- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs azzal baj, hogy nem akarnak a Valve-nak sarcot fizetni és saját store-t nyitottak. Baj a játékokkal van. Majd megtanulják, hogy a szart nem tudják eladni annyi példányban, amennyiben szeretnék, így kénytelenek lesznek minőségibb játékokat kiadni.
Vagy mégis van annyi "tudatlan" ember, hogy eltarsa őket még a szarral is?
Szerk: OFF-ba teszem, mert nem a AoTS-ról beszélünk már.
-
-
-
válasz
joysefke #368 üzenetére
A 270X-OC-t a jelenlegi GTX970-OC követte úgy hogy procit nem cseréltem. Érzésre az i5 3550 jobban kihajtja a 970-et mint akkoriban a 270X-et...
Tehát CPU limited volt a játékokban 270X mellett, és most nincs GTX970-re kicserélve?
Snecy20: Mert az Empire Earth korát megelőző volt!
-
-
Az, hogy ez a techdemo (nekem ez nem játék, nem is érdekel) szép vagy sem, azon múlik, hogy a fejlesztőknek mi volt vele a célja. Ha csak annyi a gond, hogy egy jó HD textura pack hiányzik hozzá, az könnyen orvosolható. Ha viszont az vol a cél, hogy eddig soha nem látott mennyiségű egységet és effectet akartak megjeleníteni, akkor azt a célt elérték. És ezt a sok-sok mindent le kell renderelni, ami igénybe veszi a VGA-t. Nem tudom, mi a presetek között a különbség, remélhetőleg nem az, hogy felesleges számításokat végeztet a kártyákkal, de tudjuk, hogy simán meg lehet fektetni bármilyen hardvert (lásd Crysis 2007-ben, de az szép is volt). Ezek a kártyák magas beállításokkal ennyit tudnak. Nem kell hasraesni az áruktól és azt gondolni, hogy ezeket most aztán DX12 alatt nem fogja meg semmi.
-
Eddig a gyengébb DX11 teljesítmény miatt ment a Fury savazása. Most, hogy DX12-ben (illetve ebben a benchmarkban) fel tudott jönni a 980Ti-vel egy szintre, az a baj, hogy nem kétszer annyi FPS-t tol ki magából. Ehhez csak gratulálni tudok, ilyenek az NV trollok, és még tapsikoltok is egymásnak, hogy milyen faszán megmondtátok a frankót. Óvoda.
-
-
Leírta Abu nem egyszer, hogy az első AC megoldás nagyon kedvezett az AMD-nek és hazavágta az NV teljesítményét. Az volt az a verzió, ami nem hatódott meg azon, hogy sz*r az NV ilyen tekintetben.
Ekkor átírták a renderpath-ot, aminek eredményeként az AMD csak kicsit gyorsult, az NV-t meg nem vágta vissza. Tehát az AMD teljesítmény növekményét beáldozták, hogy az NV felhasználókat ne zárják ki a DX12 módból.Ribi: Azonos kategórián (= azonos árszegmens) belül helyénvaló összehasonlítani a termékeket. A hülye is tudja, hogy az i7 sokkal jobb bármelyik AMD processzornál (és még le is írod, hogy 2x annyiba kerül), illetve hogy a csúcs Audi jobb a csúcs Daciánál. Aszimetrikus a kínálat, el kell fogadni, ez van már évek óta. Ne kelljen már ilyeneket magyarázni régi fórumozóknak, mert sírva fakadok.
-
Én értem, hogy mit mondasz, de nevetséges, hogy egy kategóriába sorolsz egy 220k-s és egy 360k-s kártyát, csak mert az a két gyártó vágatlan GPU-jára épül. Ez olyan, mintha azt mondanád, az a helyénvaló, ha egy csúcs Dacia Sanderot egy csúcs Audi A8 ellenében tesztelnénk. Mert hát mindkettő a gyártó csúcs modellje, nem?
Egyébként meg ahogy fentebb írtam, a Fury X megelőzi a Titan X-et AoTS-ban. Ha ez a tendencia DX12 alatt, akkor viszont a Titan X 360k-s ára nem indokolt, mert a hülyének is jobban megéri a Fury X.
-
Kiharcolták? Érdekes megfogalmazás. Mindenesetre valakinek küzdenie kell a fejlődésért, mert ha a másik oldalon múlik, nem tartanánk még itt, az biztos.
Mondjuk abban is van valami, hogy dolgozhattak volna a DX11 driveren, hogy ne fogja annyira vissza a kártyákat. Kíváncsi lennék Abu85 véleményére ez ügyben.
-
-
-
Illetve még azért is csalódás jelenleg ez a dx12, mert oké, hogy 50% ot mutat azonos felállásban ,de hol vannak azok a nagy gyorsulások
Az 50% gyorsulás tényleg nem elég? Vagy te az a típus vagy (többekkel együtt itt a topikban), akinek az ingyen sem elég olcsó, és a lóf*sz sem elég nagy?
What's wrong with you, guys?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest