- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
kár lenne, ha valoban ilyen lenne a kameradizajn, ritka idetlen.
nem vagyok nagy fanja a kameraszigeteknek, de az S21-es csalade kimondottan jol nez ki, még szamomra is. -
janeszgol
félisten
Nekem is a Note 10 család tetszik kinézetre, formára a legjobban.
-
Nocsak-nocsak! A túl lekerítettet nem tudták lenyomni a kedves fizetős ügyfelek torkán! Hát ez hallatlan!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
remélem hasonlítani fog a renderképeken látottakra, mert akkor tuti siker lesz
és nem csak a Note fanok körében szerintem
-
lapika
csendes tag
Reméljük, hogy a Note széria összes jó tulajdonsága megmarad, mint ahgyan maga a brand is. A Note azért mégiscsak Note és nem S.
-
válasz
LosBlancosRM #3 üzenetére
Akkor meg se szólaltam
-
Nekem az ilyen nagy szögletes/lapos telóktól feláll, ezért használok Note 10+ -t a mai napig. Nagyon kíváncsi vagyok valóban olyan lesz a mint a renderképeken.
-
beno52
tag
HA valóban ilyen majdnem síkban lévő kamerákkal jön az Ultra az biztosan csak azért lesz mert máskülönben vékony lenne a készülékház a toll számára... nem azért mert érdekelné őket, hogy kinek mi tetszik. Talán emiatt egy valamivel vaskosabb akksi is be fog férni és akkor ismét kikiáltják az innováció csúcsának...
Persze ez mind előnyös változás, de akkor lehetne kicsit vastagabb/nagyobb akksis a két alapváltozat is, kisebb kamera púppal. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #2 üzenetére
Benne lesz.
-
-
SX Wave
aktív tag
Mennyivel egyszerűbb lenne az S22 Note elnevezés és egyértelműbb is lenne sok ember számára, hogy mit is takar az Ultra név maga mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest