Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Végre sikerült eljutnom edigital-ba megfogdosni egyet. Sajnos bekapcsolni nem lehetett de videók alapján szerintem a teljesítményével nem lesz gond, még Nexus 5 után sem.

    Óriási telefon. Volt Note2-m, de ez még ahhoz képest is brutális. Ellenben a fém külseje és összeszerelése példa értékű, jó volt kézbe venni. Viszont a zsebmérettel már gondban lennék ami ezzel kompatibilis. Illetve kérdeztem az eladót és se tokot, se autós tartót nem tudnak hozzá adni. Ezen mondjuk annyira nem lepődtem meg, a 6"-os kategória még nagyon új, egy nem olyan túl nagy réteg érdeklődik utána.

    Szóval nem tudom :) Elkapott a birtoklás vágy, csak a mérete nem teszi egyértelművé. A Nexus 5 is bár kisebb képmérettel bír, méretre jobb a Note2 után. Viszont ebben a mobilban MINDEN benne van amit szeretnék. Visszaváltható stock Android UI (ráadásul Lollipop is van rá, bár erre még nem láttam sem videót, se képet hogy hogyan néz ki), két SIM, QHD panel, 4G modem (B20 LTE képes), 32GB ROM, fém ház. Egyedül a Qi charging hiányozna a Nexus5 után, de 3-4 napos üzemidővel szerintem túl tenném rajta magam. Nehéz dönteni :D Egyébként Nexus 5 + Nexus 10 együttes kiváltása a feladat, úgy hogy a tablet-et az utóbbi időben alig használtam.

    Már a Nexus sem annyira indok, erre is van Lollipop, az Android M kb. nulla olyan újdonságot hoz ami miatt érdemes Nexus-t tartani (most kicsit úgy nézem belassul az Android fejlesztése, legalább is nem a rendszer komponensek iterációja nagy hanem azon Play-ből települő szoftvereké amelyeket a Google ad, de ezeket még az 5.x, sőt 4.x is megkapja jó ideig).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák