Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Tidzsimon
üzenetére
Nyáron amikor megvettem a telót még hazafele az utcán OTA-n frissítettem. Azóta pc-re dugva frissítem de nincs soha gyári állapot visszaállítás. Miután felrakta az új romot a sony programja bekapcs és már megy is tovább.
Ahogy olvasom ma a Skandináv országokban megjelent 5.0-s frissítéssel több lett a szabad hely. Illetve az android biztonsági frissítésből a novemberi kiadás van benne. Szerintem ezt a verziót már korábban kiadták volna. Most meg csak az északiak kapták meg. Lehet várnak a visszajelzésekre, hogy milyen lett aztán megkapja a többi ország is.
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Arról nem is beszélek, hogy csak 1x frissítettem OTA-n mert mindig később lesz elérhető azon a frissítés. PC-n azonnal elérhető a frissítés. Ott nem kell semmit sem csinálni. OTA-n pedig mindig kisebb a frissítés mérete. Azaz gondolom törölni sem kellene semmit.
no more
Ha kijön egy stabil 6.0 akkor felőlem maradhat. A támogatás úgyis év végén jár le. Addig lehet jön még egy 6.1. Az N borítékolható, hogy nem jön M4-re. De 6.1 ha lesz akkor nem kizárt.Matada2.3
SP-ről váltottam.
M4 támogatása már most ég és föld ahhoz képest. -
tomp
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Gépre kell dugni akkor nem kell törölni semmit. Szó nélkül felmegy az új verzió.
forintuser
No azért illene tudni vasalni.

-
tomp
félisten
válasz
forintuser
üzenetére
Hát aki ennyit sem ért hozzá annak hagyományos telefon kell mert az androidhoz nem ért. Amit leírtam az egy alap dolog. Ne csak divatból vegye meg a telefont. Ha nem ért hozzá ne vegye meg.

-
tomp
félisten
Azért a mobilaréna tesztje is érdekes. Első bekapcsolás után hogyan lett csak annyi a szabad hely?
Mivel a gyári állapot 3GB szabad hely.
Főverzió után eleve ajánlott nulláról indítani. Leszed az ember 1-2 nagy appot és máris lesz rengeteg hely.
Nekem 950MB szabad hely van. Ha OTA-n akarom majd frissíteni leszedem a fb-ot, chromenak törlöm az adatait, google fotók adatait is. Ez kb 500mega. Azaz össz kb 1,5GB. Azaz máris lejön a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Projektor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest