- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
janeszgol #39 üzenetére
Elképzelhető, hogy kitalálnak valamilyen vonzó árucsatolást is hozzá ösztönzésként, pl. felkészítik a most az S8-cal debütált desktop kiegészítő kezelésére szoftveresen az újabb Note 7 szériát és ajándékként a termékcsomag részévé teszik, mindezt vonzó áron. Szerintem meglenne a közönsége.
(Mindemellett lehet jópár ember, aki még tavaly előrendelt kiegészítőket a telefonhoz (köztük én is), és mivel az e-bayről a cuccok a visszahívási időszakban érkeztek meg, azok visszaküldésével már nem problémáztam, de a telefon rendelést lemondtam. Szóval vonzhat ez még sok embert ilyen-olyan okból, aki vágyott anno a készülékre.)
-
ASdS
csendes tag
válasz
janeszgol #28 üzenetére
Ha már leírták mint veszteséget, már csak rajtuk múlik mennyiért adják. Azért ott több emeletnyi szakember foglalkozik gondolom ezzel. Biztos nem 1xrű még így sem, úgy belőni az árat, hogy az adott szegmensben a profitot maximalizálják. De nem kell őket félteni...és sajnos szerintem így sem lesz olcsó. Pedig milyen baba lenne, ha mondjuk 60 ezerért lehetne kapni egy ilyen telót.
Ami a múlt költsége, az már nem számít, azt kell nézni, hogy most megéri-e a felújítást, újra kiszállítást, eladást stb.stb. hogy termel-e pénzt. Teljesen lényegtelen a most hozott közgazdasági döntésnél, hogy termelt mondjuk 2MRD-os veszteséget a múltban.(#27) ollie Nem szégyen, ha nem értesz hozzá. Csak akkor ne mondd túl hangosan és ne legyél meggyőződve róla, hogy igazad van, mert te nem érted.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest