- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
csak azt értsd meg hogy belépett egy olyan világba ahol a Nokia Samsung az úr.szépen kezd(a számok alapján) de ha tényleg veszélyeztetni akarja őket akkor több kell majd.lehet hogy üzletileg sikeres.de én nem azt nézem nem arról beszélek.ahhoz hogy szakmai körökben is maradéktalanul elégedettek legyenek vele a jövőbeli többi modellnek többet kell mutatnia.engem ráadásul külön idegesít hogy ennyire buta lett mert alapjában tetszene.nagyon jó alapja van.kéne, ha lenne mellette tudás is.
Aki megvette tőlem azt mondta nem a zene miatt veszi meg, hanem mert Apple. Egy Lexus GS 300-assal jött
nem értem akkor miért nem vesz egy luxuskészüléket? mert mint mondtam az iPhone közelébe sincs a luxuskészülékeknek...ebben a készülékben a technikai újdonságok a meggyőzőek.ezt nem egy ilyen ember kezében tudom elképzelni hanem a viszonylag jobb életkörülmények között élő fiatalok kezében. -
joey04
titán
így van, mások az igények.de megint csak idézni tudlak:"Az Apple név egyet jelent a tökéletes minőséggel és azzal, hogy amit kapsz az különleges. Persze ára van, de nem muszáj Mercedessel járni..Izlések és pénz kérdése.
Az iPhone ugy jó ahogy van, aki rájött megvette, ha sikerült ennyi pénzt összeszedni"Ez sok.ennyire nem tökéletes ez a készülék.és az ilyeneket ugyanúgy nem viselem el mint amikor valaki a széthulló N95öt isteníti.az tény hogy én inkább elviselem a gyengébb minőséget de a hiba attól még hiba.főleg amikor kijött az N95 közel sem volt olyan jó kis teló mint most. ott is ment az istenítés, azzal sem értettem egyet.méghogy az a telefonok királya meg ilyenek... pfff. semmilyen márka termékével kapcsolatban nem tudom elviselni hogy tökéletesnek mondják. semmi nem az. ezt tudomásul kell venni.
-
joey04
titán
hát én inkább kiadok 120e ft-ot egy nokia telóért,és inkább nyöszörögjön amikor nyomkodom.én egy iPhonenal megőrülnék. hogy nem tudok netezni rendesen hogy nincs normális bt hogy nem használhatom a normális fülesem.hogy ha tényleg egy megörökítésre váró helyzetben vagyok nem tudok értékelhető fényképet csinálni vagy akár egy megmosolyogtató videót ahol nem is a videó minősége a lényeg hanem a szituáció.meg eleve az hogy mindenben meg vagyok kötve nem lehet semmit állítgatni mert az Apple kitalálta hogy nekem mi jó.
-
joey04
titán
"Az Apple név egyet jelent a tökéletes minőséggel és azzal, hogy amit kapsz az különleges. Persze ára van, de nem muszáj Mercedessel járni..Izlések és pénz kérdése.
Az iPhone ugy jó ahogy van, aki rájött megvette, ha sikerült ennyi pénzt összeszedni"
én ezekkel a gondolatokkal nem értek egyet ennek hangot is adtam.az első mondat meg egész egyszerűen gusztustalanul beképzelt.de átfordíthatnám így is a szöveget amit írtál: Az Apple név egyet jelent a katasztrófális minőséggel és az hogy amit kapsz teljesen hétköznapi tudás díszesen becsomagolva minden különlegességet nélkülözve.És még drága is, de hát nem muszáj mindenkinek ésszerűen vásárolni.Ízlésficam kérdése.az iPhone úgy rossz ahogy van aki rájött messzire kerüli ha milliomos akkor is. ez ugyanannyira személyes vélemény lenne mint amit írtál ezt mégis flamenek könyveled el.
-
-
Sebhelyes
senior tag
[Lehet szolidabban is véleményt nyilvánítani..
]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
joey04
titán
(fú de gusztustalan Apple(vagy bármilyen nagy cég) maszlag... és vannak emberek akik ezt elhiszik)
az az ízlés kérdése hogy a mobiltelefonok között kinek mi a Mercedes.nekem az iPhone egy optikai tuningon átesett középszerű Ford.Nem hinném hogy mindenkinek az Apple és az iPhone jelenti álmai netovábbját(aki így hiszi az szellemileg erősen korlátolt lehet), nem szabad általánosítani.És aki esetleg nem így gondolkodik az sem ízlésficamos.Én se mondom hogy az SE jelenti a Ferrarit a tökéletességet és a különlegességet pedig az én értékrendem szerint így van(vagy legalábbis az SE áll még mindig a legközelebb hozzá). -
sztyui2
őstag
Én nem is az iPod ról beszéltem, hanem az iPhone-ról. Tudom, hogy az iPhone egy nagyon faxa teló, de engem zavar a speciális apple féle jack csatlakozó és az akksi, amivel talán nem is az lenne a baj, hogy cserélni kell, de hogy ezért még fizetni is kell, méghozzá nem is keveset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest