Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Abu85 #132 üzenetére

Én értem.

Egyébként ezt a kettő kihagytam, de akartam kérdezni/javasolni:
    - Tudom, hogy sok volt a grafikon, de min fps jó lett volna mert vélhetően még jobban kijön a cpu limit kiütése és, hogy egyenletesebb a frametime.
    - Egy köztes kártya olyan szempontból érdekes lett volna (vagy lenne következő tesztben), hogy más tesztek alapján Fury alatt alig gyorsultak DX11 vs DX12 összevetésben. Preset-függetlenül, szóval még nagyon vga limitre sem lehet fogni. A cpu limit kiütése nyilván ugyanúgy működik ott is.

• sb

veterán

válasz repvez #70 üzenetére

Nem ezt írtad. Úgy írtad, mintha nem lehetne több vga-t használni DX12 alatt és átverés lett volna.
    De összekeverted. Több vga megy, csak nem DG módban. Ennyi a sztori.

Az, hogy itt-ott bugos nem jelenti azt, hogy ilyen is marad. Látod, pl. IGP+740 is gyorsabb együtt. A Fury + 980-ról meg ne is beszéljünk. Elég jól skálázódik, ráadásul két külön gyártó vga-ja. Hol volt ehhez csak hasonló is a múltban eddig?

Több dolgot is írtál, most nem megyek vissza, de pl. az erős AMD proci hiányolása is hülyeség. Elég egy grafikont megnézni kb. Mivel a harmatgyenge AMD APU is feljött szinte a legerősebb Intel szintjére ezért nem érdemes tovább nézni... épp ez volt a teszt értelme. Az se igaz, hogy tovább gyorsulna, ez meg látszik a többi csíkból. Vga limit. Itt a vége a kérdésnek.

Gyuri, Abu:
    Világos miről szólt a teszt csak sokan más vártak. Kisebb vga-nál is csodát. Aszinkron +40% gyorsulást meg, hogy kiragadjak egy elemet, pl. a draw call sok nagyságrendbeli növekedésétől 4fps vs 80 fps grafikonokat DX11 vs DX12 tekintetében.

Szerintem egész jó ez kezdetnek, aszinkronnál nyilván válasz a kód egységesítése, plussz ha jól tudom még lesznek későbbi extrák amik bekerülnek aszinkron számításban a kódba, tehát valószínűleg nagyobb gyorsulás várható.
    Aztán ott a cpu limit kiütés. I3-on hasít. Ha van annyi sütnivalója valakinek meg is fordíthatja: i5/i7-en a fele erőforrás felszabadult: tehát lehet ilyen szempontból is jobb/fejlettebb a játék akár.
    Textúrák: Van benne igazság, de semmi köze a technológiához.

• sb

veterán

válasz repvez #61 üzenetére

Olvasd már el ezt a rohadt tesztet. Lehet használni, csak nem Dual Graphics módban.
    Erről szól a leírás fele.
    De a többi sületlenségen is segítenie amit eddig felsoroltál...

Új hozzászólás Aktív témák