- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Blizzardking #49 üzenetére
Amíg e naponta tölteni kell őket addig kösz én maradok az ódivatú pebble-nél.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Blizzardking
őstag
Érdekesnek találom, hogy mindenki fikázza ezt az órát, hála egy negatív hangvételű tesztnek, itt viszont (akik meg is vették) jókat írnak róla.
Az Alcatel watchnak nem cserélhető a szíja, és a számlap alja le van csapva. Amúgy nekem az is tetszene.
A Peppléről meg az a privát véleményem, hogy '87-ben a primó szakkörön tuti befutó lett volna ezzel a dizájnnal a copfos, pizzamorzsás kordgatyás geekek között, de egy LG Urbane vagy egy Huawei watch mellett... hagyjuk is
Duliee - Most jönnek a kínai MTK chipset-es android wear-es órák, az eddig megszokott weares ár töredékéért. (Huszon-harminc körül). Bluboo Xwatch, Mlais smartwatch, Elephone Elewatch például.
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
blueMerle
veterán
válasz s3nsitivity #47 üzenetére
Tudom, ismerem, próbáltam is, mindet
-
s3nsitivity
addikt
válasz blueMerle #46 üzenetére
Nem egyébként az akku időn kívül tényleg semmit nem tudok felhozni ellene. Most egy hétre cseréltünk, nekem egy Pebble Steelem van így most én használom a Lemet a Nexus 6-ommal és semmi probléma vele, jól használható, lehet nem egy hű de funkció dús kütyü de 23ezer forintért ne is várja az ember, hogy cd-t könyvet írjon, szvsz.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
blueMerle
veterán
válasz s3nsitivity #44 üzenetére
Elég lehúzónak érzem ezt a cikket.
....
Szóval amúgy van egy eladó ha érdekel valakit.Hátő....
-
Beri78
őstag
Elsőre megörültem, hogy ez végre normális óra képet kapott...
Aztán elolvastam a cikket, és"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
s3nsitivity
addikt
Elég lehúzónak érzem ezt a cikket. Apum kapott egy ilyet karácsonyra, egy P8 Lite-a van. Nem dobálta le, a remote camera is ment rendesen, telefonálni is tudott vele. Az akku mondjuk tényleg nem egy izmos. Ezért is adja el.
Szóval amúgy van egy eladó ha érdekel valakit." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Pystyke
tag
Én Alcatel Watch -ot használok,
Nagy-nagy elégedettséggel...
Egy fémszíjat hiányolok róla...
22 000ért vettem a jófogáson, bontatlan dobozban, garanciával...Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
dzsidzsas
aktív tag
U8 -at használok több mint egy éve, ugyan ezeket tudja, csak gördülékenyebben. Nekem bejött. 28$-ért vettem. 100$? Ennyiért már epapir kijelzőset is láttam. Ez egy vicc.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
zdanee
őstag
Kicsit sérelmezem, hogy az elején a felsorolásból pont a piacot megteremtő (megújító) és az összes okosóra kb 20%-át kitevő Pebble kimatadt. Ejnye.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
blueMerle
veterán
-
Depression
veterán
Ideje lenne egy különösen kerülendő plecsninek!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
jacis
nagyúr
"Jelenleg úgy néz ki a piac, hogy árban a csúcsot a mobilgyártók órái képviselik, az Apple, a Huawei, a Samsung, a Sony és az LG is gyárt órákat." - nekem ebvől a felsorolásból azért a Motorola hiányzik.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
SkiDev
őstag
Köszönöm a tesztet! Az óra nem lenne annyira rossz, csak nem ennyiért!
Viszont azt kezdem hiányolni, hogy egy közönséges bluetooth connected watch készüléket nem képes letenni senki az asztalra olcsón, elegáns kinézettel és a gagyi aksik helyett egy gombelemmel. Vagy csak nekem lenne ilyen igényem? Egy közönöséges óra jelző funkciókkal....Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
moleculez
veterán
Azt hiszem, nagyon gyorsan a falon végezné, az biztos, főleg ha rám merne szólni, hogy túl régóta nem csinálok semmit...
#21 Amúgy az óralapon a 31 az a datum akar lenni?[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
sayCet
aktív tag
válasz dilajoska1 #19 üzenetére
Szerintem is. Jo kis ora!
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezért az óráért kész rablás 30k-t kérni...
Més que un club!
-
cintula187
addikt
-
wzoli78
csendes tag
Én vettem egy hasonló, és tudásban nagyjából ugyanennyit tudó órát 50$ körül. A 100$-os árat sokallom, simán megkapni a feléért is...
Vettem egy másikat, ami 12€ volt szállítási költséggel együtt - csak az szögletes, nem kerek. Nem fűztem komoly reményeket hozzá, de kb 1 hónap alatt megérkezett és működik: mutatja az időt, mutatja (és rezeg) ha hívnak és ha sms-t kapok... -
dilajoska1
őstag
Nekem tegnap jött meg a DZ09 órám. A másik simkártyámnak vettem, szerintem nem rossz!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
cezarlacrone
aktív tag
Tökcuki ahogy az óralap design megcsúszik a fizikai rovátkákhoz képest. Karóra vele. :-)
-
addikt
Ez nem valami menő cucc .
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Süvi
őstag
Nagyon köszönöm a tesztet, nézegettem már ezt órát.
A promo vidója egyébként nagyon jó a neten.
Tudnál esetleg még képeket tenni, hogy milyen óralapok vannak.Egyébként szintén ezen "márka" egy másik modelljével szemezgetek.
Erről esetleg valakinek vélemény, tapasztalat?
Érdemes megnézni ennek is a videóját. Még el is lehet hinni, hogy jó.[ Szerkesztve ]
-
domel
tag
Én 3000 Ft-ért rendeltem okosórát, egy hónap múlva jön meg, jajj mi lesz az...
-
Matada2.3
veterán
Eléggé béta még ez a történet
Finn the human
-
cintula187
addikt
Az első oldalon okosóra gyártóból miért van kihagyva a Motorola?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem is hallottam még erről.
-
atike
nagyúr
Milyen jó is lenne, ha maradna ez a külalak, és rendbe lenne rakva szoftveresen, hardveresen meg nem mennének el túlzásokba...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Micsoda szutyok! A 8-9 évvel ezelőtti kínai telefonokra emlékeztet.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Nigér
őstag
"A felület gagyisztikus"
Hát ezen besírtam.
Szerintem ezért vétek pénzt kiadni.
Akkor már inkább secondhand, de használható okosóra ennyiért vagy kicsit többért. -
fornettisuti
veterán
penzkidobas
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Zsolto
őstag
Háttööö... 100 dollár még mindig sok pénz, főleg, hogy az már igen közel van egy-egy jókor megcsípett Alcatel OT Watch árához.
Bog:
Azt hittem, a semmitevés-funkció arra figyelmeztet, hogy már régtóta nem ettél semmitEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Graphics
Jómunkásember
Hát akkor a rendes kínai okosórák vagy mik még odébb vannak...
Nem igazán jó irány ,meg valahogy azt érzem, hogy picit beleült a piac a témába.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest