Új hozzászólás Aktív témák
-
logitech1
tag
filmet nézni jó
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Schuler888
senior tag
válasz
szbazsi123 #44 üzenetére
Az a leiras... anyam borogass..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Cythyel
senior tag
válasz
szbazsi123 #44 üzenetére
engem sajna ott elvesztettek, hogy 10"on csak hd felbontás és a 4 magos mediatek proccal... ez kb ugyan az mint a 2012-ben kiadott asus tf300t tegra3-al
szerintem marad a xiaomi mipad4 plus számomra, még akkor is ha 2* annyiba kerül... -
szbazsi123
csendes tag
A fiam 9 éves. Két éve kapott egy 10.1 noname kínai tabletet, amit leamortizált annyira, hogy pillanatok alatt lemerült az akksija. Idén karácsonyra kapott egy ilyen csodát: http://www.iget.eu/cs/smart-l103 Brawl stars, Minecraft, Bowmasters és hasonló, a haveri körében népszerű játékokra tökéletesen alkalmas! 40e ft volt mindennel. A piacon szétnézve ebben a kategóriában, garanciával nem volt más megfizethető cucc (3/32gb, ez volt a minimum beállítás a keresőmotoroknál).
-
bostone
addikt
2016-os galaxy tab a is használható a mai napig, ha nem játékról van szó.
-
nyisziati
veterán
90-100 K HUF ár.
A teljesítménye annyi, mint egy Samsung Galaxy Tab S2-nek. Amit használtan vettem két éve 55 ezerért. De az nem volt lassú, megoldották. És még a kijelzője is szebb volt.
Szerintem inkább azt venném másodjára is, használtan, mint egy új Lenovo-t.
Ez egy botrányos időutazás, nem olcsón. -
Mr.Silkó
veterán
Hulladék.
-
g@bo
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #37 üzenetére
de azért valamely xiaomi telefonban több vas és erő van, mint ebben a hulladékban.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Gergő Bence #35 üzenetére
Azért egy 10-12 colos tabletet nem fog kiváltani egy 6.x colos telefon használatban.
Egy 7 colos-at mondjuk talán majdnem, de amíg vannak amik nem futnak jól fektetett módban, addig nincs értelme arról beszélni hogy legyen csak telefon.
A Tableteket sokan fektetve használják. -
válasz
aprokaroka87 #33 üzenetére
Egy Realme X2 Pro most 450 Euro Spanyolhonból 12GB RAM-mal, potom 256-os háttértérral, 855+-os procival, amoled kijelzővel.
Legyen a 6,5" helyetti 10-es kijelző és a nagyobb akku miatt az ár 550EUR, de akkor már a legfullosabb tableted lenne széles e világon 200k-ért.
Csakhogy a tabletekre nincs akkora igény, mint a telefonra, akkor pedig már a fajlagos költség egyből sokkal magasabb lenne..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Gergő Bence
friss újonc
Szerintem egyik gyártónak se kéne már tableteket gyártani. Nem éri meg. Lassan olyan nagyok lesznek a mobiltelefonok, mint a laptopok, ráadásul még többet is tudnak.
Egyébként volt egy olyan gyanúm, hogy a Lenovo már megint valami gagyi cuccot mutatott be
De a kamerája az tényleg borzalmas. Főleg az a kép a legrosszabb, ami az Erzsébet királyné útján készült, ahol éppen elrobog egy TW6000-es villamos 69-es jelzéssel a XV. kerület felé menve. -
bostone
addikt
Galaxy tab s6-ban azért van potenciál.
-
g@bo
nagyúr
"xiaomi 4-es tabját"
ennyi, de tényleg, mennyi lenne egy tökös soc-al és 4 gb rammal kiadott tablet?
500e?
szerintem lenne piaca, valószínűleg az ócska alja kategória laptopokat óvják a bivaly tabletek megvonásával, a 7 éves lenovo laptopom tud annyit mint a (középkategória) mostaniak... féláron
[ Szerkesztve ]
-
Alarikman
senior tag
Van "global". Az van rajta, magyar nyelv választható. Igaz kb egy mókolt Xiaomi.eu-s rom. Teljesen jó, de nem friss. A topikban mindenki a xiaomi.eu-s developer utolsó Rom-ot ajánlja, az van nekem is fenn. Mivel alapból nyitott a bootloader, baromi könnyű felrakni az utolsó fejlesztői Rom-ot.
Sajna nem valószínű, hogy lesz újabb tabletje a Xiaomi-nak... Ja és álmodj királylány.[ Szerkesztve ]
-
Csibe78
tag
Én is vettem egy ilyet páromnak és csak jókat tudok róla mondani. Akinek nem játékra kell hanem tartalomra az szerintem nem fog csalódni. Néztem a xiaomi tab4-et de ennek a fogása olvasásra szuper. A hangszórói is nagyon jól szólnak. A mi igényünknek megfelelő.
-
Noukoum
veterán
válasz
Alarikman #26 üzenetére
Ha jól tudom nincs global verzió így magyar nyelv sem (persze mókolás nélkül)
Amúgy jó cucc, csak jöhetne új verzió valami snapi 730al, kávamentes designal, tollal, billel (lehetne opció is) oled kijelzővel, vagy 120hz IPs-el és persze szupportalXiaomis áron instant venném
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Alarikman
senior tag
Most vettem a gyereknek Xiaomi mi pad 4-et. WiFi only, 4/64GB, 57 ezer volt szállítással együtt, kuponnal a Banggood-on. Másfél hét alatt itt volt Eu priority line szállítással.
Sokkal inkább ajánlom ezt(Snapdragon 660-al) mint az itthon kapható vérszegény SOC-os tableteket. Persze kivétel ha van egy komoly előfizud, akkor gondolom Huawei-t Pl olcsón lehet venni.
Egyetlen hátrány a Xiaomi tabletnek, hogy leálltak a szoftver fejlesztéssel. 2019 szeptember a vége. Lehet, hogy nem is lesz több tabletje a Xiaomi-nak.
Viszont sok főzött rom van rá mert Snapdragon... Szóval annak ajánlható aki nem ijed meg a rom cserétől idővel. Van is topik-ja itt a prohardver-en.[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Hihetetlen hogy milyen gyenge képességű tabletet árulnak milyen drágán. Én nem hiszem hogy ha valaki kidobna Európába egy jó ár/ értékű tabletszériát ne lenne rá kereslet.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Drótszamár
őstag
Ezt a hsz-t egy Yoga tab 3 plus-ról írom. Nagyon vártam már az új változatát, kár hogy ilyen gyenge lett :(
A plus-ba snapi 6xx-es proci van, annak bőven elég szerintem a teljesítménye. (Játszani nem szoktam)
A wifis változat normál otthoni használattal 11-12 órát bír, a mobilnetes verzió sim nélkül 9-10 órát.
Fura hogy az új ebben is gyengébb lett.Remélem nem kerül a sírba a sorozat, és lesz még erősebb változat.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A családban két Yoga tab is van, nekünk nagyon bevált ez a dizájn. Anyámnak a pár évvel ezelőtti drágább, projektoros változatot vettük, tartalomfogyasztásban szinte párját ritkítja. Nagyon kényelmes a henger rajta, olyan mintha könyvet fogna az ember, és a kihajtó talp is kapóra szokott jönni. Én ipad-et használok a pencil és a szoftverek miatt, de androidos vonalon ez a Yoga dizájn a szerelmünk. Csak egy baja van, hogy tényleg lehetne erősebb.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
jUUh
addikt
Elég gyenge...
Samsung Galaxy S23+
-
janeszgol
félisten
Semmiféleképp nem venném meg ezt. Jó érzésű ember szerintem még csatak részegen se venné meg senkinek. Az akku nagyon harmatos. Minimum dupla ennyit kellene bírnia. Akkor azt mondanám oké, talán.
[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
Nálunk a gyerekek miatt mai napig fontos a tablet, de használati módjukat tekintve ezek sajnos nem tartós fogyasztási cikkek. Emiatt aztán ez az ársáv már nem játszik.
Igazából sajnálom, hogy a tableteket ennyire magára hagyta sok gyártó. Számomra még mindig kényelmesebb otthon, a kanapéban, vagy az ágyon egy 8-10 colos ketyerével fogyasztani a tartalmat, mint telefont, vagy akár egy ultrabookot használni a célra. Nem kell erőmű, de egy friss processzorral, időtálló RAM és háttértárral szerelt darabot még terveznék magamnak jövőre, hasonló árban, de az nem ez a tablet lesz. Talán a Xiaomi 4 az, ami most a legközelebb áll a nem túl népes mezőnyben hozzám.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
venesia
csendes tag
Kb két hete használok egy 3/32 -es verziót német Amazonról 199 EUR ingyen szállítással(66e HUF). Szerintem tartalomfogyasztásra, böngészésre teljesen megfelel. Nem sebességbajnok, de rendkívül praktikus, a hangzás tényleg átlagon felüli. a kijelző közepes,de laminált és duplakoppos ébresztést is tud. USB Type C, gyors töltés 7000 mA akku. ha valaki jobbat szeretne 150k Ipad Air . Szerintem mindenkinek fel kell mérnie mire van szüksége. Egyedi design , kettő év gari még a plusszok közt.
-
Narxis
nagyúr
Nekem egy Yoga Tab 3 Plus-om van, semmi másra nem használom mint sorozat és filmnézés.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz
razorka777 #11 üzenetére
Már a youtube is tele van vele. Az más kérdés, hogy ahoz olyan kijelző is kéne amin van értelme nézni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bostone
addikt
A vásárlóknak fáj kiadni egy értelmes tab árát, mert csak egy táblagép.
Nagyon sajnálom, hogy a választék világszinten 2-3 darabot jelent évente droid vonalon.
Az apple termékei most is élik világukat, népszerűek. Nem haldoklik a piac csak átalakult.
-
razorka777
veterán
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Ennek akkor lenne értelme, ha alap lenne a 4k tartalom, de attól még messze vagyunk.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
razorka777 #9 üzenetére
Lassan, azért manapság már lassan alsó-közép kategóriás Soc-k is tudnak 4k videó le játszást.
Persze nem kötelező.
-
razorka777
veterán
válasz
aprokaroka87 #8 üzenetére
Mégis hol kéne alapnak lennie?
Ekkora bullshitet, már bocs.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Volt Lenovo yoga tabom, annak is az alap hardver volt a gyenge pontja, ahogy ennek is.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
vlevi
nagyúr
válasz
razorka777 #5 üzenetére
Énis csak azért cseréltem le a tab2-t samura, mert megpusztult benne az érintő kijelző.
-
vlevi
nagyúr
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy azok a gyártók, akik még gyártanak tabletet, már csak kötelességtudatból, vagy hagyománytiszteletből adnak ki 1-1 új darabot.
Amiben semmi innováció nincsen, csak, mivel az előző processzor generációt már nem lehet kapni, a 2-3 évvel ezelőtti keretbe (ami akkor is a 2-3 évvel azelőtti volt), beletesznek valami SOC-t, és kész.
Nekem volt Lenovo Yoga Tab 2-esem, amiben Intel Atom CPU volt, de a körítés kb ugyanez volt, 10.1", FullHD, hengeres alsó kialakítás.
Google már fel is hagyott a tablet gyártással, a Samsung, Huawei sem erőlteti meg magát, és igazából tényleg nincs is mire, mert, ahogy a cikk is írja, a tablet tényleg egy rétegtermék lett.
Ellenben én szívesen használom, nincs itthon laptop, ellenben van tablet (volt 2 kínai, aztán évekig Yoga Tab2, most pedig Samu T590). Fórumot olvasgatni pont jó, többet igazából nem is várok tőle.
Erre a felhasználásra tényleg nem érdemes nagyon erőltetniük magukat a gyártóknak, ha valakinek komolyabb dologra kell, akkor laptopot vesz, amit tényleg tud értelmesebb dolgokra is használni.
pl. ott volt régesrégen, a Win8 megjelenésekor az Asus Transformer, Atom CPU-s érintőkijelzős laptop. Húgom imádta, csak már nagyon eljárt felette az idő, de azt pl. nem tudod Androidos tabletre cserélni, mert az asztali gép helyett is volt használva. -
K82
őstag
Nem értem a mai tablet gyártókat; olcsóbb telefonba is sokkal erősebb hardvert tudnak belepakolni, a nagyobb akku és kijelző pedig nem hiszem h ennyire megdrágítaná őket...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Cythyel
senior tag
ennyiért inkább berendelem kintről a xiaomi 4-es tabját, snapi 660 van benne, igaz hogy nincs "kitámasztója", de az könnyen orvosolható egy olyan tokkal
-
Solten
őstag
Beleposzintu, gyenge SoC, gondolta a Lenovo: francokat, filmet nezni jo lesz...
Saor Alba
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öregecske hardverrel, de a felhasználás várható módjának megfelelő kialakítással hozta el új Yoga tabletjét a Lenovo.
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...