- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
-
ZoZa™
senior tag
egy csak egy próbáálkozásaz Apple-től. Ha akarnak biztosan tudnak ugyanehhez 5 megapixelt meg HSUPA-t is kapcsolni, de egyenlőre nincs értelme, ez az egész koncepció annyira más, hogy még van benne anyagi lehetőség. Szerintem még legalább fél évig nem lesz ujjabb telefonjuk.
Ami számomra érthetetlen volt, hogy miért vesz egy jól láthatóan anyagi gondokkal nem küszködő vezető telefont használtan. De felvilágosított,a hirdetésem szövege alapján választott. Mindenesetre meglepett. Azért vett ilyet, mert szerinte gyönyörű. Visszafogottan elegáns, és könnyen kezelhető. Ezt idéztem tőle.
-
ZoZa™
senior tag
Az iPhone a visszajátszásról szól. Minden porcikája a zenét meg a videót szolgálja, emellett lehet vele wifin netezni, mert ha már a kijelző.. erre találták ki, emiatt olyan jó ebben. Ebben tökéletes, mint ahogy minőségben is. Egy telefonnal ellátott érintőképernyős iPod. Aki másként tekint rá, annak csak egy innovatív akármicsoda.
Aki megvette tőlem azt mondta nem a zene miatt veszi meg, hanem mert Apple. Egy Lexus GS 300-assal jött, ha nem mondja akkor is tudom miért vett ilyen telót.
-
ZoZa™
senior tag
Vagy akár úgy is mondhatjuk, a többi cég rá van kényszerülve arrra, hogy minél okosabb telefonokat készítsen, mert mással már nem tudja megfogni az embereket, lásdd a papírharcos N93. Addig Apple meg megadja az embereknek azt amit igazán használnak de azt brutálisan jól. Bejött nekik. Máshogy gondolkodnak arrafelé. Nekem a pofám leszakad egyes gyártók 100e ft feletti telefonjai minőségétől. Sokkal inkább úgy látom, azok vesznek iPhone-t akik gondolkodnak kicsit, és emellett nincs szükségük 3G-re vagy HSDPA-ra a levelek miatt.
Az enyémet egy igencsak jól menő vállalat igazgatója vette meg, egy ebéd közben adtam át. Elkezdtem magyarázni az iTunes-ról, meghallgatott, majd közölte, hogy már van otthon Apple notebookja, és lejátszója.
Vettem egy iPhone-t. Kibontottam, bekapcsoltam, kipróbáltam és egyből úgy éreztem kapok valamit a pénzemért. Ritkán éreztem hasonlót.
-
ZoZa™
senior tag
Ismét itt? Már hiányzott pár primitív HSZ. Persze tudjuk, neked ez nem teccik. De akkor sem hülye (vagy szinonímái) aki megveszi. Erről igazán leszokhatnál már.
Senki sem hisz itt semmit. Ha kicsit jobban körülnéznél, látnád te is, hogy rengeteg és igencsak hozzáértő régi fórumozó is "tart" otthon iPhone-t. Persze lehet hogy tényleg itt mindenki hülye, sőt droidok vagyunk az Apple sugárzott be minket.. Csak én nem vettem észre..
-
sztyui2
őstag
Ha a jack csatlakozó nem lenne szándékosan úgy kialakítva, hogy semmit se lehessen beledugni, akkor én is megvenném az iPhone-t. Jah, és akkor már legyen benne adatátvitelre képes Bluetooth is. Akkor már számomra majdnem tökéletes teló lenne. Engem a kamera meg hasonlók nem érdekelnek, tehát nekem nagyon tetszik az iPhone, de azért az zavar benne, hogy szándékosan semmit sem csinálnak meg úgy rajta, hogy az szabványos legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest