- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
westcoastog #53 üzenetére
Win7x64: AHCI 1.2.001.0376
Win8x64: AHCI 1.3.001.0245
szerintem már régóta nem frissül...(#50) nap: miután kicsomagolja magát, telepíts a Packages\Drivers mappából
-
vinibali
őstag
válasz
westcoastog #47 üzenetére
mindenki mást mond, a "nagy mágusok" szerint elég csak az MSAHCI driver.
én nagyon sokáig AMD SMBUS+AMD AHCI párossal nyomtam, csak újabban ha mindkettő telepítve van fagyizik a gép.
most SMBUS nélkül AMD AHCI van fent, érezhetően gyorsabban bootol a gép és kezdeti másodpercekben sem gondolkozik annyit. gyakorlatilag a Win-es animált pontoknál töltődik be a lemezkezelő driver, onnantól érezhető a sebességkülönbség -
vinibali
őstag
válasz
westcoastog #45 üzenetére
ahogy néztem egy ideje már csak 8.1-ben van frissebb AHCI driver és hiányzik belőle az SMBUS W7 alatt.
sok értelme nincs szerintem már frissíteni, ha nem 8/8.1-ed van -
vinibali
őstag
szerintem sok újítást hoz a meghajtó. pár napja raktam fél én is a 14.9-et és meglepődve tapasztaltam, hogy a 14.4-nél eltűnt opciók visszakerültek. ha hazaértem ki is próbálom!
a károgóknak meg annyit, hogy legyen itt is az mint a sokkal többől gazdálkodó intelnél. minden gpu kap egy évig 2-3 frissítést, aztán csókolom. nem lesz többet olyan, hogy AZÚJKATALISZT szaggat, laggol, nem települ meg amúgyis az eNvidijáé milyen királyul települ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest