- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Visszatérve a Voyo WinPad A1 Mini tárhelyének bővíthetőségére. A Voyo szerint a 64 gigabyte-os kártyákkal is elboldogul, nem csak a harminckettesekkel.
-
tjb007
nagyúr
Az csak (An)Dante saját kiegészítése, egyfajta plusz infó, semmi más. Ha megnézed a forráscikket, vagy a forráscikk forráscikkét ott sem említenek ilyet. Mindegy, hamarosan kiderül, hogy mennyi igaz ebből.
A Microsoft oldalán amúgy pontosan hol található ez ? Akárhogyan keresem sehol nem találom.
A 256Gb-es kártyát meg biztosan gond nélkül kezelni fogja, mivel az egészen pontosan 32GB -
tjb007
nagyúr
Pedig ez az. Az, hogy én Recovery-t írtam oda a képre Images helyett ne tévesszen meg, az az én „hülyeségem”.
Más nem is lehetne, a normál módon felrakott fel sem férne erre a 16GB-ra úgy, hogy még maradjon hely egy másik partíciónak is is.
Az a 9,3GB úgy oszlik meg, hogy:
- ~ 4GB maga a rendszer
- ~ 1GB lapozófájl
- ~ 500MB Windows frisstíések -
tjb007
nagyúr
Ahogyan a többi 100 dollárosként beharagozott modell sem került ilyen áron piacra (ez inkább ilyen ajánlott fogyasztói ár, vagy kereskedői beszerzési ár), úgy ez sem. 130 dollár körül mozog az ára, ami persze még így sem egy rossz ár ha azt nézzük, hogy van benne 3G modem is.
Mondjuk a vásárlástól elveheti a kedvet a nem túl ismert brand.(#5) mmmb80
Ennyire kevés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest