- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
tothmaxy182 #115 üzenetére
Rájuk kell hagyni. Tudod mint a viccben: legyőznek rutinból.
-
8th
addikt
Egész addig ubuntu fan voltam amíg el nem mentek a csicsamicsa irányába. Egy tök jól használható felhasználóbarát rendszert ismertem meg benne ami átlátható és kézre áll benne minden de a Unity felület óta olyan szinten fogja a gyengébb régi gépeket, hogy az valami borzalmas. Persze tudom kikapcsolható de akkor is érezhetően lassú a rendszer ezen a lassan kilencedik évét taposó gépen. Érezhetően +szenved vele. A Mint -re is mondanak fűt fát, van aki szerint rohadt gyors van aki meg szidja mint a bokrot, hogy lassú mint a tetű. Majd hétvégén unalmamban teszek egy próbát azzal ezen a fos gépen mit produkál. Crunchbang-et még nem próbáltam de majd sort kerítek rá kösz a tippet.
#87: "De legközelebbre, amikor ismét kialakul egy Linux-XP vita"
Félreértettél. Én nem vitatkozom
. Már feljebb is írtam, hogy kényszerből használom még mindig az xp-t.
-
8th
addikt
válasz
tothmaxy182 #83 üzenetére
Nem azért, hogy az xp "becsületét" védjem de a hiba biztosan az ön készülékében van.
A közelmúltban kipróbáltam én is több disztrót hátha wine-al működésre tudom bírni az xp-re írt programjaimat de nem. Emellett nekem az a tapasztalatom, hogy kivétel nélkül mindegyik lassabb volt a bő 1,5éve telepített belakott rendesen teleszemetelt és kissé már be is lassult xp-nél. (konfig: 2.66GHz cerka d, 1gb ram). Egyedül az UHU 2.2 Nerd volt gyorsabb valamivel de arra meg nincs semmi, még egy nyomorult skype se.
"alapból megkajál nálam 4-500 Mb RAM-ot, kell mellé egy vírusirtó is, plusz ha nyitok egy Firefox-ot és ne adj Isten 3 fülön megnyitok 3 különböző lapot, akkor kb meg is halt az egész rendszer."
Nem tudom mit telepítgettél össze vissza nekem a FF 26.0 (logout + youtube) + torrent eszik együtt pontosan 664mb memóriát és közben használható marad a rendszer.
De mondok jobbat. Ezen a konfigon az Ubuntu szabályos képregény volt míg a Win7 hozzá képest "szárnyalt". Bizonyos időközönként elkalandozok néha a linux irányába de mindig kiábrándít a rendszerek nehézkesebb használata a magasabb gépigény és az általános sebesség különbség a win javára. Nem az xp-t istenítem félreértés ne essék. Ezen a gépemen én is csak kényszerből használom ezt mert vannak olyan általam sűrűn használt programok amelyek semmi más op.rendszeren nem indulnak el. Másik gépemen 4gb memóriával szépen pattog az ubuntu is panasz nem lehet rá, de annyival már a win7 sem röccen meg szóval ...
más:
Ahhoz képest, hogy tegnap leállt az xp terméktámogatása ma reggel jött két biztonsági frissítés a rendszerhez és egy az IE8-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest