- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
En az uj Rise of the TombRaiderre gondoltam, igaz h Xbox One 1080p 30fps, viszont lehet peldat venni rola optimalizacio szempontjabol, grafika ugyan mint pcn. Vagy ott a Witcher 3, ps4-en kitoltam, grafikai kulombseget nem igazan lattam pchez kepest es egy R9 290 alig tud 1080p 60fpst stabilan...ezekre gondoltam en az elozo kijelentesemben. Amit konzolon kenytelenek jol optimalizalni aranylag gyenge hardverre azt pc oldalrol csak osszecsapjak majd 5 patch-el foltozzak vagy jonmegjelenes napjan kb egy 2gb meretu😃 Volt Xbox one, ps4 es pcm is az erosebb hardverekbol felepitve
-
Mert azok már nem bírnak olyan piaci részesedéssel, mint a W7.
Én egy kicsit örülök amúgy annak, hogy nincs a DX12-t kihasználó hardverem, mert egyre antipatikusabb az MS hozzáállása a felhasználóihoz, egyre tenyérbemászóbb a mentalitása, emiatt a 10 jelenleg az utolsó rendszerek között van, amit a gépemen szeretnék tudni elsődleges felhasználásra.
Ezt mondom úgy, hogy tudom, hogy sok előremutató fejlesztést hozott, csak pont azokban romlott a 7-hez képest, amik nekem számítanak: átláthatóság, egységesség, hardverkompatibilitás, ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- Hardcore café
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest