Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iOS alkalmazások
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
JoHn123
tag
irány a pixel
vonal, vonat, remélem jövőre sikerül vennem egyetÉn is ezt tettem, mix2s, mi8 pro után.
-
JoHn123
tag
-
pusszycat
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
A Xiaomi telók azért vannak árban a többi telefon alatt, mert a reklámokból visszaszednek. Az meg van bőven rajta, úgy kell egyenként kicsinálni őket.
-
atike
nagyúr
Nocsak, kémfotók. Most nem a metrón vagy a buszon épp...
Á de kész... 
Ellenben csúnya...
-
helixP
nagyúr
Nálunk is egy kivétellel mindenkinek Xiaomi van, nem kicsit az én hatásomra... Mondanám, hogy csapni kell egy custom-ot a telefonokra, de ez elé is egyre több akadályt gördítenek.
enginev3.0: Egyetértek, csak nekem fontos a dual-sim, az e-sim meg tudtommal problémás még. -
enginev3.0
félisten
-
ProEvoFan
nagyúr
Soha nem is tudták és nem is fogják, szimplán nem érdekli őket
Igen, ezt én is kezdem belátni.
Ha ez nem változik, akkor soha többet Xiaomi.
Amúgy a rokonságban majdnem mindenki ezt a márkát használja... -
enginev3.0
félisten
Soha nem is tudták és nem is fogják, szimplán nem érdekli őket
-
ProEvoFan
nagyúr
Szarják a telefonokat, de a frissítések sorban késnek...
MI10Tmen még mindig az augusztusi biztonsági frissítés van... nagyjából a friss telefont telibeszarják...
Kiváló ár/érték aránnyal rendelkező márka, de szoftveresen nem tudják tartani a tempót.
-
pusszycat
nagyúr
-
gyonyoruwok
tag
jó csúnya. de legalább nem maradunk makró/ToF nélkül, hála az égnek
-
Kamikaze75
tag
Szerintem élőben jól nézne ki a fotó és ez a hátlapszín adja ki szarul.
Ami engem jobban bosszant az a termék politika.
Gyakorlatilag bármilyen xiaomi,redmi cuccot kihozok már elavult..
Ugyebár kiadták az Mi 10- legalább 6 féle verzióban(mi 10 pro,mi 10 és light majd kijöttek a T verziók...)
Nekem Redmi note 9 pro van ami talán nyári ?
Erre kijött 5G verzióban rá 2-3 hónapra vagy háromféle verzióban)
Mindegy mit veszel mindig rálicitálnak valamit abban a pillanatban ahogy megveszed... -
exedoc
senior tag
Ocsmány. Mire megveszem a 10-et arra ezek már 14-nél fognak tartani.
-
törölt tag
Ocsmányul néz ki... de jó képeket csinálhat vajon? Senkit nem érdekel hány megapixeles, csak az a fontos hogy ne ilyen festményszerű hülyeségeket gyártson és a zajszint ne legyen az egekben.
-
helixP
nagyúr
Attól függ. Ha a teljes kép kell, akkor tök mindegy, hány mpx. Ha csak egy részlet kell, akkor jön jól a 108mpx, vagy 1gpx...
Szerintem ugyanezt írtam.
-
JoHn123
tag
Elkeserítő hogy szinte minden telefon ekkora nagy tuskó méretben készül.
-
SkiDev
őstag
Mar korabban leirta mas is, de a telefoto lehagyasa a meretes 64 vagy 108 megapixeles kamerakbol egyaltalan nem problema, ha a szoftver normalisan meg van csinalva es a szenzorba kroppolva kesziti el a fotot.
Az eredmeny gyakorlatilag ugyanaz, mint egy egy klasszikus dedikalt telefoto, amihez alapvetoen a fizika torvenyei miatt kisebb szenzor es sotetebb optika tarsult eddig. Mindet nem ismerem, de a Galaxy S20 megoldasa is ilyen es meg jobban mukodik, mint sok dedikalt tele.De azért ha már csúcsmodellről van szó, akkor egy dedikált periszkópos lencse is jól esne, ha éppen nem csak max 3x zoomra lenne szükség.
-
SkyLine3000
addikt
-
kop8
őstag
Ez a kamera egy hányinger rajta
-
Eliott
tag
Mindenkinek szíve joga, de nekem épp ellenkezőleg.. tetszik a forma.
Ami nem szimpatikus, az a "kémfotó, lekapták, sunyiba lefotózták" hozzáállás. Mondják azt, hogy egy beállított kamu kémfotó, amit azért adnak ki, hogy felkeltse a nép figyelmét.. ne pedig azt, hogy egy titokban tartott, bemutatás előtt álló telefont kaptak VÉLETLEN lencse végre. Csodálkozom, hogy most kivételesen nem a metrón történt ez.

-
Sn00k
veterán
Elég ormótlan...
-
golyós
addikt
Míg szetencs, hogy telefont a hardver és a kamera miatt veszünk.
-
helixP
nagyúr
-
nozs23
addikt
Mar korabban leirta mas is, de a telefoto lehagyasa a meretes 64 vagy 108 megapixeles kamerakbol egyaltalan nem problema, ha a szoftver normalisan meg van csinalva es a szenzorba kroppolva kesziti el a fotot.
Az eredmeny gyakorlatilag ugyanaz, mint egy egy klasszikus dedikalt telefoto, amihez alapvetoen a fizika torvenyei miatt kisebb szenzor es sotetebb optika tarsult eddig. Mindet nem ismerem, de a Galaxy S20 megoldasa is ilyen es meg jobban mukodik, mint sok dedikalt tele. -
Nxn908xxx
őstag
Úgyis a telefon elejét bámulom, teljesen mindegy hogy néz ki a hátulja (nekem).
-
SkiDev
őstag
Nem is lenne gondom a kinézettel, ha nem spórolnák le mindenről a telefotót. Mostanában nagy divat lett ez a kivágásos zoom.

-
lenovomen
aktív tag
Fú de csúnya
pedig az iphoneos megoldás már egész megtetszettHát ez kifejezetten csúnya.. Amilyen jó volt az Mi9T (k20) illetve kissebbik kiadása pl. a kisebb méretű telefonok miért szűntek meg? Tök jó volt, hogy 3 felé lehetőség közül lehetett választani.
-
enginev3.0
félisten
Fú de csúnya
pedig az iphoneos megoldás már egész megtetszett -
pusszycat
nagyúr
Továbbra sem tetszik ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:96%
- 4db GAINWARD RTX 4090 Phantom HŰTÉS!
- Honor Magic5 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Á de kész...