- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
azt meg kellene érteni, hogy azóta újabb kategóriák jöttek
akkoriban milyen felbontás volt? fps? : )))
ma 1080p-től felfelé megyünk már, 60-csillagos ég fps, 1440-nél ugyanez
4k-8k és rtx
senkinek nem kötelező 4080-at venni, jönnek majd a kisebbek
ha meg valami megdöglik 5 év után és 1500$ volt, az éves szintre lebontva már nem sok....és az 5 év alatt használtad
veszel ruhát, cipőt, bármit, mind kopik-használódik aztán kuka
régi árakat azért is kár idevenni, mert sokkal jobban állt a huf
mit vettél 10 éve 50e ft-ért és mit kapsz ma...mennyi tejet, kenyeret, toást, stb
az ingatlanok árairól ne is beszéljünk -
DeathAdder
veterán
beszélhetünk régebbiről is.. HD5970, GTX590 szörnyetegek voltak amiken 2db gpu volt az akkori csúcsból ($699, és hogy hüledezett mindenki hogy mennyire drága), de a hétvégékre összekuporgatott zsebpénzből azért tudtam olyan kártyákat venni pl. HD6950 ami faszán vitte FHD-ben akkori top játékokat mint gta4, crysis 2, nem snake meg doomokat (és bios updattel 6970-et lehetett csinálni belőle
)
az egy rossz vicc hogy egy középkategóriás kártya bruttó 1100 euródollár, most olyan idősen esélyem nem lenne megvenni, sőt szerintem ennyi pénzt még egyszerre sem láttam akkor nemhogy egy középkategóriás vga-ra költsem
-
fatal`
titán
Meg a PC-t azért másra is használja az ember. Én pl. dolgozom is rajta, csak a gaming miatt akkor már erős gépem van. Ráadásul bizonyos típusú játékok konzolon nincsenek, szimulátorozáshoz egyszerűen nem alternatíva. Persze mostanra már kiadják úgy-ahogy őket, de van ami butított, a periféria ellátottság sem túl jó. Persze ezek rétegcuccok.
-
PuMbA
titán
A komoly PC gaming a gazdagok játszótere lesz. Most volt interjú egy Tekken fejlesztővel, aki PC gémer, de szerinte a mostani konzolok abszolút lenyomnak bármilyen PC-t ár / érték arányban. Kis gépigényű online játékok azért maradnak, oda nem kell drága PC. Ez lesz mostantól meg amit írtál, hogy majd az átlag ember vesz RTX4050-et és nyomja közepes grafikán és ennyi
-
k-adi
nagyúr
"Bár mondjuk engem úgy maga az egész pc ípar nem nagyon foglalkozat, hol vagyunk már attól hogy 200 dollárért kaptál elég tiszteséges teljesítményt?"
sehol és ez érthető is
manapság már nem snake meg doom van ami elmegy még egy kalkulátoron is, egyre szebbek, igényesebbek a játékok amikhez kell az erő, számítási kapacitás, stb... amit meg kell fizetni.
ez olyan mint a kocsiknál, trabant is gurult, suzuki is olcsó volt és gurult, akkor most miért nincs csak merci meg audi? mert bejött egy csomó új szabvány, biztonsági előírás, stb. stb.. ami miatt fejlődniük kellett, de minden K+F pénz amit a végén a vásárló fizet meg.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest