilőtt sok száz lézernyaláb, illetve a különböző robbanások."
Kövezzetek meg, de én a képeken egy pixelnyi lézernyaláb árnyékot sem látok. Hova bújtak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire R7 250 1GB
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest