- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én értem.
Egyébként ezt a kettő kihagytam, de akartam kérdezni/javasolni:
- Tudom, hogy sok volt a grafikon, de min fps jó lett volna mert vélhetően még jobban kijön a cpu limit kiütése és, hogy egyenletesebb a frametime.
- Egy köztes kártya olyan szempontból érdekes lett volna (vagy lenne következő tesztben), hogy más tesztek alapján Fury alatt alig gyorsultak DX11 vs DX12 összevetésben. Preset-függetlenül, szóval még nagyon vga limitre sem lehet fogni. A cpu limit kiütése nyilván ugyanúgy működik ott is. -
sb
veterán
Nem ezt írtad. Úgy írtad, mintha nem lehetne több vga-t használni DX12 alatt és átverés lett volna.
De összekeverted. Több vga megy, csak nem DG módban. Ennyi a sztori.Az, hogy itt-ott bugos nem jelenti azt, hogy ilyen is marad. Látod, pl. IGP+740 is gyorsabb együtt. A Fury + 980-ról meg ne is beszéljünk. Elég jól skálázódik, ráadásul két külön gyártó vga-ja. Hol volt ehhez csak hasonló is a múltban eddig?
Több dolgot is írtál, most nem megyek vissza, de pl. az erős AMD proci hiányolása is hülyeség. Elég egy grafikont megnézni kb. Mivel a harmatgyenge AMD APU is feljött szinte a legerősebb Intel szintjére ezért nem érdemes tovább nézni... épp ez volt a teszt értelme. Az se igaz, hogy tovább gyorsulna, ez meg látszik a többi csíkból. Vga limit. Itt a vége a kérdésnek.
Gyuri, Abu:
Világos miről szólt a teszt csak sokan más vártak. Kisebb vga-nál is csodát. Aszinkron +40% gyorsulást meg, hogy kiragadjak egy elemet, pl. a draw call sok nagyságrendbeli növekedésétől 4fps vs 80 fps grafikonokat DX11 vs DX12 tekintetében.Szerintem egész jó ez kezdetnek, aszinkronnál nyilván válasz a kód egységesítése, plussz ha jól tudom még lesznek későbbi extrák amik bekerülnek aszinkron számításban a kódba, tehát valószínűleg nagyobb gyorsulás várható.
Aztán ott a cpu limit kiütés. I3-on hasít. Ha van annyi sütnivalója valakinek meg is fordíthatja: i5/i7-en a fele erőforrás felszabadult: tehát lehet ilyen szempontból is jobb/fejlettebb a játék akár.
Textúrák: Van benne igazság, de semmi köze a technológiához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest