Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Nem rossz... De render képeken 3x szebbnek tűnik. Azért van ott káva...
-
törölt tag
A tökéletes alatt is van jó meg jobb meg még jobb is. Ha mást nem érsz el vele, csak annyit hogy kevésbé karcolódik, az is komoly előrelépés. Egy alu hátlap meg ez kicsit másképp néz majd ki 2 év alatt...
Nem mondta senki hogy ez a tökéletes megoldás, de a saját tapasztalataim szerint pl a régi telefonjaimhoz képest a mostani GG-s kijelzők pl évek alatt se néznek ki úgy mint a hányás.
-
dementor
senior tag
Pedig meg kell oldaniuk a gyártás körüli nehézségeket, ahhoz pedig a termék vagy a termékek viszonylag magas vételára nagyban hozzájárulhat.
Összefoglalva valóban az lenne a lényeg ezen technológiákban, hogy képes legyen maximálisan megvédeni saját magát egy eszköz. Ne kelljen hozzá feltétlen tokba rejtenünk telefonunk szépségét. -
Blyan
félisten
Maga a kerámia hátlap újdonság (az nem, hogy ennyire ellenálló), az oka annak, hogy ilyet nem csináltak az az volt, hogy több milliós tételen elég nehézséges és drága az előállítása. Ha nem csak a média figyelem egy gyártó szándéka, akkor bizonyára szeretne belőle sok milliót gyártatni - mert hogy el is akarja adni. Na ez az ami nehézségekbe ütközik.
-
atike
nagyúr
Alig van belőle pár darab ("kis" túlzással
), ez meg itt dobálja...
-
törölt tag
Nagyon jól bírja, különösen a kerámia. Megdöbbentő, hogy a keret és a hátlap szinte karcálló.
-
Wajk
addikt
a képekről nem 100%-ban jön le, de arra tippelnek, hogy jön a kistesója...
az király lenne... amúgy meg 5.5 = nano -
dementor
senior tag
Azt gondolom, hogy a kerámiát tekinthetjük végleges megoldásnak a hátlap borítás vonatkozásában.
-
berek21
őstag
Elképesztő, hogy egy bevallottan koncepció telefonnak készült valami, így bírja a strapát. Vannak gyártók akik a sz@rrá tesztelt nagytételü sorozatgyártásba adott készülékeikkel sokkal rosszabban szerepelnek. Elismerésem.
-
Emtra Prime
csendes tag
Nem semmi ez a telefon, egy QHD-s Amoled pannellal sokkal durvább lenne.
-
gerii
addikt
Durván tükröződős a felülete
-
arn
félisten
Sajnos a meret es a csuszos felulet elegge megnoveli a kockazatat a leejtesnek. En meg sose ejtettem le egyik telefonomat sem korabban, a nexus 6ot ketszer is. Mindket alkalommal csunyan a sarkara esett, az uvegbol is kipattant egy db, es alu keret is meg lett jelolve. Nem ertem a gyartokat, hogy miert nem csinalnak vmi csuszasgatlo feluletet, vagy kapaszkodokat, pl kis receket a telefonokra. A nexus5ot nagyon szerettem ezert, es jobban is nezett ki, mint egy szep telo ronda tokban.
-
Khelben
nagyúr
Gyémánt gyűrűvel pedig viszonylag ritkán csiszotoljuk a telefonunk hátulját.
Viszont 9-es keménységű homokszem elég gyakran kerül például a zsebünkbe...
-
*Mukeey*
addikt
Jajj de kár érte😬
-
xmaas
őstag
Hat nem hiaba mellekelnek melle egy minosegi tokot aki ilyen lyukas kezu az hasznalja prevencios jelleggel vagy vasaroljon utesallo burkolatos keszuleket azt lehet dobalgatni meg nem kell vigyazzni ra
Ettol fuggetlenul meg mindig csak azt tudom mondani durva egy keszulek ha lejjebb megy az ara majd elgondolkozom rajta
-
babosmiki
addikt
Na ennek örülök, hogy jól szerepelt!
Bár ha jövő héten megjön, vigyázni fogok rá mint hímes tojásra!#34: Igen, van értesítési LED!
-
RIC5I
tag
az eggyik hanem a legjobb buildel rendelkező xiaomi
-
most néztem, itthon is lehet előrendelni a 4+128GB, fekete verziót, mindössze 299e ft
de a 6+256GB 399e Ft-os ára is korrekt -
HuaweiU8500
senior tag
Hát nem tudom, azért többet vártam ...
Biztos naon cool ez a keramia, de kicsit ellenállóbb lehetne. Az h 60 centirol leesik az nem extrém. Ha meg műanyag tokot kell ratenni... -
batai15
félisten
durván jól bírja
-
Sebhelyes
senior tag
Ha már úgyis ott volt a sniccer, lefaraghatott volna a kávákból egy kicsit, hogy eltűnjenek, mint a fotosoppolt PR képeken
-
atikó
őstag
esetleg tudja valaki, hogy van rajta értesítése led?
-
Griff55
senior tag
Akarom akarom akarom! Mondjuk előtte csak megnézném saját kézben csak ugye nincs hol... :/
-
Blyan
félisten
Általában az emberek kivagyiságból ejtik el a telefont? Amúgy a 60 cm esés tök életszerű, ölből leesés volt.
Másrészt, az elejtett készülékek 90%-ban a sarkukra esnek, de lehet ez a szám még magasabb, egyszerűen fizikai okokból kifolyólag. Még készakarva is baromi nehéz úgy elejteni, hogy először ne valamelyik sarka érje el a földet (kb vákumban van lenne rá legjobb esély, hogy csak a hátára érkezzen, akkor is pontosan kell elejteni). -
-
Fejvadi
nagyúr
Meglepően jól bírja a behatásokat. Tetszik.
-
vicze
félisten
Az nagyobb probléma, hogy több teszt is kiemelte, hogy kb. telefonálásra alkalmatlan, a nagyon rossz minőségű "ultrahangos"(vagy akármilyen) hangvezetés miatt. (Ez volt a legnagyobb folyamatos probléma a Sharp készülékeivel is.)
De végül is ez csak egy telefon úgyhogy végül is nem fontos.Csili-vilinek teljesen jó.
-
szabi820
tag
Ha alul nem lenne az a szėles kàva,akkor azt mondom,hogy szėp.
De így szerintem ocsmadėk.
Aszimetrikus. -
Norb€€€
aktív tag
FYI, a JerryRigEverything-es csávót Zack-nek hívják, nem Jerry-nek. A csatorna a nagybátyjáról kapta a nevét, aki régen mindig mindent megbütykölt. Tudom, lényegtelen, de ha már négyszer van megemlítve a cikkben, gondoltam szólok. Régen én is azt hittem, hogy a kopasz barátunkat hívják Jerry-nek.
-
L.Levy
csendes tag
-
zack
nagyúr
999 EUR a 6/256 változat. Szerintem gyógyszerre ittak.
772 EUR a 4/128. -
Mateosz
aktív tag
Szerintem a videók alatt nem ő beszél, hanem valamilyen szoftver szintetizálja a hangját. Nincsenek hangsúlyok, a mondatok szorosan követik egymást (nem vesz levegőt). Pár mondat után nekem már enyhén zavaró.
A drop tesztnél pedig hallani a természetes hangját.Elég menő ez a kerámia bevonat! Elfogadnék egy ilyet!
-
joey04
titán
Le a kalappal, szép erdemény.
-
-
hemaka
nagyúr
Olyan jot rohogtem a jerry teszten, amikor mutatta az iphonet. eszembe jutott a nagy blama es marketing video amit almaek megmutattak, hogy igy meg ugy munkaljak meg, meg porral polirozzak es festik es tokom tudja, erre szarra karcolodik, raadasul a rendes kaeramia hatlap meg fenyesebb is...
Persze nyilvan dragabb a keramia eloallitasa, meg idoigenyesebb, de hat ha mar lud... -
Na, most már csak pártízezer mínusz egy darab ilyen készülék van a világon...
-
James67
aktív tag
Brutál jól néz ki ez a telefon. Tudom, hogy mi a teszt lényege, de majdnem könnyes lett a szemem amikor elkezdték kínozni.....
Ha már teszt akkor leejtős próbának is alávethetnék ilyenkor. X vagy Y magasságról kőre, betonra stb.... -
A Xiaomi tud telefont gyártani, ráadásul jobbat mint az Apple?
-
Blyan
félisten
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
Kémiának lehet köze hozzá, nem is tudom....
-
tothmaxy182
őstag
Nagyon durva, hogy a kerámia hátlap mennyire jól bírja a karcolásokat!
-
Blyan
félisten
Valóban remek, csak nem véletlenül nem árasztja el a Xiaomi a piacot vele, ahogy az sem, hogy az eladási mennyiségre utazó nagyobb gyártók miért nem vágnak bele a kerámiába csomagolt készülékek gyártásába.
Mert amúgy tényleg nagyon ellenálló és jó is lenne, ha több hasonló létezne. Csak hát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest