- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
válasz
LittleShark #118 üzenetére
tabletkent tervezed hasznalni, vagy kulso periferiakkal (monitor, bill)?
-
Sir Ny
senior tag
"Ez utóbbi teljes méretű SDXC kártyával bővíthető, melyből már 256 GB kapatású változat is létezik,"
a hivatkozott bejelentesben microSD-t irnak.
-
Sir Ny
senior tag
válasz
Tigerclaw #76 üzenetére
A legjobban egy 8.9 incs atmeroju gombkijelzos tablettal vaghatnanak a Ms ala!
szerkesztes: de amugy igazad van, amig aron alul adjak a termekeiket a Ms es az INtel, addig kb ez a legjobb megoldas, talan csak az adatok masolasa tartana sok ideig. Lehet hogy lassabb az USB-je, mint az internet USB-etherneten, de a memkartya irasi olvasasi sebessege se tul nagy. Ez mondjuk nem sok kompromisszum. A masik a keves RAM, ennyi RAM-ra mar egy Ubuntut se szivesen tennek. (nekem boven eleg a negyede, kicsik az igenyeim, de nem ajanlanam senkinek aki azt varja hogy amit csinalni akar, az ertelmes idon belul megtortenjen)
-
Sir Ny
senior tag
Ha japan lennek, es fuggolegesen olvasnek, akkor szamitana a kepernyo hossza. Europaban a fuggoleges hely az ami szamit. Lasd meg konyvek(azmi?), weboldalak (kb 70 karakter utan megtorik a sort, gorgetni is lefele kell. Sokat.), ablakok es ablakkezelok (ahol a cimsor, menu1, menu2, menu3 es az allapotsor is a fuggoleges helybol vesz le).
A vizszintesen tobb hely meg inkabb zavaro, mintsem jo lenne. Tavolabb van az aranymetszes aranyatol. Aranyaiban sokkal rovidebbek a sorok a kepernyohoz merten, ha aranyaiban ugyanolyan magasak a betuk. Tobbet fogyaszt, nagyobb tomegu a szamitogepem tole, vilagit a szemembe.
(tenyleg nem akarom teleoffolni a topikot, csak mostmar nagyon bosszus vagyok, kreten az osszes piacfelmero es nem latnak a szemuktol, direkt rosszat akarnak nekem, vagy en vagyok helikopter? A HP530-camat egy masik HP530-ra kell cserelnem? Nevetseges.)
-
Sir Ny
senior tag
Miert van ebben nagyobb felbontasu kijelzo, mint a 200 000 ft alatti 13-15.6 laptopok mindegyikeben?
(most utalom az osszes tabla termekbejelentest, mert kerestem, de nem adnak laptopot 16:10 keparannyal es 800+ sornyi pixellel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztrofotózás
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpársportok
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest