- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is egy ilyen laptopot nyúzok, csak az enyém már egy éves és a 16 GB RAM-os, bill. háttérvilágításos verzió.
Összességében meg vagyok elégedve vele teljesítmény-ügyileg, de az érezhető, hogy olcsó alapanyagokból lett összetákolva. Mind a bill. és a borítás vonzza a koszt. A töltőkábelem fél év után elkezdett fesleni, hiába óvtam. Az akku meg szerintem lehetne jobb... Linuxon pedig sajnos nincsen ACPI támogatás.
Ezeket leszámítva viszont tényleg bitang és megbirkózik mindennel. Mondjuk az árat kicsit sokallom érte. Én anno 260-ért szereztem, ami akkor abszolút baráti deal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Hát az utóbbi idők "vacak" gépei után felmérgeltem magam és megvettem szerintem életem legjobb...
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest