Hirdetés
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- DIGI Mobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
Ha már Star Wars, én szerepltettem volna a 6310-et, mint Palpatine Szenátort
-
somogyib
őstag
-
szami777
addikt
Nokia 6 jöhetne ide, nálam komoly eséllyel pályázik a következő telefon címére.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
slimshady
senior tag
Elég tré ez az előzetes. Én mondjuk inkább a flagshipet várom már.
üdv.: SlimShady
-
szami777
addikt
Jaja, engem az a video győzött meg, amelyiken szétszedték. Meg a kamera képek is meggyőzöek. Mivel sose játszok telefonon, bőven elég lehet nekem ez a soc is, bár p9 litehoz képest visszalépés lenne. (Van itthon redmi 3s, az ugyanugy snapi 430, andreno 505, csak ott ugye 720p, full hd-ra neccesebb azért)
Egyébként expansyson elő lehet jegyezni már, az árra leszek nagyon kíváncsi.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77
-
-
Orosz Mérnök
tag
Én azért reménykedtem benne,hogy az MWC után szereztek tesztre egy Kínában forgalmazott példányt.
-
7s26c
senior tag
Jöjjenek hamar a tesztek, tapasztalatok, kb akkor kell lecserélnem a magára hagyott Windows phone-om
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Mr.Silkó
veterán
-
garga01
senior tag
Jó lesz ha jönnek már. Ma kisett a hangerő gomb az 5800-ámból, ideje lesz lecserélni
Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!
-
takacsbotond
őstag
válasz
cinemazealot #2 üzenetére
A kismmillió középszerű Note 7-es poén után nem gondoltam volna, hogy lesz még olyan amin nevetek, de tévedtem!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
bairnfm18
csendes tag
Volt szerencsém találkozni élőben már a nokia 3,5,6 al is. Szerintem az 5 lessz az igazán befutó, igazi kézbe illő telefon, iphone-os lekerekített kinézet, a Nokia 3 adja a műanyag érzetet a hátlapjával, a Nokia 6 pedig szerintem kicsit nagyra sikeredett, és nehéz is lett.
-
Crafter32
őstag
válasz
cinemazealot #2 üzenetére
Az Apple és az IPhone volt a Nokia halálcsillaga. És még az Apple logó is emlékeztet a félkész halálcsillagra. Bár nem hinném bemerték volna a samut vagy az almát tenni egy ilyen "megemlékezésre" 😀
[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
válasz
Crafter32 #16 üzenetére
Félek, más márkának (legyen az Samu vagy Alma) az ilyetén való elhelyezése a reklámban, számtalan hitelrontási pert indított volna (vagy egyszerűen csak a konkurenciára való hivatkozást). Szóval nem, szerintem sem lett volna okos ötlet őket szerepeltetni benne.
Főleg most, hogy a Nokia brand-et próbálják feltámasztani. A legkevésbé sem hiányozhat most a HMD-nek egy per vagy egy snitt, ami más márkákra tereli a figyelmet. Sőt, nagyon remélem, hogy a Disney-vel is egyeztettek, mielőtt előálltak ezzel a reklámfilmmel.
-
somogyib
őstag
válasz
Crafter32 #16 üzenetére
Rosszul értelmezed.
Ha a Nokia halálcsillaga az iPhone volt, akkor - a SW történet szerint - az iPhone robbant fel. Ebben az esetben a Nokia sem járt jól, mivel az ő halálcsillaga volt az iPhone.
Ez azt jelenti, hogy mind a ketten a sötét oldalon álltak, de mégis a Nokia jobban járt, mert nem őt, hanem csak a halálcsillagát robbantották fel - ami ezen értelmezés szerint az iPhone volt.(Az, hogy a Note 7 univerzumban több ilyen eset is előfordult, csak összeesküvés elméletek lanyha szövevénye).
Tehát a helyes megfogalmazás: a Nokia halála az iPhone megjelenése volt (hogy a halált hogyan lehet egy megjelenéssel összhangba hozni, azt már a fantáziádra bízom
).
-
Attix70
aktív tag
válasz
bairnfm18 #15 üzenetére
Nekem is volt szerencsém találkozni velük, de kinézetre csak a 3 fogott meg (a másik kettő egyenesen nem tetszett). Egyenlőre össze sem lehet ezeket hasonlítani egy Mi6-al ami kb. az 5 és 6 körül pozicionálható árban. Hiányoznak a dedikált kamera gombok (nekem) és egyenlőre még a kamera sem Carl Zeiss. Abban egyet értek, hogy nagy a 6 de ezt az 5-re is ki merem jelenteni. Szélesek a kávák is ami olyasmit sugall mint ha a Foxconn-MHD Global elő vett volna a fiókból pér korábbi tervezetet és leporolás után sorozatgyártásba kezd. Talán majd a többi ( ha nem 5+ méretű) készülék már az éppen aktuális trendnek megfelelően lesz elkészítve (mint ahogy az Android frissítését tervezik).
Üdv,[ Szerkesztve ]
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
slimshady
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #9 üzenetére
Nekem mindegy mi lesz a szamozasa. Igazan szinesedhetne a felsokategoria es itt most nem pisztacia es tarsai szinekre gondoltam...
üdv.: SlimShady
-
-
Azie
őstag
Kezdünk kifutni az időből...
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az MWC-n bemutatott készülékeket az első negyedévre ígérték, a másodikban viszont már tényleg elindul a globális forgalmazás.
- Milyen videókártyát?
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Android felhasználók OFF topikja
- Tidal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DIGI Mobil
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest