Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák

 • SkyLine3000

  addikt

  Azért qrva gáz, h lassan a 6,4 lesz az átlagméret. Marhára kíváncsi vagyok, mikor lesz vége ennek az eszetlen méretnövelésnek? Oké, legyenek ilyen nagy dögök is, mert valaki erre gerjed, de legalább lenne választék emberibb méretben is, 5-5,5 között. De úgy látom, túl nagy kérés... Mert azért igény az lenne rá bőven.

 • SkyLine3000

  addikt

  Na akkor kezdheted a felsorolást a kompakt méretű telók kategóriában, 5-5,5. És ne kettőt mondj, mert abból nem lehet válogatni! Ugye érted? Ahogy én is írtam, nem az a baj, h ekkora kula nagy tepsiket is csinálnak, hanem az, h szinte egyáltalán nem csinálnak normális méretű (5-5,5) telókat, ergó nem tud jóformán ilyet venni, akinek nem kell az ilyen nagy dög. Aki ilyet akar és bedöglik a jelenlegi, majd szinte nem is tud helyette normális méretűt venni.
  Úgyh akármennyire is unalmas neked ezt olvasni, minden ilyen cikk alatt olvashatod, amíg nem lesz kisméretben választék.

 • SkyLine3000

  addikt

  Kezdjük ott, h ez nem hiszti, csak igény! De ezek szerint ha az ember valami normálisat akar és ennek hangot ad, akkor az már hiszti. Gratulálok! És nem mindenki akar/tud venni 2-300 ezerért telót. Én sem. Meg nem is akarok. A büdös életben nem adnék telefonért még 100at sem, nemh több 100at. Az lenne a minimum, h minden kategóriában a tepsik mellé csinálnának normális méretűeket is és ne kényszerítenék rá az emberre ezeket a szarokat. Plusz nálam noccs+mindeféle lyuk kizárva.
  Ettől függetlenül én nem tervezem mostanában a váltást, úgyh nem érint a dolog. De sosem tudni, mikor döglik be a jelenlegi.
  Szóval semmivel nem lettek nagyobbak a telefonok??? WTF??? Akkor nálad vmi gond van. Voltam bent nemrég a Telenorban és hát csak néztem, h mekkora lóbaszó dögök vannak... A G3am lassan hűsölhet az árnyékukban, pedig az sem épp pici darab...
  Másik meg, nem is komálom a samsungot. De mint írtam, nem érint a váltás, csak nem jó irányba mennek a dolgok. És azért mert szerinted ez a jó, attól még qrva sok embernek nem tetszik ez a trend.

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák