- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Spicára van magyar menü. vagy 2.1?
-
chabeee
aktív tag
kérdés. ha megveszem a galaxy spicat 1.5-el és kijön a hivatalos 2.1es android verzió akkor bevihetem t-be és ott updatelik vagy ez vakvágány?
-
k_laci
tag
2.1-es androiddal, most 65 ezres független árral, én beruházok majd egyre hónapokon belül
-
aram01
nagyúr
az a baj hogy ez engem sajnos még nem érint
-
FRENK1988
veterán
De legalább lesz az a lényeg.
AS: de nagyobb GSM boltokban lehet kapni [link] -
AS
félisten
I7500 csak egy próbálkozás...Nem is kapható szolgáltatónál.
Spica, meg mindenhol kapható -
bandrew
tag
-
Tim82
félisten
A címben hiba (csodálkozom, hogy senki sem szúrta ki): Samsung Galaxy Spica.
-
Skynet258
veterán
eddie17: hát igen... eleinte attól féltem, hogy a kistesó Spica lesz majd elhanyagolva, de úgy tűnik fordítva lett végül. Ami nekem csak jó
legiaap: ebben az árkategóriában a Spica szerintem nagyon jó vásár, jó kis készülék, megszerettem. Ha viszont több pénzed lesz rá, akkor érdemes más készülékeket is megnézni - főleg pár hónap múlva lehet még jobb lesz a felhozatal
De a Spica is tud szinte mindent, van már 2.1 is, jelenleg megéri -
hardverarc
csendes tag
én ettől nem nyúlok magamhoz
-
HardRic
addikt
Nekem is tetszik, jó kis telefon. Saját magamnak nem vennék, mert ha telefont veszek, akkor annak jelentős előrelépésnek kell lennie az előzőhöz képest, de ha most valami butábbal szaladgálnék, tuti vétel lenne. Az ajánlásomra már vásároltak ilyen telefont, és meg vannak vele elégedve. Én a HTC Legendet várom már nagyon, az minden álmom.
-
-
8nemesis8
veterán
Úgy látszik, minden nem túl régi, felsőbb kategóriás Android megkapja a frissítést 2.1re.
-
vtechun
veterán
Ha ugy frissiti az ember, ahogy kell akkor eleg szerencsetlennek kell lenni, hogy ne sikerujon. tobb mint 100 sikeres romcsere utan mondom ezt...
-
Saccco
nagyúr
Érdekes, hogy Androidnál nem annyira kiváltság a már megjelent telefonok firmware frissítése, mint WM esetében... ott csak néhány teló kap 6.5, 6.5.3 frissítést. Szimpatikus dolog ez.
(Gondolom összefügg azzal is, hogy az Android ingyenes
)
-
rudymester
senior tag
Egyre több indok merül fel egy ilyen teló vásárlása mellett. remélem Nyárig esik még az ára és akkor beszerzek egyet.
-
Skynet258
veterán
Az I570EXXJB2 valóban egy instabilabb verzió, de sokunknál már pár napja a I570EXXJB7 verzió van fent; ez sem tartalmazza ugyan alapból a Google Maps 4-et, de feltettem rá Marketről...
Nem értem, miért a JB2-ről cikkeznek mindenhol a neten, amikor már van jobb is
Akit bővebben érdekel a rendszer, annak olvasnivalóJelenleg nálam így néz ki a dolog:
-
tween
őstag
Egy kis hiba:"alapokony nyugvó"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest