Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
Ha ilyet veszek készüljek rá hogy a Mi4c-m jelenleg jobb képeket csinál? :-D nem mintha fontos lenne csak furcsa mint tény.
-
slimshady
senior tag
Szép lett. A vízállóságot viszont hiányolom.
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon #127 üzenetére
Volt már pár, csak úgy eltűntek, mint a vízzel hajtott autók.
-
-
janes1976
őstag
Az akkut növelni kellene, nem csökkenteni
-
kelly416
veterán
válasz
PowerBuldog #119 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, meg a "régi" 16:9-nél látszólag előrébb mutató a 18:9, mint a 2:1. Még a végén valaki azt hinné, focimeccsen van.
Szerk.:
joey04:
Egy viszonyszámon nincs mit viszonyítani szerintem. Meg aki pöppet gondolkodik ezen, egyből feltalálja a "kétszer akkora az egyik éle, mint a másik" képletet. De mindegy, a lényeg az lett volna, hogy van-e ennek bármi háttérinformációja, és erre meg is kaptam a választ, nincs. Köszöntem, leléptem. -
kelly416
veterán
Áruljátok el kérlek, ne haljak meg hülyén, miért 18:9-es képarány, miért nem 2:1?
-
Ricardo
titán
válasz
Roland861010 #105 üzenetére
"Volt One3- S6-S7-I6s-I7 -G5 -G4-em ezek közül eddig az Mi5s az első amelyikkel nem kell szenvedni és úgy működik ahogy el várható egy telefontól !
Kamerában vannak erősségei és vannak gyengeségei de még mindig az egyik legjobb ezek közül szerintem!"Az S6-tal , és G4-gyel a listában ezt kicsit erősnek érzem.
Mindamellett az Mi5-nek valóban nem rossz a kamerája.
-
Most kicsit csalódtam
Mármint jó a telefon, de az én 2015-ös LeTV 1 Promba is már 2k-s (1440x2560) Sharp kijelző vanA full alumínium házat meg a DTS hangzást már meg se említve. Nyilván a SoC jobb a MIX-ben (hisz 2 évvel újabb), de ezzel nem hiszem, hogy ellopták a Showt az iphone elől
Szeretem a Xiaomit, 3 évig nyúztam a Note 1-üket, de egy olyan cégtől, aki már a Világ 5. legnagyobb mobilgyártója többet vártam...
-
-
moleculez
veterán
Android Authority-n lattam HandsOn videót, szép, meg minden, de azért nem olyan mint a rendrerken...
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Roland861010 #105 üzenetére
Ne haragudj,izlések teljesen szubjektívek,nem trollkodni akarok-az s7 brutálisan jó teló,ha volt neked,akkor tudod úgyis....egy mi5s közelében nincsen neki(semmiben).
Nekem aztán tényleg volt pár telóm,volt,hogy hetente cseréltem,de mióta s7e van,nem érzek kényszert.
Azon kívül nagy Xiaomis/miuis vagyok,úgyh volt pár modellem tőlük is(mi max megvan,azt nem adom el). -
Roland861010
veterán
válasz
lezuvius #103 üzenetére
Volt One3- S6-S7-I6s-I7 -G5 -G4-em ezek közül eddig az Mi5s az első amelyikkel nem kell szenvedni és úgy működik ahogy el várható egy telefontól !
Kamerában vannak erősségei és vannak gyengeségei de még mindig az egyik legjobb ezek közül szerintem!
Van pár ezer kép a gépemen tudok mihez hasonlítani aztán lehet csak ez a legkezesebb és ez hozza ki a maximumot a tudásomhoz képest amit a fényképezéshez értek.Ez nem harag kérdése.
Nem tudok elfogult lenni mert nem egy olyan telefont használtam már lásd fent amik több százezer Ft-ba fájtak és mindegyiknek volt valami nyűgje !Igaz én LoS-t használók nem miuit!
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #95 üzenetére
Mondhatni
-
lezuvius
őstag
válasz
Roland861010 #101 üzenetére
Latom, hogy nem egy szint egy S7-S6
Aluminium es aluminium kozott is megannyi kulonbseg van (khhm lasd pl. i6 vs i6s de a Mi5s vs Mi5s plus is...) Neked tetszik a telefon, nekem meg masik keszulekekhez viszonyitva gyenge eresztes, remelem nincs harag -
jacis
nagyúr
Megnéztem pár videót erről a telefonról. Hát srácok ez nagyon nem lopja el a show-t az új szifontól. Egy nagy semmi lett ez a telefon sztem. Az előd még szebb mint ez.
-
lezuvius
őstag
válasz
Roland861010 #89 üzenetére
Jelenleg egy XZ Premium mellett masodik telefonkent van itthon egy MI5s plus es uzemidoben meg csak-csak picivel jobb a Sonynal de kameraban iszonyat sajna (manualis moddal is...). Sima Mi5s meg minosegben inkabb hagyjuk kategoria (volt olyanom is), nem massziv es konnyeden nyokorgesre birhato haza van, valamint (szerintem) pocsek minosegu ips kijelzot tettek bele. Plusnal ezek a hibak orvosolva vannak.
-
válasz
Roland861010 #89 üzenetére
Üzemidőt tanusítom.Mi 5s plusom csak wifis netezéssel 9-10 órás kijelzőidőket produkál.Mobilnettel 6 órákat szóval tényleg nagyon szuper.Viszont a kamera ügyében sok jót nem tudok mondani.Ahhoz képest hogy a tavaly év végi csúcs xiaomi a kamerája botrányos....
-
-
batai15
félisten
Mennyi az annyi collban? bamba vagyok vagy én nem látom?
Gond van velem... elsőnek az mi a1 most meg ez.... kajakra vágyom vissza xiaomira... -
Roland861010
veterán
Maradj már a fa.zságaiddal próbáltál már egy mi5s kamerát ?Vagy éppen üzem időben amikor 30 órát megy az mi5s van benne 2 óra telefonálás meg 5 óra kijelző idő.Anyag használatban van olyan jó mint a Samsung hanem jobb.
Utálom az ilyen Samsung apple mániás fa.zokat akik csak azért veszik mert erre ver.k . Azért mert valami nem 300ezer nem biztos hogy s.ar! -
törölt tag
tetszik-tetszik, főleg a Special Edition,
de az 1 azért átütőbb volt... -
eustock
tag
válasz
joelke HU #84 üzenetére
Igen, van belőle, az utolsó árlistában is benne volt, de nem kértünk belőle egyelőre.
(#85) beyruth82
Feljebb leírtuk a fő problémát, ehhez még hozzátennénk, hogy a felső kategóriában már a neves A brand gyártók is versenyeznek, amit sokan előfizetéssel a szolgáltatóktól, részletre/hitelre, vagy kedvezményesen, komolyabb tarifacsomag mellé hoznak ki a vásárlók.
Sajnos kevesen tehetik meg, hogy egy komolyabb készülékért egyben kifizessenek jobb esetben egy teljes havi, rosszabb esetben akár több havi munkabérnek megfelelő összeget.ui: Pár évvel ezelőtt az akkori egyik flagship készüléket a OnePlus One-t is forgalmaztuk, szintén gyártói beszerzés volt.
-
Eustocknál nem kapható flagship és soha nem is volt kapható bármit is írnak.Nem kockáztatnak és ez valahol érthető.Sajnos a többi magyar webshopban ahol még xiaomikat,kiváltképp csúcskategóriás xiaomikat árulnak sokkal magasabb az árazás mint az eustocknál.Van ahol az ár is magas és megbízhatatlanok is.
-
Soybex
őstag
Ha Eustocknál lesz kapható itthon, akkor megvan Galaxy Note 4 utódja.
De nem értem mondjuk, hogy az utóbbi időkben a Xiaomi miért hagyja le a Jackcsatlakozót sorban a flagshipjeiről -
Swinegod
őstag
Csak az elsőhöz hasonlítva:
- aksi szar (Sőt, mindenhogy szar)
- nincs jack
- 5,99 (miezmár, a kerek 6" nem eléggé menő?)
- 18:9
- nem kerámia
- közel sem érződik olyan "futuristik"-nek mint az előd, pedig ha nagyon akarják megoldák
- standard hangszóró és prox. sensor
- kiáll a kameraMost a szubjektív dolgokat:
- emiatt ronda
- mindenhol lekerekített
- nem OLED
- kicsi
hirtelen ennyi jut eszembeMiben fejlődött?
- Kamera: Így is szar + kötelező
- Új SoC: kötelező
- Van 8 gigás
- B20, Ideje volt..., kötelezőMi kéne még?
- nem szar kamera
- vízállóság
- 2k
- minden ami az elődnek voltEzek után a Xiaomi feldughatja ezt az egész telefont a Mi Note 3-al és Mi 6-el egyetemben oda ahova a nap nem süt. Mérlegeljen mindenki, hogy az a pár apróság ami jobb ebben, mint az előzőben megéri-e a felárat és az egyéb dolgokról való lemondást
-
eustock
tag
válasz
joelke HU #24 üzenetére
Üdvözlet/Sziasztok!
"Az olcsó maxot, ami szívem szerelme volt egy időben, sem voltak hajlandóak forgalmazni"
Azon készülékek, amelyek a kínai belpiacra készültek, európai forgalomba nem kerülhetnek, nincs CE tanusítvány, késes kínai töltőt mellékelnek a készülékekhez.
Nyilván erre számtalan ellenpéldát (forgalmazót) lehetne felhozni, ezen vállalkozások saját felelősségükre értékesítik a fenti modelleket."ha megnézed igazán csúcstelefon nincs is náluk."
A csúcskészülékek esetén probléma, hogy nagy mennyiségben nem lehet értékesíteni, viszont a gyártótól nagy mennyiségben kell elhozni őket, így komoly befektetésről lehet beszélni, ami csak nehezen hozza vissza az árát, illetve sok esetben bukóval lehet kiszállni a termékből, mert a felsőkategóriás modellek ára hirtelen mélyrepülésbe kezd(het). (pl: Xiaomi Mi5)
"Régen csak-csak volt náluk one plus meg felsős meizu, most meg..."
Természetesen a felhasználói visszajelzések fontosak, ezért is döntöttünk az Mi6 mellett, és leadtuk a rendelést a gyártónál egy nagyobb mennyiségre, ezt a tételt kifizetve vártunk több hónapot, de a Xiaomi nem tudta teljesíteni a rendelésünket, gyártási nehézségek, alkatrészellátás stb.. miatt, így a már jóideje parkoltatott összeget inkább friss, elérhető modellbe fektettük be, ez lesz az Mi A1 készülék, ami természetesen nem felsőkategóriás, de legalább nagy tételben elérhető, és leszállítható modellről beszélünk.
A jövőben tehát érkezhetnek felsőkategóriás készülékek hozzánk, az Mi6 "kezét" most elengedtük, talán egy másik Xiaomi, vagy Meizu modell lehet az új készülék a 100.000 Ft feletti kategóriában.
EU Stock
-
Nigér
őstag
Jól van, marad még jó darabig az első Mix...
-
7Heads Drago
veterán
Nem néz ki rosszul. Viszont a MIUI nem a szívem csücske.
-
tibcsi0407
félisten
Például kamera terén ugorhatott volna egyet, de ez még a Mi6-hoz képest is visszalépés. Nem azért, mert nem duál, hanem azért, mert az f/2.0 rekeszértékkel csúnyán ki fog kapni rossz fényviszonyok között a többi csúcskészüléktől.
Én nem értem a Xiaomi-t, mintha szándékosan rontanának el 1-2 dolgot a csúcstelókban. -
vicze
félisten
-
Drenadar
veterán
válasz
Juhaszatti #72 üzenetére
Lehet arra hogy lehet az a telefon alkalmatlan volt az EU sávok használatára.
-
ablack
senior tag
Minek kellet kisebbre venni a kijelzőt. Nem sokkal nagyobb testben elfért volna a 6,4" is.
-
Wajk
addikt
válasz
Juhaszatti #70 üzenetére
nem a telefonként való használathoz kell a B20
-
vicze
félisten
"Ez volt az első olyan készülék, amiben baromi keskeny volt a káva"
Nagyon nagyon nem az volt az első olyan készülék.Nagyon vicces módon a Mi Mix sorozat is pontosan azt az utat járja be, mint a Sharp Crystal jópár éve. Ott is a hangszóró került vissza, után meg a felső kávába a szenzorok és a kamera... Valahogy értelmetlennek tartom ezeket a köröket lefutni, más már kijárta az utat akkor elég lenne csak átvenni ahogy szokták.
-
jUUh
addikt
A Special Edition jöhetne itthonra is
-
Jhonny06
veterán
"a kávamentes Xiaomi Mi Mix, ami lényegében egy megvásárolható koncepciókészülék volt"
Hagyjuk már ezt a hülye "koncepciókészülékezést", semmi koncepció nem volt a Mi Mix-ben. Ez volt az első olyan készülék, amiben baromi keskeny volt a káva, de amúgy egy teljesen használható, piacra került készülék volt. A koncepció kicsit mást jelent.
-
*Mukeey*
addikt
-
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
szép de a v30 jobban tetszik
-
sickboy91
csendes tag
Sajnos - azaz szerencsére nekem ez most nem jön be. Bár Xiaomi párti vagyok, az S8 sokkal szebben mutat "élőben" a Mi Mix 2-nél.
-
Quqesz
nagyúr
mi mix2 mkbhd video
-
Gyönyörű lett, kezdek rácsábulni, de maradok a racionális döntések mellett.
És végre teljes a támogatás LTE szinten is
@babosmiki: Snap835 minek számít? Vagy mire gondoltál extra alatt? Minden benne van, ami jelenleg elérhető, memóriamennyiségben is pl, és NFC és mindenféle egyéb dolog ami a cikkben is ott van.
Mit szerettél volna még?
-
babosmiki
addikt
Semmi extra az 1-hez képest...
Azért az jó, hogy kisebb lett!
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Luck Dragon #45 üzenetére
Mi A1 viszont lesz. Megkérdeztem őket. Azonnal megveszem amint megjelent
-
Korrekt telefon
Hátulról nagyon szép, elölről az aszimmetria nem tetszik...
Mindegy, ez csak szimpla vélemény.
Viszont a hangszóró ezek szerint mégiscsak jobb (vagy egyszerűbb), ha hagyományos megoldású. -
-
mrThomi
addikt
Az hogy lehet hogy a spemallon mar font van es 4400 akksit irnak hozza ? Igaz meg rendelni nem lehet[link]
-
Wajk
addikt
hát amíg a Mi Mix úttörő volt, ez inkább csak hozza a kötelezőt, G6, S8... stb...
-
Nekem tetszik, hogy kisebb lett. Örvendetes a normál beszédhangszóró megléte is. Viszont én vártam volna valami extrát.
No majd meglátjuk a teszteken miként szerepel, és lehet ez lesz a következő telefonom. -
Matada2.3
veterán
Ennyiért (bár ha ide is eljut azért több lesz) megbocsájtható, hogy nem foglalkoztak a dupla kamerával, maradtak az IPS-nél, és az akku is vesztett elég sok mAh-t.
Nagyon jó lenne, ha csak félhivatalosan is, de itthon is hozzá lehetne jutni.
-
vicze
félisten
Mivel jelenleg ez lehetetlen, így nyilván nem azok, de az S8-nál már csak az ívelt oldalak miatt is, gyakorlatban nem beszélhetünk káváról. Összességében a két készüléknek nagyon minimálisan tér el a screen/body aránya a valóságban, csak egyik feláldozza a szenzorokat, a vékony felső káváért, aminek nem feltétlen van értelme.
-
törölt tag
Megnyugodtam, hogy otthon nem kell beadni a mix 2 upgrade requestet, asszony lehet time outra futtatott volna
A 3-asig csak kitart a mostani is
-
Quqesz
nagyúr
Fúú srácok, tényleg kezdtek megkettyósodni. Még csak kirakták pár képen de itt már sokan tudni vélik, hogy szar....(persze kinézet nem mindenkinek tetszhet, ezt elfogadom). S8......ez kb a felel lesz és kb hasonló szinten fog ketyegni, mi is itt a baj?(nem egy kategória) A kamera meg egy dolog, nem mindenki szereti a túlélesített képeket. Ha meg vkinek az tetszik azt vegyen, de ettől még ez a telefon jó lehet, és nekem tetszik is, csak ne tolják majd megint az egekbe az árát(aztán meg majd bezuhanjon)....
-
.Szaki.
addikt
Nem rossz amit a Xiaomi letett az asztalra a Mi Mix 2-vel, külön pozitív, hogy belátták, hogy rendes hangszóró kell egy telefonra, de a Hands On képeken már ugyanolyan kávamentes telefonnak tűnik, mint az összes többi új fajta készülékek, az ára viszont eszméletlen jó. Egy S8-cal viszont azért nem hasonlítanám össze továbbra sem.
-
juuzer
addikt
Erre csak annyit mondok, hogy TAKE MY MONEY!!!!!
-
törölt tag
Jól néz ki, de sajna nem AMOLED... Arról van infó, hogy aptX-et tud-e, ha már nincs jack csatlakozó?
-
MikeWazowski
veterán
Azt a ... hogy néz ez ki...
futurisztikusabb mint a samu.
-
forgonati
őstag
Még így látatlanban is kizátnak tartom hogy egy S8 szintet hozzon kamerában, de még egy tavalyi S7 szintet se. Nálam ez nem is kérdés. A kérdés legfeljebb az hogy egyáltalán hozza-e majd azt a szintet amivel már együtt lehet élni. Mivel a szenzor ugyanaz mint az elődben, sanszos hogy sokkal jobb nem lesz, esetleg ha szoftveresen faragnak valamit... Kamerában még van mit fejlődniük. Xiaomitól kiemelkedően jó kamerát még sosem láttam, max használhatót.
-
atikó
őstag
Mindig is akartam xiaomit, de tanya4G hianya fajo pont, de talan most, bar a mate 10 meg kell varnom.
-
DithenS
senior tag
A GearVR vacak a DEX meg drága és hülyeség is szerintem.Otthon vagyok akkor Windows vagy Linux, az android soha nem ad nagy szabadságot.A S8 meg nem olyan rég jelent meg azért.
Persze az AMOLED valóban egy nagyon jó dolog de telefonnál nekem teljesen mindegy mit nézek, fekete a napfényben úgy sincs amoleden sem.Aztán az ár még mindig vonzóbb mint az S8.Nem akarok részlehajló lenni de szerintem az S8 annyit nem nyújt hogy elkérjenek érte annyit.Ez meg valóban kávamentesnek tekinthető már míg az S8-nál mindenhol van. -
joelke HU
őstag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Sajnos nem sok esély van erre. Az olcsó maxot, ami szívem szerelme volt egy időben, sem voltak hajlandóak forgalmazni, ezt pláne nem fogják. Kis halak ők nagyon, ha megnézed igazán csúcstelefon nincs is náluk. Régen csak-csak volt náluk one plus meg felsős meizu, most meg... Ehh... Szomorú...
-
atike
nagyúr
Remélem azért a flagship level camera azért legalább nyomokban tartalmaz majd flagship levelt...
-
prolad
addikt
Na megkönnyítették a dolgom, nem kell váltani. Kisebb lett, még nyújtottabb, akksit is csökkentették, csupa visszalépés. Bár talán ebben már rendes kamera lesz.
-
zazenke
őstag
ha igaz a gsmarena akkor ips panel mely zabál és ekkora képernyőhöz pici az aksi . és a kamerája is fos volt eddig mindegyik xiaominak a samuhoz képest . szóval samuval vagy más neves gyártóval még nehéz összehasonlítani
-
lezuvius
őstag
Kar a kisebb akkuert es a jack elhagyasaert. Tovabba szerintem az ilyen infinity display-ekhez kotelezove kellene tenni az AMOLED kijelzo hasznalatat (G6 es Mi Mix ex tulajkent mondom, este nagyon kiabrandito az ips...)
-
Swinegod
őstag
Lehet keresni a következő jó markát, szutyok lett a Mi is sajna. Say hello to Meizu
-
vicze
félisten
Milyen jól működött a csontrezgéses hangszóró, szerencsére kidobták...
Már csak a kamera kéne felülre vándoroljon. -
marcee
addikt
Kezdem egyre kisebbnek érezni az 5,5"-t, főleg a szélessége kicsi böngészéshez (romlik a szemem így negyvenen túl). Az utóbbi időben kezdtem nézegetni az elődöt, már egész jó áron kapható és nagyon fentem a fogam az utódjára. Nekem csalódás ez a Mix 2, sajnálom, hogy kisebb lett, ezzel a képaránnyal keskenyebb a képernyője, mint az 5,5"-os oneplus 2-nek, 68,0 vs. 68,5 mm, magassága 136,1 vs. 121,8. Így persze bravúr, hogy a két készülék egyforma magas. Az akkumulátor karcsúsítása különösen bánt, nem is értem (jó, persze, tudom, muszáj volt vékonyítani b@$$zák+). Oledet és vízállóságot vártam volna.
Egyedül az ára az és a globális frekvenciák ismerete, ami igazán tetszik. -
Wajk
addikt
Találtam HandsOn képeket...
meg lesz fehér is, dögös...
-
Azért ekkora részlehajlásba már ne forduljunk. Az S8 ugyanezt a SoC-t kapja amerikában, a világ többi részén pedig egy még ennél is jobb Samu SoC-ot kapott. Az egyetlen pont, ahol a Mi Mix 2 ilyen szempontból előnyt nyújt, az a több RAM.
Más téren viszont? Kijelző terén a Samu AMOLED-et mutat fel, van hozzá párosított GearVR és a DEX. Ehhez képest a Mi Mix 2 olyan sok mindent nem tud letenni az asztalra, tehát a "sokkal jobb" barokkos túlzás, akár hogy is nézem...
Plusz az S8 már jó ideje elérhető, kézzel fogható. Erről még mindig csak render képeket láttunk...
-
sharp4
őstag
Sajnos az itthoni ára fogja elrontani
-
Drenadar
veterán
Nincs jack, de így is ez kell....
-
RaveForce
veterán
Megnyitottam a galeriat de csak sajto-render kep. Ez az elso verzional elutott real design-tol... valszeg nem veletlen hogy most sincs....
-
Szuper a dizájn, az ára is csábító, sokkal jobban tetszik mint a MI6.
De jó lenne ha az EUstock kínálatában láthatnám. -
DithenS
senior tag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Akkor se sok érte.Legyen akkor 160.000Ft itt M.O-n. Az sok ezért? Az s8 200e azt ehhez képest már az is elavult reteknek tekinthető.A tavalyi modell sokkal drágább volt, most sokat faragtak belőle.
-
hemaka
nagyúr
Nem csunya, es meg b20 is van benne. Spemallrol 'ocson jo ajanlat lehet.
-
130 000 Ft nem olcsó egy ilyen telefonért?
Alternatív univerzumba kerültem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rengeteg pletyka és kiszivárgott információ után végre hivatalosan is bemutatkozott a kávamentes mobil második generációja.
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest