- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendru
csendes újonc
válasz
Blizzardking #5858 üzenetére
Row ! Csinaltam egy factory resetet es elindult a telo,most probalom visszakeresni a kepeket,de azt irja a progi amivel probalok keresni,hogy a telo nem rootolt,megmondanad ,hogy mit jelent?
-
csendru
csendes újonc
válasz
Blizzardking #5855 üzenetére
Hogyan tudom megnezni,hogy CN vagy ROW? Amugy szerinzed mi okozta ezt a hibat,csak azert erdekelne,mert ma a samsung s2 plus is ugyan igy leallt.
-
csendru
csendes újonc
válasz
Blizzardking #5846 üzenetére
Koszonom,hogy ilyen segitokeszek vagytok. Hogyan tudom ramasolni ezt a filt a telora? Total comanderben?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5844 üzenetére
A twrp s megoldás működőképes lehet, de ennek tényleg nem néztem utána.
-
csendru
csendes újonc
válasz
Blizzardking #5836 üzenetére
-
csendru
csendes újonc
válasz
Blizzardking #5825 üzenetére
Simma Z2. Factory menuben ha lefuttatok egy board test et akkor az SD...fail a tobbi minden ok..Van valami otleted ?
-
csendru
csendes újonc
válasz
Szia! A kerdojeles robotra kattintva nem jelent meg semmi
-
csendru
csendes újonc
válasz
Koszonom szepen,probalkozom es jovok vissza az eredmennyel.
-
csendru
csendes újonc
válasz
Blizzardking #5810 üzenetére
Szia! Bekapcsolas utan rezeg es el is indul,de a lenovo logo utan nem lepik tovabb,akar napokig igy marad. A factory resettol nem torlodnek a fotok? Azokat szeretnem megmenteni.
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5797 üzenetére
A proxy vagy a mágnes szenzort nem támogatja?
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5773 üzenetére
Kösz
Tök jó a válasz.
Én is szoktam: igen, igen, nem,...
Nekem még nincs ilyen opció. Stock 4.4 -
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5763 üzenetére
Qfillel a gyári recovery is visszamegy?
Nincs valami lehetőség a romban a wifi screen share - re? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5763 üzenetére
" - WOT-H-A-C mester..." Túlbecsülsz engem, csak segítek ahol tudok és a kínai telók a hobbim.
-
Land
veterán
válasz
Blizzardking #5738 üzenetére
Hangerő fel+powerre jön be a gyári?
Az utóbbi 10 percben 3x indult újra. 2x ujrainditas közben már a Lenovo logonal. Mindig kék villogó képernyő elozmennyel. -
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5741 üzenetére
Gyanítottam.
Kár.
Köszi a választ. Nehezen szánom rá magam a gyári recovery visszaflashelésére. -
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5738 üzenetére
Hogyan update-elsz twrp-vel? Nekem ami lejött az OTA-n amikor rábökök, hogy update beboot twrp-be és néz bután. Ha kiborzolom az OTA csomagot hiba.
Vagy félreértettem valamit? -
Land
veterán
válasz
Blizzardking #5736 üzenetére
Ja azt értem, de hol nyomta azt.
Minden gyári és a beállításokon belül nyomtam a Gyári visszaállítást, ami ugye a gyári Recoveryben csinálta meg. Jobb lenne simán a Recoveryből? Nyomkodtam a hangerő FEL+Powert, de simán újraindult csak a telefon...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5711 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5708 üzenetére
Így van!
dime27: Attól még, hogy nyomsz egy FR-t Factory menüből, a rendszerverziód nem fog változni!
Factoryreset éssdfuse (downgrade) nem ugyanaz!
-
fcbarca
őstag
válasz
Blizzardking #5682 üzenetére
Es unroot lehetőség van?garancia marad?
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5665 üzenetére
Neked húzva volt a proci teszt közben?
-
rupert
tag
válasz
Blizzardking #5640 üzenetére
Én több tesztet is futtattam.
Elsőre ~50600.
Utána újraindítottam, akkor ~49100. Majd másodjára 50043.
Most kikapcsoltam az élő háttérképet (ez mondjuk nem tudom befolyásolta e) és 51444.Elég nagy a szórás.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5599 üzenetére
Gratulálok! Megcsinátad a Big.Little arhitektúra lényegét 4 magon!!
Persze minden ilyesmit szívessen fogadunk és köszönjük, ha megosztod velünk!!
-
thomasvold
őstag
válasz
Blizzardking #5469 üzenetére
Jó nagy bazi csavarhúzóval feszegeti
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5467 üzenetére
Ha nem lenne nagy a nyomáskülönbség, viszont nagy lenne az áramló levegő sebessége akkor működhetne az elképzelésed.
De így sajnos el fog deformálódni a membrán, rosszabb esetben a cséve is, és akkor kuka.
Viszont hangszóró csere közben lehet portalanítani is. -
válasz
Blizzardking #5467 üzenetére
De-de.
Anno volt a Motorola Defy-nak egy olyan baja, hogy egy idő után elkezdett recsegni a hangszóró.
Na most valaki ezt magának, tisztítás során is elő tudta idézni.Üdv. core2
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5462 üzenetére
És a hangszóróval mi is lesz ilyenkor...
Qka. -
zizol
aktív tag
válasz
Blizzardking #5462 üzenetére
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5454 üzenetére
Én a super audiora raktam...
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #5442 üzenetére
Hááát,
Víper,
Énis többször nekifutottam, mire sikerült és a legfőbb szívást az okozta, hogy az SElinux is kívánatos hozzá Permissive módban, ami tetézi kicsit,
infókat kaptam, csepegtetve bár, de összejött a sok infóból, hogy miért szívat. Mert az hiányzott neki.Igen, a száraz tényekhez hozzátartozik, hogy nem könnyű vele bevenni a Lenovó bástyáit (szerintem, a többi telón is ugyanez a tökölés van, mire felrakja az ember) de a fáradságot megéri, mert kinyílnak az audifília eddigi határai
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #5437 üzenetére
Ááááá, ez nem így müxik,
A szifont teljesen gagyivá teszi a Viper, downgradeli, a nagyapád Sokol rádiója jutna róla eszedbe
űSzokol olyat hallgatni ?? -
Luser2000
addikt
válasz
Blizzardking #5429 üzenetére
Szia!
Ez a beállítás mind rendben van, de ennek ellenére csak az Outlook fiókban lévő névjegyzék jön át, de az Exchange szerver címtára nem.
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5400 üzenetére
Az embertől akitől vettem a telót.
Nincs rootolva, így elvileg azt nem kell un-ni.Mágnes: na ja erős, de még mindig jobb, mint sötétben, kómásan fordítva eröltetni bele a dugót
Nem tudom nektek milyen, de nekem elég passzentos.
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5386 üzenetére
Blizzardking Anzo
Köszi, akkor jól következtettem.
Erősítsetek meg, ha jó a tervem.
1. Vissza kell flashlight a gyári recoveryt
2. Ota update.
3. Ha nem megy a mobilnet/telefon akkor
4. Beboot twrp-be, de nem flashelem
5. Install modem zip
6. RebootMás, lesz mágneses kábel rendelés?
-
tibtsy
csendes tag
válasz
Blizzardking #5386 üzenetére
Köszi a választ.
Bennem ez azért merült fel, mert párom kártyája még azelőttről származik, hogy megismertem, ami lassan 6 éve lesz.
Másik kártya sajnos nem megoldható, mert nincs itthon.T-nél vajon mennyibe kerülhet egy ilyen technikai csere?
-
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #5329 üzenetére
Összefoglalóban a helye. Szép munka!
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5329 üzenetére
Gratula!
Nekem az elengedés nem rémlik, én ha jól csalódom csak akkor engedtem el a hangerő gombot amikor már "elkapta" a flashelő progi. De ebben nem vagyok biztos. De abban biztos vagyok, hogy nagyon nem volt nehéz elkapni a jó pillanatot. Arra kell ügyelni, hogy többféle üzemmódban indul(na) a telefon és más más soros portot aktivál. És van másik is ami így megjelenik/eltűnik. Csak a jelölt QDLoader a jó!
Egy rövid uUSB (nokia) kábelt használtam USB hosszabbítóval. Azt könnyebb volt ki-be csatlakoztatni.
Meg mintha rémlene valami auto mód a select port-nál. -
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #5344 üzenetére
Tyűűű,
828 ??
derégvót, tán igazse vót,
Akkor még telefonom se vót, csupáncsak segítettemvolt Zsolt barátomnak, Münchenben, amikor levélnehezéket csinált a kínairomos romos telójából.
De megis oldottuk vele, mint látszik, ez tényleg müxikDejólenne ha ujra május lenne.
és ezekután valaki elakarja adni ezt a kezesbárányt és venni egymegkettő telefont ?
majd visszasírja ő még eztetet -
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5286 üzenetére
Csak nyugodtan. Nem tudnám megígérni, úgy sem, hogy ripsz-ropsz átírom...
no meg újra is kellene akkor flashelgetni, meg frissítgetni a telefonomat, na ez nem biztos, hogy belefér a jövő hétbe.
Szóval én köszönöm, ha ezt megteszed! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5276 üzenetére
Remek!! Ezt is beraknám az összefoglalóba, a pontos leírással együtt. Persze csak ha nem bánod.
-
arnd
senior tag
válasz
Blizzardking #5276 üzenetére
Ohhh, csak futólag néztem bele, de jól össze szedtél mindent (is)!
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Blizzardking #5257 üzenetére
Te használod az NFC-t?
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #5225 üzenetére
Valamint a fémház túl csicsás
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #5225 üzenetére
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Blizzardking #5195 üzenetére
És nem futottak el vele????
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Blizzardking #5174 üzenetére
Köszi!
De ez sajnos csak a telefonkönyvben lévőket engedi, aki számkijelzéssel hív, azt nem. Aki számkijelzés nélkül, őket szeretném automatikusan letiltatni. Egy nyomógombos Alcatelen láttam ilyen fánksönt. -
álarc
aktív tag
válasz
Blizzardking #5154 üzenetére
Na ha ezzel megvagy, akkor portolhatsz egy laza M powert
csecse készülékünkre! -
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #5147 üzenetére
Ez aztán a részletes leírás, köszönjük szépen.
Az írásodat olvasva akarva, akaratlanul felvetődött bennem az az érzés, hogy akkor ezt a telefont és rendszerét sokkal jobban is lehetett volna optimalizálni. Kíváncsi leszek a fogyasztási adataidra is, majd ha beállt teljesen minden
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #5147 üzenetére
Mindenek előtt, köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalataid.
Nos igen, meggyőző... Volt egy ilyen érzésem
[link]
Persze itt most másról van szó, de cm-ben is lehet állítani a governorokat.
Mennyire maradt smooth a rendszer mikor alul fesz.-elted? Próbálkoztál esetleg valami teljesítmény igényes feladattal?
-
dime27
őstag
válasz
Blizzardking #5137 üzenetére
Köszi!
-
Sabber
aktív tag
válasz
Blizzardking #5120 üzenetére
áhááá ez megvan és be is van ill volt kapcsolva szóval nem ez lehet a gond
a közelség érzékelőmön pedig nincs fólia a gyárit tettem rá elvileg az nem takarja ki, nem nagy gond ez csak inkább kellemetlen nem zavar annyira, leteszem a hívást én is a power gombbal és csá
köszi mindenkinek.
üdv. -
Sabber
aktív tag
válasz
Blizzardking #5108 üzenetére
most lehet hogy én vagyok a láma de nekem nincs ilyen
csak a tárcsázóban további funkciók és beállítások és ott nem találok ilyen proxy beállítást. lollim van.
üdv. és köszi
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #5095 üzenetére
Ennél jobban be se lehetne mutatni a kamerát. Szép kép lett, nagyon tetszik.
-
blaki
csendes tag
válasz
Blizzardking #5037 üzenetére
OK, igy fogok most mar cselekedni
-
rdt89
addikt
válasz
Blizzardking #5007 üzenetére
Üzemidőben eddig mennyivel vagy jobb, mint a gyárival?
(#5005) Sanzaa:
De a vaku nélküli képnél be lehetett volna kapcsolni az éjszakai képet, ahol nem használ vakut, csak több fényt enged be, ettől függetlenül jó teszt és szerintem a Lenovo-nak nincs szégyenkezni valója emellett a csúcskészülék mellett sem. -
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #4987 üzenetére
Én a vibe z-n szórakoztam azzal, hogy screen off módban maximum cpu frekvenciát állítottam. A Spotify emlékeim szerint 1 GHz-től volt stabil. Alatta - úgy értem ha kevesebb volt a max - szaggatott.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #4987 üzenetére
Na, kiváncsi vagyok mennyire lehet vissza venni a teljesítményt anélkül, hogy meg röccenjen a rendszer.
-
Mazsika
őstag
válasz
Blizzardking #4971 üzenetére
Nem sajnos...
-
Luissimo
veterán
válasz
Blizzardking #4971 üzenetére
szerintem ugyanolyan billentyűzetet kellene használnia, mint az eldzsin használt.
nemgondolnám, hogy azon a gyárit használtavolna.én magam az AnySoft kbrd.-t javallanám, nekem jobb, mint a mások által javasolt...
deugyebár illések és fofonok, mondta Szörényi-Bródi
az meg nemértem, hogy amennyiben van olyan telefonja, ami ennél jobban muzsikált neki, akkor miértnem az hasznája tovább
-
Demonlaci2
tag
válasz
Blizzardking #4955 üzenetére
Így van, QUFILE segítségével rátenni a gyári romot, utána hard reset. Én is hülye voltam az első Z2 Prot visszavittem, egy hónapot vártam, utána utalvány. Öt perc alatt megcsinálhattam volna. A szervizben fingjuk nem volt mi van vele.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #4934 üzenetére
Kb. én is így voltam vele. (meg az elődjével is!
)
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Blizzardking #4925 üzenetére
Tényleg fura. Ott a Vibe Shot, amit kameratelefonként promóz, de gondolom ugyanaz a szenzor van benne, mint a miénkben, csak 3 vakuval(nem tudom, csak gondolom)
A linked alapján kijön mellé a Vibe 3X, amibe 20,7 mp-es kamerát tettek. Persze értem én, hogy nem minden a megapixel a fotózásban, de a legtöbb vásárló csak erre harap rá.
Valóban erős konkurencia a K920 az új modelleknek, mint hardveresen, mint külsőleg. -
válasz
Blizzardking #4925 üzenetére
Abban a tartalékban meg jobb üzemidőben annyira nem bízok. Egyrészt ez a SoC nem túl acélos már a QHD-hoz, még ha sikerült is jól optimalizálnia a Lenovónak, másrészt pont az a tapasztalat, hogy a sok tartalékkal rendelkező SoC-oknál lehet sokat spórolni (pl az LG Flexben a S800 csak egy HD panelt hajt meg, és nagyon kiemelkedő lett, többek között e miatt is a SoT).
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Blizzardking #4893 üzenetére
Miért , mi a zászlóshajó? Én abban a tudatban éltem, hogy még ez.
-
Ombre85
tag
válasz
Blizzardking #4867 üzenetére
Igen, jogos. Eddig nem nagyon foglalkoztam a ROMmal kapcsolatos kommentekkel, mert alapon is elégedett voltam vele, így nem rémlett, hogy már szóba került. Most viszont nagy segítség volt, azóta is rendesen működik
-
clizer
tag
válasz
Blizzardking #4867 üzenetére
Köszi, megpróbálom ezt az üres szövegfájlos megoldást, ha nem jön be, akkor megnézem az appot.
-
Ombre85
tag
válasz
Blizzardking #4816 üzenetére
Mégsem hagyott cserben, a javasolt megoldás működött
Legalábbis ROM csere óta rendben van. Azért rendesen megizzasztott, mert már egy percre sem akarta betölteni a régit, így kicsit nehéz volt rámásolni a fájlt. Végül addig hard resetelgettem, míg egy pár percre életben nem maradt és gyorsan meg tudtam csinálni. Asszem inkább rajta is hagyom a biztonság kedvéért.
A fekete képernyő menut viszont nem tudom rajta előhozni úgy, ahogy a régin.
Ez mennyire mókolt ROM? Látom, egy rakás felesleges app nincs benne, viszont néhány alkalmazásom nem is akar rajta futni. Erről lehet frissíteni lollira minden további teendő nélkül? -
crixtm
tag
válasz
Blizzardking #4781 üzenetére
A kérdés jó. Valami miatt ebben a topicban nem hozom a formám, és hülyeségeket beszélek
Remélem a munkám jobb
Az ujj méretre nem gondoltam(hát mérnök az ilyen?!)
Kérdeztem a forrást, de nincs a listán. Azon matekolok, hogy a pebble szíjjába oktrojálok egy taget. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #4760 üzenetére
Nem, ilyet még nem láttam, de nagyon érdekes!!
Látok benne fantáziát.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #4758 üzenetére
Jaja! Régi motoros már
Énbis ezért linkeltem.
-
álarc
aktív tag
válasz
Blizzardking #4729 üzenetére
A középsőt. :-( de nen megy sajna
-
somogy
tag
válasz
Blizzardking #4729 üzenetére
Ha visszaolvasol pegazusnak sem sikerült a dupla kopp.
-
álarc
aktív tag
válasz
Blizzardking #4726 üzenetére
Visszatértem az alap katira hogy verjem... És szépen egyenként felfrissültem a lolli előtti katára. Beállítások, fekete képernyő, pipa. Minden ok, csak nem reagál 8 koppra sem :-(
Úgy tűnik létező a megoldás, csak nem műk. -
TheGerike
tag
válasz
Blizzardking #4640 üzenetére
Azt már kitöröltem...de kétlem, hogy bármi befolyt volna a kikapcs gombhoz. Nem használom semmi olyan helyen. Max zsebben hordastól bepállik. Nem egyből lezár, hanem elsötétül a kép, visszajön kicsit, majd záróképernyő. Ez valami szoftveres gebasz...
-
orkester
őstag
válasz
Blizzardking #4626 üzenetére
Köszi szépen! Sajnos nem valami olcsó, de legalább kapni.
-
persil
nagyúr
válasz
Blizzardking #4593 üzenetére
Sajna csak használtan szereztem be és füles nincs már hozzá =/
Most egy cirka 2000 forintos remax fülest használok, ami amúgy meglepően jól szól, de azért ennél vájtfülűbb vagyok.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Blizzardking #4573 üzenetére
GravityBox-ot stock-szerű felületen használod?
Más: nálad mi volt az Xposed telepítés menete?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #4305 üzenetére
" - Tehát ha ráflashelem a twrp-t, akkor lehet ide-oda pakolni a romokat, de nem javasolt ez a módszer, mert ha gixer van, vissza kell rakni a gyári recot + unrootolni a gari miatt, de lehet hogy azt is kiszúrják"
Elvileg, igen. A lényeg ,hogy bármi van mindíg kell egy lehetőség, hogy gyári állapotra tudjuk vissza állítani a készüléket! Én speciel mindíg rajta tartom a telón a stock romot az sdfuse mappában, biztos ami boztos. Egyénként a tapasztalat azt mutatja, hogy a telmax-nál nincsenek a helyzet magaslatán. Telefon felélesztés szempontjából. Itt több letéglázott cseréltek újra, mert képtelenek voltak javítani. Ezzel csak az a gond, hogy nem nagyon van már készleten csere készülék.
” - de megtehetem hogy nem cserélem le a gyárit, csak bebootolom twrp-be, és onnan toszogatom a romokat"
Igen erre van lehetőség, én találtam bat fileokat erre illetve olyat is ami bootloader módba teszi a telefont így adb n a fastboot parancsok is mennek.
" - az sdfuse módszer meg egy dummy eljárás egy adott helyen lévő adott tartalom visszaállítására a reco csere okozta garivesztés kockázata nélkül
Jól értettem?"Igen, kb. erről van szó.A célja teljessen szűz stock rendszer vissza állítása és azösszes partíció újra írása.Viszont ennél a telónál kicsit furán működik, mert vannak olyan tapasztalatok, miszert a user data-t nem. gyalulja.( elvileg kéne).
" Qpst/Qfil-re gondoltam, csak nem tudtam hogy a Snapdragonoknál így hívják."
Ez csak qualcomm termékeknél működik. QPST= Qualcomm Product Support Tools. Mentést nem lehet benne csinálni. Ez nem olyan mint MTK nál a droidtools vagy SPFlashtools. Ez sajnos nem úgy működik. Itt ha menteni akarsz akkor twrp vagy ha megvannak a memória blokkok akkor blokkonként kell meteni a particiókatt. Viszont a qualcomos cuccoknál elég ritka az IMEI mentés. A mi esetünkben jellemzően akkor ha CN verzióra flasheljük a ROW os firmware-t és nen figyelünk a modem fileokra.
Így van! Sdfuse után gyári reco lesz. Fellül írja azt a partíciót is.
Sajnos 5.0 ás qsb filet nem találtam még.
szerk, elnézést mobilról pötyögök...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #4300 üzenetére
1. Ez egy nagyon jó felvetés. Elméletben még működhet is! (twrp mentés) Azért nem annyira népszerű, mert egyrészt gari vesztéssel jár, másrészt ez a telefon elég érzékeny a piszkálásra, gyakorlatilag, ha rootolt telefonra rá engeded az ota frissítést le téglázza. Viszont erre lehet megoldás , ha nem flasheled a twrp-t hanem csak bootolsz twrp-be.
2. Ha QSPT /QFIL re gondolsz az működik!
3. Nem recoveryben, nem látja a pendrive-ot, hanem factory menüben(sd fuse módszer)
4. Egy system van
5. A legtöbbünk 4.4 el kapta kézhez.Üdv!
szerk. Ha twrp már flash elve van, akkor frissítés előtt vagy vissza kell flash elni a lenovo recovery t, vagy sdfuse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest