- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciógombban gondolkodhat az Oppo is
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Fritz Teufel #8 üzenetére
nem tudom én soha nem vettem apple kiegészítőt apple cucchoz.
-
joey04
titán
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
még szerencse, hogy nem kötelező megvenni.
-
hallador
addikt
Csak az a kár hogy ebben az Apple igen rossz ár érték aránnyal dolgozik. Mondhatnám a hülyének is megéri de leginkább csak az Apple-nek.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Tigerclaw
nagyúr
Ujra bezarkoznak minden fronton. Ha mar van sajat megoldas, nehogy mar mashoz menjen a penz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Teal'C
veterán
Nem tűnik nagy dolognak elsőre. Akkor már csak az kell hogy megint ne legyen kompatibilis a külső gyártókkal és minden rendben.
Értem én hogy védi a saját portékát de ennyire nem kéne kiemelt gyártók akik érdemileg is ott vannak az Apple szinten mondom ezt úgy hogy Samsung párti vagyok.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem lesz többé Sonos, Bose és Logitech termék az Apple saját boltjaiban, mostantól csak a saját és a hozzájuk tartozó Beats márkanév alá tartozó termékeket árulják.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Smart Keyboard A1829 magyar billentyűzetes tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest