Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- iPhone topik
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinstonWolf
senior tag
Független újságírás...
Értelmezhetetlen szóvicc.
Könnyeb beég ugyan, és a gyártó szerint ez normális, tehát nem fogják gariban cserélni, de elégedettek...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
zsoltti
senior tag
Ennyi felesleges szakértőt. Ugyan kit érdekel a displaymate véleménye, az apple vásárlók akkor is megveszik. azt hogy szar a pixel 2 kijelzoje , melyik független cég tudositotta?? vagy a bend gate-et vagy az antenna gate-et?? Egyikse ,hanem a felhasználók
[ Szerkesztve ]
-
tamass.szabo
tag
Kitűnő, de beéghet (és be is fog).
-
cuebler
senior tag
ne legyetek már ennyire negatívak. az internet terjedésével a vásárlók is jobban utána tudnak nézni a dolgoknak, aki meg lusta/ostoba/elvakult, azoknak úgyis mindegy. szerintem nem lesz a világon öt vásárló,
aki a displaymate véleményére alapozva fog szifonikszet venni, ha innen nézem, az apple-nek is kidobott pénz a jóindulatuk "megvásárlása" ilyen-olyan módon..."Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
veterán
válasz WinstonWolf #1 üzenetére
Ezek miért nem cserélik,ha beég? A Samsung-nál cserélik,ha garancia időn belül történik. Ennyiért már kéne. Nem?
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON Custom & DUCATI Meccanica, Bologna.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz tamass.szabo #3 üzenetére
Ha megveszed az iphone x-et, lehet elvesztessz majd pár pixel-t?
-
Kaktusz92
tag
Ennyi pénzért legyen is mindenben a legjobb. Az hír, hogy jó a kijelzője? Ráadásul többen is írják, hogy beég? Szánalom.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz HarleyCustom #5 üzenetére
Majd meglátjuk cserélik-e, mindenesetre az nem túl bíztató jel, hogy az Apple nyilatkozata alapján ez egy természetes folyamat...
Az én vélemenyem, hogy nem fogják.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz HarleyCustom #5 üzenetére
Hat az nagyon gaz lenne, ha a samsunggal ellentetben, az apple nem cserelne garanciaban, ha beegne egy kijelzo... az extra gaz, hogy meg ha csereli is, csak egy ev a gari, tehat az igy is sulyos arat, mindenkeppen erdemes megdobni kulon vasarolt garival..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
macskea
őstag
Egyébként én azt se nagyon értem, hogy ilyen rövid idő alatt hogy tudtak beégni a kijelzők. Mennyi idő óta használhatják azokat a telefonokat? Még ha valami nagyon korán kikerült tesztpéldányok is, maximum egy hónap. Számomra nehezen hihető.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Misi1979
őstag
Mutatna valaki egy beégett iphone x-kijelzőt?
Én eddig csak olyan híreket láttam, miszerint az OLED kijelzők hajlamosak a beégésre. Iphone X is OLED kijelzőt használ, ergo ő is beéghet, viszont az apple kb mindent megtesz annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg. De disclaimerként leírták az oldalukra azt, hogy az OLEDnek ez a veszélye.
Érdekes, mikor IPS LCD-t használt, akkor minden fanyalgó azt mondta, hogy sz.r, vacakfos, nincs igazi fekete, bezzeg az amoled, superamoled stb.. Most, mikor áttért OLEDre, a fanyalgás tárgya megváltozott
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
WinstonWolf
senior tag
Nem fanyalog senki. A családunkban az asszony az iphone buzi. Csak kicsit meglepő, hogy az Apple már mosakszik a "beégő" kijelzők miatt. Meglepő, és abból a szempontból ahogy a korábbi jogos vásárlói kifogások egy részét kezelték egyben aggasztó is.
Ugyanis ha valakinek a jövőben beég a kijelzője, elég csak ezt a " disclaimert" az orra alá dugni, és máris mehet a szarhoz sirni. Ez pedig egy ilyen értékű készüléknél nem elfogadhato hozzáállás.
Szerintem.
-
Syl
nagyúr
-
zsoltti
senior tag
Nekem SGS ota amoled kijelzos szamsungjaim vannak. Egy sem egett be nalam, De sokkal talalkoztam ami begett.
A titok az hogy nem szabad max fenyeron hasznalni a telefon allandoan!!! Meg en nem szovegelek allandoan rajta szoval nincsen ott a billenytuzet beegve, meg a stauszbar-t is eltuntetem. Soha nem egett be egy telefonom sem. De a haverjaime igen, meg amit altalban vettem hasznaltan 50% bevolt egve , de azokat gariba csereltettem. Mas kerdes hogy most mar a Samsungnak is virtualis gombjai vannak mar az a telefonjaikon, na ezektol mar felek, azok mar rajtam is kifognanak, vagy tennek fel valami gesture navigationt mint az iphoneX-nel... latjatok mindenre van megoldas.
Sajnos ezert nem volt meg PC-re OLED kijelzo, kiveve az Alienware 13-ba valoszinu azokra mind beeg a startmenu -
Mill3r
tag
Amúgy a gyakorlatban van erre valami hivatalos policy, akár az Apple-nél, akár más gyártónál?
Ahova esetleg hivatalosan le lenne írva, hogy mi minősül garis javításnak és mi nem...
Vagy ezt teljesen eseti jelleggel döntik el a szervizelés alkalmával?IDDQD IDKFA
-
DeathAdder
veterán
Dehát szarazamoled, meg beég, meg túlszaturált, meg gagyi pentile mátrixos.
Vagy mostmár nem?
-
jonnyjoker01
veterán
-
RaveForce
veterán
"Mas kerdes hogy most mar a Samsungnak is virtualis gombjai vannak mar az a telefonjaikon, na ezektol mar felek, azok mar rajtam is kifognanak"
Szerencsere automatikusan eltuntethetoek es alulrol suhintas gesztusra jonnek csak elo, nem allando jelleggel
#megeloztek[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
A samsungnal az a hivatalos, ha csak akar a statusbar vmennyire lathatoan mas arnyalatu mint a tobbi resze, szo nelkul cserelik, akadekoskodas nelkul
-
Timyyy
őstag
Mikor lesz rendes több oldalas teszt??
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
balgab84
aktív tag
Nem egybol eg be......majd fel ev mulva.....
-
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #25 üzenetére
És olyankor véletlen mindenki családdal foglalkozik az adminok közül. Mondjuk nem is baj, néha kell a (bele?)kötetlenség. A Samsungnak jó kijelzőik vannak, az biztos. A PLS-t is (ami egy IPS változata) nagyon komálom náluk. Bár nekem az iPhone-ok eddigi megoldásaival sem volt bajom.
-
joey04
titán
Emlékszem, amikor bejelentették, azzal élcelődtek páran a topikban, hogy a Note 4 kijelzőjének szintjét kapja az Apple a samsungtól. Ott is megjegyeztük már többen, hogy nem az várható, hogy valami szabvány oledet kap az Apple, hanem ahogy más területen már meglépték belenyúlnak, változtatásokat kérnek, teljesen egyedi terméket kapva végül, ami általában jobb, mint az "alapanyag". És lám itt is ez történt. Jobb lett a minősége a panelnek, mint bármelyik samsung telefonban. Ahogy az is várható volt, hogy lehurrogják és/vagy megkérdőjelezik a teszt hitelességét, holott amikor a Note 8 meg S8 széria kijelzőiről áradoztak az oldalon, akkor serényen linkelgették a teszteket. Ez volt a Verge írásokkal is korábban, arra nem lehetett hivatkozni, mert "Apple-bérenc", de most, hogy durciból kicsit negatívabb hangvételű cikket írtak, mindjárt hiteles forrás lettek. Vagy Magyarósi videói, aki valóban elég kritikus a céggel, hiába szereti és használja a termékeit. Amikor valami rosszat mondott, akkor felhozták, hogy no lám milyen gyerek ez, végre egy nem elfogult Apple user, amikor meg jót mondott a X-ről, egyből jött a hurrogás, hogy hát azért elfogult, meg ő is Apple cuccokkal keresi a kenyérre valót. Végül itt a beégés, ahol még csak azt írták le, hogy ez az oldenél előfordul (ami igaz), azt még nem, hogy emiatt nem cserélik gariban. De ha így is van, ezt cége válogatja. A 1.5 millió fölötti plazmákat sem javította/cserélte gariban pl. a Panasonic. A Samsungnak muszáj az ilyeneket benyelni, mert nincs semmi mása, amivel kiemelkedhetne a mezőnyből.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Ki mondta h belenyult am az apple? Keszen kapta. A samoledek modellrol modellre javulnak, most ez a legfrisebb samsung amoled. Ennyi a tortenet. Valszeg az S9 meg ennel is jobb lesz, ahogy eddig is volt..
-
joey04
titán
Dehogynem. A felhő szolgáltatások szarok, a gyái kábelek minősége szar, hazánk olyan, mintha a térképen sem lenne. A face id sem tökéletes, de a legnagyobb baja, hogy fekvő nézetben nem működik, nem pedig a sok baromság a maszkmesterekkel, meg ikrekkel, meg egymáshoz megszólalásig hasonlító emberekkel. Az iOS a 7 óta nem tud olyan fluid lenni mint a 6 vagy előtte, és általában érdemes x.1-es verziót megvárni, mert addig bugos. A többi fika.
-
RaveForce
veterán
Mivel az applenek se kijelzodivizioja, se multja/jelene nincs ezen a területen, igy eleg egyertelmu, hogy a kesz paneleket amiket kaptak majd meg elkezdik belenyulkalni/reszelgetni... a feltetlezes is komikus
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Csakhogy olyan egyseguk van amik, IC tervezessel foglalkoznak. Itt egyszeruen arrol van szo, amit irtam, jelenleg ez a csucs amit a samsung ki tud tolni, aztan S9-nel megjobb lesz, aztan note9nel megint kicsit, aztan iXI-nel megint.. igy tovab
-
törölt tag
Lehet hogy ő nem volt ott, de hogy te sem az ziher.
Egyébként meg a kijelző gyártás elég összetett dolog és elég sok limitáció van, nem tudom hogy gondoltad hogy az apple belenyúlt a samsung kijelző gyártásába... Maximum azt mondta hogy a legjobb 1%-ot kérem az elkészültekből, de ez nem úgy müködik hogy az applenél valaki a hasára ütött hogy mi lenne ha a kijelzőben a kristályok 7 egymásra merőleges párhuzamos vonalból állnának lehetőleg kék szinben...
-
RaveForce
veterán
En csak realisan gondolkodok es nem latok a dolgok moge plusz dolgokat.
Btw,
Ennyivel? Mennyivel?[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Gyartjak. Jah. Bergyartjak. Nagy kulonbseg..
Egy forcetouch reteget alaraknak, ezt alairom, ez egyedi apple dolog[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz RaveForce #41 üzenetére
nyilván nem ők gyártják. de bérgyártásban a TE igényeid szerint hozzák létre a gyártósorokat, a TE igényeid alapján megy a felparaméterezése az egész folyamatnak, elvárt élettartam és hasonlók... ezért bérgyártás nem valami kész terméket veszek... ha a samo oled technológiájával megy a gyártás de egy két paraméterbe belenyúlnak akkor az már belenyúlás a gyártásba vagy sem?
-
RaveForce
veterán
Valoszinu, h a samsung mindenben a legjobbra torekszik es tapasztalt mernokei vannak. Te ezt hogy gondolod? Odamegy az apple kuldottseg es azt mondja 0 tapasztalattal a vezetomernoknek, hogy szep-szep, de legyen mar kicsit vilagosabb a max fenyero?! Ugyanmar. A leghozzaertobbek tervezik ezeket az elérhető technikaval a maxra jaratva, sok okosat itt kulsosok nem tudnak beleokoskodni, ezt kene megerteni. Nincs az applenel a bolcsek kove, amit a pixelek, diodak koze epitve bumm szebb lesz a kijelzo..
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Az Apple felhívja a vásárlók figyelmét arra,hogy ilyen jellegű meghibásodás nem számít garanciális meghibásodásnak? Ha nem ír erről semmit akkor köteles kijavítatnia a saját költségére. Amúgy se venném meg a terméket horror áron 1 év garival. Pletyka szerint külföldön 2 év garival adják.
-
Hegasus
senior tag
"Meg en nem szovegelek allandoan rajta szoval nincsen ott a billenytuzet beegve"
csakhogy az átlag iphone felhasználó egy facebook/messenger mashinenak használja majd ezt is."meg a stauszbar-t is eltuntetem. "
na ezt hogy teszed meg egy iphoneon?Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
őstag
Véletlenül úgy olvastam elsőre, hogy " Kitűnő lett a Samsung kijelzője"
XXX
-
whatwhatwhat
aktív tag
Érdekes amúgy anno, sőt nem is olyan rég mindenki szidta a samoledet a pentile elrendezés miatt. Most 7(?) évvel később az extra csúcs iphone-ban is ez van. Érdekes, senki nem fikázza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen