Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Na, erre kíváncsi vagyok.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
atila4
senior tag
Ez nagyon nagy akció. Tabletet ingyen és még a net felét kell csak fizetni
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Muszáj nekik, mert előzetes információim szerint egy több ezer fős előfizetői csoportot veszít el hamarosan a Telenor. A kiesést pótolni kell valahogy.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fecs
senior tag
S2-met nem cserélem le, de egy ilyen jóárasított tablet-re vevő vagyok.
Pixel 6a
-
Prien
addikt
Ez most megint mi? Agyon akarják tapostatni egymást a néppel? A másik meg, hogy a nem Pesten élőkkel szemben ez diszkrimináció.
A kevés is több a semminél.
-
rakloo
aktív tag
Meglehetősen csábító akció. Ha az anyagiak engednék...
555-SHOE
-
Titan44
tag
Marha csábító hogy rátukmálnak az emberre egyszerre KÉT előfizetést...
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
Zedz
addikt
OFF: Lumia 900 mikor lesz kapható itthon?
-
kristof83
aktív tag
válasz kristof83 #11 üzenetére
Óóo pardon már most lehet válogatni az akciós Tab-ok közül!
http://hardverapro.hu/apro/uj_samsung_galaxy_tab_2_10_1_wifi_3g_telenoros/hsz_1-50.html
A 0 forintos gépet már viheti is valaki 119ezerért!! És ha mindez nem lenne elég még az előfizetést is adja hozzá a.... Ehhez azért pofa kell
-
micimacko
aktív tag
Szerintem nem lesz annyira eredményes az akció.
Még így is nagyon drága a telefon (hiába adnak 25 millióért egy 80 milliós Rolls-Royce-t, akkor sem fogom megvenni, mert sajnálom érte a pénzt.), hiába adnak mellé egy tabletet, nem mellesleg sokan a Telenorhoz sem akarnak 2 év hűséggel előfizetést.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
Van egy nagy cég a több ezer dolgozójával, aki több éve a Telenorral volt szerződve es most úgy néz ki, hogy másik szolgáltató nyerte meg az erre legutóbb kiírt tendert. Nem akarok neveket írni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
rizso
addikt
Ja, és ezek után vegyél vidéken S3-at...Telenor az ország összes S3-asát összeszedi, hogy meglegyen az a 200db
Xaels: én róluk hallottam. De ha sorra hallunk ilyen kaliberű elpártolásokról, akkor lesz itt még néhány telenor akció
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Blyan
félisten
Amit nem látok az az, hogy ez most csak az okostelefon 1000-re vonatkozik, vagy más is szerepel benne?
Mondjuk a 19000.es ár, az pofás, de a fene sem akarna havi 17000-et fizetni érte, nincs szükségem annyi lebeszélhetőségre.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Matula 007
tag
Én úgy vettem észre hogy csak az 1000-re vonatkozik. Aminek pedig 16990 ft-os havija már nemigazán kedvző XD. Vagyis nekem csóró emberkének :S
Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el.
-
Matula 007
tag
Hát most ír ki új tendert is a BKV és az sem 100 ember(12745 alkalmazott+vállalati telók). Én melós vagyok de mindenkinek pannonos telója van mert ingyé beszélnek egymással,+az összes céges teló is pannonos. Állítólag a Voda nyeri a tendert, de ez mind csak találgatás XD
[ Szerkesztve ]
Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el.
-
rizso
addikt
Kicsit kevés lesz az a 300k...Így már más...Matula 007: ismerős szitu
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
SkyLaci
őstag
-
Blyan
félisten
Okostelefon 180-re ideadnék 80-90-ért még meg is venném (még ha csak arra a napra vonatkozna is). De így nem éri meg nekem. Ha meg havi 17000-et akarnék fizetni, akkor meg nem érdekelne, hogy 20 vagy 30ért adják.
(#35) Tomy Yayo
+1
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
Hmm... úgy látom keményen rákapcsoltak a marketingesek a Telenornál A baj csak az, hogy ennek nem csak akkor kellene így mennie, amikor sz*rul megy a biznisz
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Alborosie
aktív tag
Milyen diszkrimináció?
Vidéken is adva van a lehetőség, hogy akciót csináljanak! Ezen kívül arra is van lehetőség, hogy a vidéki felutazzon Budapestre és élhessen az akcióval.
Diszkrimináció akkor lenne, ha az ÁSZF-be odabiggyesztenék, hogy "Budapest közigazgatási határán kívül élők az akciót nem vehetik igénybe.".Konzekvencia...
-
Zolesz007
őstag
Ez szerintem olyan lesz mint a féláras akció. A komoly készülékeket, félretetették, Ráadásul csak pár darab volt belőlük, ha volt egyáltalán. Szerintem, ha most elindulnék Pestre, (kb másfél óra alatt odaérnék) már 100 ember ott várakozna, 100 embernek meg el van rakva a sorszám...
Fold 5
-
b4zsi-
őstag
-
Rusi
senior tag
Tisztázzunk néhány dolgot: NEM csak Okostarifa 1000-re, hanem bármelyik jelenlegi tarifára érvényes az akció (ha meg bónuszban veszed, maradhatsz a jelenlegi tarifádban is). Valamint NEM kötelező megvenni a Tabot, ez csak egy kedvezményes ajánlat az első 200 vásárlónak.
Mobilaréna (2010-2017)
-
tomatos
aktív tag
Itt egy kis eszmecsere erről az akcióról:
http://androlib.blog.hu/2012/06/04/oruletes_galaxy_siii_galaxy_tab_10_1_v3_akcio_a_human_tantargyak_szerelmeseinek[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
rizso
addikt
Fölösleges ezen matekozni, mert olyan is van, aki nagyon jól jár vele. Sokan használnak ilyen kaliberű előfizetést (én nem), és nekik igencsak megéri ez az akció. Ha úgyis ennyit fizet, miért ne éljen a lehetőséggel?
A másik jól járó csoport pedig a csalók kis közössége, akik kihozzák/kihozatják a készülék(ek)et, jó pénzért eladják, az előfizetést meg nem fizetik.
Egyébként a képlet is hibás, mert ha jól tudom a készülék már 20k, és az előfizetés is "csak" 17k
-
tomatos
aktív tag
Aki ki tudja használni az Okostarifa 1000 előfizetést és hajlandó egy előfizuért 16000 HUF-ot fizetni havonta annak megéri, de ahogy az előbb említett oldalon is írta a srác, hogy max szerintem szeptember környékén ez a telefon megkapható 120-130ért is függetlenül gyári Samsung garival ha nem előbb. Szóval aki csak a telóért venne 2 évre rabláncot az ne ezt az akciót használja ki.
[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
pszili8
aktív tag
Nem rossz akció,gondolom pár nagyfőnöknek már a zsebében van,nem fog ott tolongani érte.Szerintem a Telenort egyedül az okostarifa 90/180 tartja életben,a Vodafone most nagyon nyomul az üzleti flottákra.
Tomatos: Jó írás[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Politika
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS P5QL-EM + Core2Duo E7400+4GB DDR2 memória! Hibátlan működéssel!
- Pörgős 4.gen I5 asztali pc,szuper házikóban,SSD-vel,8gb memóriával,nvidia videokártyával!
- LC-Power 3000B számítógépház, 420W tápegységgel,szép állapotban! (itx,matx )
- Apacer és Icy Box külső házban,500GB Sata HDD,usb és esata csatalkozós! Állapotuk a képeken!
- SAMSUNG A35 5G 256/8+8 GB ÚJ ÁLLAPOTBAN
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen