- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
legjobban egy holo kijelzős, energiát termelő okosórára várunk. prociból én megelégednék azzal, ami a kvantumszámítógépek után jön, abból egy 3000 magosat, az se baj ha ingyen, és gondolatverzérelt, és van hozzá dedikált ingyen sör gomb. ingyen sör gombot minden tabletre ms!!!!
-
törölt tag
"Arra mire való én nagyon jól tudnám használni:
- Otthon filmet nézni, netezni
- Út közben e-maileket olvasni, zenét hallgatni, vagy munkához előkészíteni doksikat
- Munkahelyen rádugni projektorra és levezetni a prezentációt...stb"nem vagyok egy droid fan, de ezeket ugyanúgy meg tudod csinálni egy droidos tableten is, ami azért lehet olcsóbb, hosszabb üzemidejű, stb.
nekem azért lenne jó egy tablet jellegű (nekem inkább a laptoppá dokkolható az ideális de az más kérdés) win-es izé, hogy menet közben ezeket az alap dolgokat meg tudjam oldani, és ha hazaértem akkor bedokkolva kvázi teljes értékű rendszer előtt üljek. erre viszont pl a t100 is határeset nálam, ha lenne 4 giga ram benne akkor már rohtantam volna érte, de így marad majd a t200 vagy akármi ami kijön ilyen árszegmensben két év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest