- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
A semmi izgalmas minden gyártóra igaz, nem kellene ezt csak 1 gyártónál megjegyezni.
Üdv, Zoli
-
Kawauso
aktív tag
válasz
FireKeeper #8 üzenetére
A szivárgások többsége pontos szokott lenni, de hogy ellenpéldát is mondjak, a Samsung A73 végig 750G-vel volt reklámozva, de a friss információk szerint 778G-t kap. Hátha megtörténik itt is a csoda. Megjegyzem, az SD695-nek sem örülnék.
-
válasz
FireKeeper #12 üzenetére
Mivel nekem szimpi a márka mobilja, tettem egy kört a nagyobb tesóval. De az igéretek kissé félremetek.
Volt benne led, de semmire sem lehetettt konfigurálni. Ergo akkor minek!
És a fizetős programjaim legnagyobb meglepetésemre nem futottak rajta!
Ez bizony rohadt ciki volt neki. Kukáztam! Aki megvette jól járt nagyon. Engem meg ett a fene!
A kamera hiányzik, de a Note 9 elhárította a problémát.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz
FireKeeper #10 üzenetére
Ebben a méretben sok versenyző nincs jelenleg. Így fogják venni - kint!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
FireKeeper
nagyúr
10 mark III-ba is az volt tavaly és már annál is fanyalogtak az emberek, kétlem hogy egy évvel később ez elfogadható(bb), főleg ha az árazás marad szokásos sonys.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
válasz
FireKeeper #8 üzenetére
Azért az nem vacak proci már. Elmegy jó ideig.
Az szerintem jó hogy az oldalfalak végre nem lekerekítettek. Javitja a fogást.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
FireKeeper
nagyúr
szerintem a belsőre vontakozó specifikációkat nem kell vérkomolyan venni, már hónapokkal ezelőtt is láttam "leak-et" amiben snap 690-et jósoltak bele. persze nem kizárható hogy tényleg azzal jön, de nem sok értelmét látnám kiadni az új készüléket csontugyanazzal a hardverrel, hacsak nem kukásolcsón beraktározott a sony és/vagy pont leszarják a 10-szériát.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Kawauso
aktív tag
Nem értem, hogy miért nem bírják egy versenyképes, középkategóriás telefonná kikupálni az Xperia 10-et. Sokkal minimálisabbak a különbségek az Xperia 5 és 1 között, már-már felesleges a kettőnek együtt léteznie, erre a 10 még véletlenül sem zárkózhat fel a közelükbe. Pedig szívesen használnék megint Sony-t.
-
Benőke
őstag
Biztos a snapi 690? Csak mert a mostaniban is ugyan ez van...
-
Van egy érzésem, hogy az elszabadul valuta árfolyamok megpecsételik ennek a sorsát. Alacsony hozzáadott érték és emelkedő ár. Csökkenti az esélyeit jelentősen.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Teringettét
csendes tag
Kissé kételkedem a forrásban. Nem logikus, miért dobnák ki ugyanazzal a hardverrel, de kisebb akksival, mint az elődöt.
-
Az a nagyobb gond, hogy belsőleg sem izgalmas a várható specifikációk alapján. A hazai árazással ez a széria nem versenyképes. a Mark III egy korrekt telefon lehetne 100e alatt, de nem 150k-ért. lol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismerős formában jöhet a Sony középkategóriás készülékének új változata.