Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • FRENK1988

  veterán

  erre én is várom a választ :D

  Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :) <3 dCI

 • Mazsika

  őstag

  Néhány kérdésedet megpróbálom megválaszolni...
  Néha a wifi hálózatokra nem akar csatlakozni, nem tudom mi van vele restart segít, momentán ennyi bajom van vele, illetve néha a térerő is ingadozik, van ahol elmegy, pedig régi telómmal nem volt gond (Lenovo S750), valahol meg jobb mint az volt. nem értem mitől lehet, de igazából nem égető a probléma, nem folyamatos probléma, csak néha érdekes hogy elmegy a térerő...
  A kamera tényleg nagyon jó! Persze zavarba lehet hozni (de melyiket nem?), de általában olyan képeket lövök vele, hogy mindenki leteszi az állát.
  Nekem nem volt alternatíva igazából, csak a mérettől féltem, de furcsa hogy hogy meg lehet szokni. Borzasztó komoly telefon, mindenki aki látja hüledezik folyamatosan, sőt van olyan kollégám aki már többször is kézbe vette és állandóan elmondja hogy milyen gyönyörű ez a telefon. Egyébként gyors, telefonálni is lehet ám vele... :D e-mail, sms-t meg nem kell mondanom hogy mennyire kényelmes vele írni.
  2 izzasztó napot simán visz (wifi, két sim, folyamatos e-mail, face, stb.) de ha óvatoskodok vele, akkor 3-at is elmegy.
  Összegezve nem bántam meg, nagyon jó kis telefon, remélem még ezeket az apróságokat is javítani fogják egy új softtal, akkor tényleg tökéletes lenne!

  Dáccsika

 • arnd

  senior tag

  Két sim, ne legyen samsung, FHD feletti felbontás, és ha már 400$-nál többe kerül akkor legyen használható garija...
  Ja és 5,5"-nál kisebb se legyen.
  Mondjuk a 8 magos proci nálam áldozattá vált, egy jobb fajta MTK-val jobban tudnám szeretni.

  Gomb lötyögés, nem zavaró inkább csak hiszti, fém házban fém gomb ez ilyen.
  A sim ajtócska az viszont nem tudom miért ilyen lötyögős megoldású, de azért ez sem egy bosszantó zavaró tényező.

  Látványra az volt az első benyomás, hogy qrva nagy, de amikor kézbe vettem akkor kiderült, hogy a régi 5,5"-s telefonomnál minden befoglaló mérete kisebb :)
  Abszolúte prémium kivitel, elegáns, stb. stb. Nem egy gagyi szappantartó.

  A kiálló piros kamera sziget, szerintem jól néz ki, bár igaz, hogy nem célszerű a kialakítása, egyenlőre nem zavaró számomra, bár a flippes tokomból nem is lóg ki, de azért elegánsabb tok nélkül.

  Baromian hangos a hangszórója! Root: egyből vitte az első program amit próbáltam, amint olvastam vissza is lehet flashelni gyárira.

  Kamera: nem rossz, annyira én nem estem hasra tőle, szerintem annyit tud amennyi elvárható egy ilyen kategóriában. Makrója az nem az igazi, de ez lehet, hogy csak a gyári programnak a hibája.
  Azért a réges régi N8-asom jobb képeket készít. De ami tiszta jól fókuszált kép az jó részletgazdag. Viszont nekem sok életlen képet is ellő...

 • Ombre85

  tag

  Szerintem ahány példány, annyi féle variáció a hibákra. Nekem például nincs gondom a wifivel egyáltalán (az még különösen tetszik is, hogy a mobilnetet kikapcsolt wifivel is átteszi, ha érez megbízható wlan hálózatot a közelben), a sim kártya ajtó is tökéletesen illeszkedik, ellenben a vodás kártyám térereje csapnivaló (másik készülékben még ugyan nem néztem, így lehet, hogy semmi köze a telefonhoz), a műanyag hátsó lap pedig elvált a burkolattól és púposodik. De ezzel nagyjából a végére is értem a hibalistámnak bő 1 hónap használat tapasztalatával.
  Kikapcsolni/újraindítani sosem kellett, még a szoftverfrissítés előtt néha megoldotta magának :DDD , a kamerát én is tudom dícsérni, mint ahogy a készülék minőségét úgy általában.
  A root engem nem vonz egyelőre, a gyári security alkalmazással mindent be tudok állítani, amit csak akarok, az 5-ös android stabilitásától pedig előre félek...

 • omega68

  csendes tag

  Nagyon egyszerűen lehet rootolni a telefont, utána simán vissza is tudod flashelni, ha szükséges.
  Nálam nem lötyög a SIM ajtó, minimálisan mozognak a gombok. Jobb, mintha szorulna !
  Alternatíva lehet a dual simes Huawei Ascend Mate 7. De ezzel a Lenovo K920-al sem
  jársz rosszul.

 • clermont

  újonc

  K920 Z2 Pro... szuper telefon, nagyon nem bántam meg, igazi erőgép..bár épp ma ejtettem el olyan szerencsétlenül, hogy a képernyő széle berepedt, az érintőképernyő 3/4 halott..remélem hamar cserélik..
  Gondolom, aranyárban lesz..
  :Y

  ami eddig (2015.jún. óta) kiderült...
  - mindent bír teljesítményben, semmi nem akasztotta ki eddig, ha volt fagyás, azt betudom a programnak..heti 1-2 van, de igazából kilövöm az alkalmazást, s újraindítom...olyan, hogy "halál", kimerevedés és akksi ki-újraindít, mint a régi dualosaimnál (Samsung, Nokia) soha!!!
  Heti egyszer azért újrainditom, 1 napig úgy érzem, még inkább gyors.
  Tesztelgettem, még repülés közben a nagy sebességtől megbolonduló GPS-es alkalmazások (4-5 megnyitottam) mellett sem volt akadozás, fagyás..max az app leállt....
  Ami zavaró, az a kiálló hátlapi kamera, ill. az, hogy annak képminősége messze elmarad pld. egy azonos árú Samsungtól (használtam egyet egy 2 hetes nyaralás alatt), amennyiben a fényviszonyok nem kedvezőek!! A videó még relatíve rendben is van, állókép a silányabb - persze az is egy ugrás az előző telefonjaimhoz képest!
  Nem lehet hozzá tokot kapni.
  Nagyon vékony, viszont a sok fémtől kicsit nehéz és könnyen kicsúszik a kézből, ha nem vigyázol!
  Szuper szép a kijelzője, én tervrajzokat és fotókat, rendereket nézegetek a munkám során,olyannyira bevált, hogy a 10" tabletem itt porosodik azóta, elő se veszem....
  A szempontok nálam a teljesítmény, a minőség, a dualsim, a nagy képernyő (de zsebben elférjen) s a férfias-elegáns kialakítás volt - sajnos ilyen a világ, figyeli a munkám során a környezetem. továbbá az elmúlt évek tapasztalatai miatt nem akartam Nokiat és Samsungot többet...a HTC épp leáldozóban volt, a Honor meg még nem tört úgy fel, a Lenovo laptopjaiban kellemesen csalódtam az elmúlt időszakban, hát adtam egy esélyt a telefonnak, NAGYON NEM BÁNTAM MEG!! VEDD MEG? NE HABOZZ!!!! :K :K :K

Hozzászólok Aktív témák