Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaSnake

    csendes tag

    válasz DaSnake #1326 üzenetére

    Sikerült megfejteni a Viber problémámat. Eddig az előfizetéses kártyámon volt az internet hozzáférés is, de most ideiglenesen bekerült egy domino kártya amin aktiváltam a netet. A 38 factory reset, wipe cache, wipe dalvik, flashelés és még sorolhatnám hány viber újratelepítés után amikor már a viber is felfüggeszette 24 órára az aktiváló kód küldését, szinte már feladtam. Amikor éppen kipróbáltam wifin és tökéletesen működött. 4G-n ugyanúgy eldobálta a hívást. Ekkor hívtam a T-t hogy valami nem stimmel, mire felvilágosítottak, hogy minden domino mobilnetnél központilag blokkolják a VOIP programokat. Nem akartam okoskodni, hogy de a hangouts simán működik, elvégre tippeket nem adok nekik.

    A furcsa az volt, hogy a környezetemben még volt domino kártyás és neki viszont működött a viber hívás, és ez persze nem hagyott nyugodni.
    Átállítottam az APN-t (wnwről internetre), utána egyszer működött, utána megint nem. A végső megoldást az APN módosítása és az LTE mód tiltása hozta meg.

    Ébresztés: nekem tökéletesen ébreszt néma módban is. S139 és S143-as rommal egyaránt. Ez szerencsére alapból így volt. Viszont ha bemegyünk az ébresztések közé és ott a beállításokra ott van is egy ilyen lehetőség: Ébresztés néma vagy rezgés módban (Ébresztés hanggal ha az eszköz néma vagy rezgés módban van)
    temészetesen mellette bent kell legyen a pipa. Nyalókán ez nincsen? Vagy csak nem működik?

Új hozzászólás Aktív témák