- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#72042496 #75 üzenetére
Ahogy mondod, nem mindegy, kinek írják. Itt olyan emberek vannak gondolom, akiknek az egyik hobbi érdeklődése a telefon. Ide nem kell image. Felnőtt emberek írják a cikket, akik azért meg akarnak felelni bizonyos szabályoknak (pl szerintem a beszédhangszóró kritikusan fontos és bizony alig marad olyan teszt, ahol ez kimaradna), de nem ez a fő foglalkozásuk vagy nem mindenkinek. Elképzelhető, hogy pont egy olyan kocka helyen dolgozik Alice, mint amit írtál, itt meg kicsit szabad lehet és a saját stílusában írhat. Róla csak tippelem, de pl a PCG-nél anno dolgozott ilyen arc.
-
törölt tag
válasz
#72042496 #71 üzenetére
És ezt ki kéne kialakítsa? És kinek az ízlése alapján? Van az újságírók egyesületének erre ajánlása?
Csak hogy kontextusba helyezzem. Totalcar egester podcast. Folyamatosan egymás szavába ugatnak. Ezren háborognak a hallgatók, hogy te paraszt ha beszélnek hallgasd már meg, ne nyomd a sódert mellette. Szerintem meg ettől emberi, közelebbi a hallgatohoz, én imádtam benne Vájit, mert leszart mindent.
A büdös nagy helyzet, hogy mindenkit boldoggá tenni nem tudsz. Akkor melyik karod harapod le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest