Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Biztosan a megfelelő drivert töltöttétek le?
#134 wwenigma: A chipset driver legfeljebb az IOMMU-t szedi le, ha még fent volt korábbi telepítésből, a display drivert nem szabadna letörölnie, ill. a korábbi meghajtónak is települnie kellene.
#133 westcoastog: Szerintem csak lassulj le az egérrel és rendben lesz az.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Stabilitási problémák előfordulnak, ennek millió egy oka lehet azon kívül, hogy bugos a meghajtó
De pl. amikor a Vista kijött, a BSOD-k kétharmadért az nVidia meghajtói feleltek, a driveres csapatuk több mint fél évig csak a GeForce 8-ak meghajtóin izzadt, a többi kártya nem kapott frissítést, a chipseteikkel pedig évekkel később is súlyos stabilitási problémák voltak. Az nVidiának egyetlen szerencséje az volt, hogy a Vista masszív közutálatnak örvendett többek között a rengeteg stabilitási probléma miatt, így a többségnek ez elkerülte a figyelmét, a maradék pedig ezt is a M$-ra kente. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha volt is olyan, hogy letöröltem a korábbi Catalystot frissítés előtt, már elég rég volt ahhoz, hogy ne is emlékezzek rá (talán amikor még mókolt meghajtókkal szórakoztam a Radeon 8500-ammal), mégis mindig minden megy flottul. Szerintem neked akkor is lenne valami nyűgöd, ha az AMD szakemberei kivonulnának egy előre egyeztetett időpontban és megcsinálnák neked a frissítést ingyen bérmentve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest