- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 25 napos üzemidőt és szuperfényes kijelzőt ígér a Vivo okosórája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az átlag emberek 90%-nál Chrome = Internet.
Ha le lehetne törölni a Chrome-ot, akkor nem lenne internet.Mi történne? Amerikában be perelnék a Google-t átlagos emberek.. Mert nincs net :)
Hát jó, azt én értem hogy a majmoknak külön segédletet kell írni, de aki pro annak legyen már rendes opció.
Amúgyis nemrég meszelték el őket, hogy droidon default chrome a böngésző, ahogyan ios-en a safari és hogy legyen "opció"
-
aprokaroka87
nagyúr
"Már csak azért is, mert a Google Chrome böngésző akkor sem távolítható el a készülékekről, ha történetesen nem használjuk őket."
Látom ez többeknél kiverte a biztosítékot.. és én is meglepődve olvasom ezt. Emiatt hogyhogy még nem pofozták fel őket?A disable nem delete
Az átlag emberek 90%-nál Chrome = Internet.
Ha le lehetne törölni a Chrome-ot, akkor nem lenne internet.Mi történne? Amerikában be perelnék a Google-t átlagos emberek.. Mert nincs net :)
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Már csak azért is, mert a Google Chrome böngésző akkor sem távolítható el a készülékekről, ha történetesen nem használjuk őket."
Látom ez többeknél kiverte a biztosítékot.. és én is meglepődve olvasom ezt. Emiatt hogyhogy még nem pofozták fel őket?A disable nem delete
-
adamklark
senior tag
És így vezetik meg hülye tanácsaikkal a "hozzáértő" kommentelők az embert...Ez baromira nem egyszerű, mint te hiszed. A legtöbb telefonban a Chomre gyárilag van telepítve, vagyis nem távolítható el. Attól hogy nem használod még fut a háttérben, ergo a sebezhetősége is aktív. Vagyis le kell tiltani a GUI-s felületen ha engedi. Ha nem, akkor meg adb parancsokat használva le lehet tiltani, vagy el lehet távolítani.
szerintem nem jött át az irónia, bár nem mintha minden telefonon lenne előre telepítve
-
guriga1234
addikt
Nem írtál mezei usert. A minősítéseidet: szerencsétlen és ostoba, értsd magadra.
-
Shyciii
veterán
"a Chomre gyárilag van telepítve, vagyis nem távolítható el." vs "adb parancsokat használva le lehet tiltani, vagy el lehet távolítani."

Mezei userről van szó te szerencsétlen. Ők nem fogják tudni a GUI-s felületen a megszokott módon eltávolítani. Az adb parancsok, adb shell használata jócskán túlmutat egy átlag felhasználó tudásán. Nah most verd a fejed a falba, hogy milyen ostoba vagy.
-
guriga1234
addikt
És így vezetik meg hülye tanácsaikkal a "hozzáértő" kommentelők az embert...Ez baromira nem egyszerű, mint te hiszed. A legtöbb telefonban a Chomre gyárilag van telepítve, vagyis nem távolítható el. Attól hogy nem használod még fut a háttérben, ergo a sebezhetősége is aktív. Vagyis le kell tiltani a GUI-s felületen ha engedi. Ha nem, akkor meg adb parancsokat használva le lehet tiltani, vagy el lehet távolítani.
"a Chomre gyárilag van telepítve, vagyis nem távolítható el." vs "adb parancsokat használva le lehet tiltani, vagy el lehet távolítani."

-
Shyciii
veterán
-
adamklark
senior tag
egyszerű, nem a Chrome-t kell használni
-
Braddock
támogató
Egyébként a legtöbb böngésző már Chrome alapú + ott van még az Android System Webwiew aminek a verziószáma ugyanaz mint a Chrome böngészőnek. Valószínű hogy azzal van a baj és nem maga a böngészővel.
Chromium alapúak.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
dilajoska1
őstag
Egyébként a legtöbb böngésző már Chrome alapú + ott van még az Android System Webwiew aminek a verziószáma ugyanaz mint a Chrome böngészőnek. Valószínű hogy azzal van a baj és nem maga a böngészővel.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
-
guriga1234
addikt
-
kbyte1024
veterán
-
FattyDove
őstag
-
ShadowX
őstag
Soha nem használtam Chrome-ot. Sem telefonon (tiltva és kikapcsolva van), PC-re meg eleve nem is telepítettem.
Csak azt hiszed, hogy tiltva van és kikapcsolva.
-
guriga1234
addikt
Soha nem használtam Chrome-ot. Sem telefonon (tiltva és kikapcsolva van), PC-re meg eleve nem is telepítettem.
-
niklebi
senior tag
Poco F3 EU rom, nincs rajt a GC. Ha rajta volt rég töröltem. Nem volt az előző telefonjaimon sem.
-
lemusz
addikt
ellopják a farokfotókat?
-
törölt tag
A Safari sem törölhető Ios-en maximum kikapcsolható, mint a Chrome Android-on...
-
ledgeri
nagyúr
a Google Chrome böngésző akkor sem távolítható el a készülékekről, ha történetesen nem használjuk őket
A mi lyukunk a te sarad:
Nem akarod használni ezt? -ott marad akkor is... Már mi sem frissítjük ezt? Ott marad akkor is. -
Predatorr
őstag
A fenyegetés a Chrome.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hm.. ilyenre sem emlékszem, hogy ilyenről lett volna hír a Mobilarena oldalán.
Viszont sosem gond. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- V.Milán: Adózás a használtcikkek értékesítése után (egyszerűen)
- Fapados gaming monitorokat újít be az LG
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Gurulunk, WAZE?!
- Robotporszívók
- Gothic Remake - Fókuszban a harcrendszer
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 I i7-8665U I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 I i7-10610U I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 I i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 Yoga I i5-8265U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I 6 hó gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 I i5-8350U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I 6 hó gari
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest