- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
véleményem szerint semmi baj nincs a projectel... garantáltan min.2 évig kötelező havi update, ha a hardver és/vagy a gyártó úgy gondolja akkor tovább... a frissítési terv No.1 a mostani gyártók frissítési politikájához képest...csak van eddig gyártó aki a végsőkig kihúzza azt amit a leghamarabb kéne...ezt már a legelején, az android indulásakor is már így kellett volna... amíg a hardver bírja addig kötelezni a frissítést... marketing ide vagy oda... érdekes,az alma miért tudja ezt így csinálni?! amíg a hardver elég,addig frissítik...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ezért mondom, hogy nekem olybá tűnik, hogy a Xiaomi az Android One-t mesterségesen fogja vissza, hogy lejárassa az Android One-t, és így próbálja meg bizonytani a usereknek, hogy a MIUI jobb.
Nekem erről inkább az jön le, hogy igaza van... szerintem is hátsó szándékkal ügyködik a Xiaomi az Android One Project terén... Az az érdekes,hogy más gyártók akik szintén részt vesznek az Android One Projectben(pl.Nokia vagy Motorola), miért tudnak nagyon jó időintervallumban kiadni egy updatet, ráadásul javítani a legtöbb jelentett/feltárt hibát... A Xiaomi ezzel a húzásával inkább saját magát járatja le, mint sem az Android One Projectet... Nekem az kicsit gyanús, hogy a Google a hónap elején kiadja az aktuális havi patchet, a Xiaominak meg 3-4hetébe telik átportolni a saját AO-os készülékeire?!... mondjuk a novemberi patch meglepően hamar jött, ha jól emlékszem 10.-e körül, átlag 20-25.-e helyett... -
st3v3np3t3r
nagyúr
a Xiaomi hónapok óta nem képes az alap hibákat kijavítani az A1 rendszerében...Ebből kiindulva nem is kell mást várni tőlük... nekik a fővonal az a MIUI... az Android One csak egy "mostoha gyermek" vagy amolyan "púp a hátukon" dolog... nem lenne rossz telefon az A1 sem, ha normálisan foglalkoznának vele...de sajnos nem... többek között ez az egyik ok amiért lecseréltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Assetto Corsa EVO
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest