- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
->Raizen<- #199 üzenetére
A szélvédő mögötti 50°C-ot egyik készülék (még a navigáció) sem szereti. Nekem pl. a Lumia 640 vette le minimumra a fényerőt, mert annyira megmelegedett navigálás közben. A telefonos tartórész mögé tettem egy "árnyékoló" kartonlapot, így nem melegszik túl a telefon sem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
->Raizen<- #199 üzenetére
Hajrá
Persze attól is függ hogy mennyire melegszik át.
Az valószinű hogy belülről is melegedett
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #195 üzenetére
igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Semmi nem lesz.
Max akkor ha mondjuk kint hagyod 4-5 percig. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Kicsit azért szét néztem más telefon gyártóknál is. A samsungnál is ugyan ezt írja. Nekem honorom van, ott az írja hogy 35 C' ig ideális a telefon használata. Ez a megfogalmazás némiképp jobban hangzik.
-
buvartacsko
addikt
válasz
->Raizen<- #78 üzenetére
Szóval ha én elkezdek hirdetni 800 ezer forintért egy Z1 Compactot, akkor utána elmondhatjuk hogy neked 1 millás telefonod van? Az APRÓ nem tudom mióta HIVATALOS ár...
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #83 üzenetére
btw ha már kukacoskodás: hír iPhone 7-ről szólt, és nem itthon. Ausztráliában átszámolva kb 232000 forint az i7 indulóára, adókkal. Szóval lehet, hogy csak 232k volt. Ami persze tökmindegy, mert ha 20k az is gáz lenne, ha gyári hibás volt a készülék. Csak azért írtam, hogy legyünk azért pontosak, ha már ár alapján határozzuk meg, hogy gáz-e ha leég egy telefon.
-
nord_
veterán
válasz
->Raizen<- #78 üzenetére
Várj, mindjárt feldobok egy iPhone-t másfél milláért, hogy még nagyobbat mondhass.
Az, hogy van olyan hülye, aki drágábban árulja, mint a hivatalos helyek, az nem jelenti azt, hogy minden baromságot be kell linkelni... -
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #74 üzenetére
378k a legbrutálisabb kiszerelésben (256GB) az i7 Plus. Ennél soha nem volt drágább. Ha nem hiszed, itt vannak a bejelentéskor meghatározott árak. Így kérlek ne beszélj hülyeséget, pláne ne gyere nyerészkedő apróhirdetésekkel, mert akkor a Note 7 is bőven 400k fölött van, mióta leállt a gyártása és páran nyerészkedni akarnak rajta külföldi oldalakon.
-
buvartacsko
addikt
válasz
->Raizen<- #74 üzenetére
Nem, soha nem volt 400 fölött egyik modell sem... miért ide jársz hazudni és valótlan dolgokat terjeszteni?
-
buvartacsko
addikt
válasz
->Raizen<- #8 üzenetére
Milyen félmilla?
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #52 üzenetére
ja ez nem mérvadó, a note 7 topik sem volt.
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #8 üzenetére
hát pedig lehet, hogy arányaiban sokkal több leeco ég le, csak "onnan" nem jutnak ki az ilyen hírek.
kb annyira lehet megállapítani ezt, mint ennek az esetnek az okait. btw a vékonyítást rühellem, szintén az akksik miatt, de nem a tűzesetek miatt, hanem mert szerintem egy 4.7 - 5 körüli telefonba kéne minimum 4000-es akksi. Attól még bőven nem lenne brutálisan vastag meg nehéz. -
Picco
addikt
válasz
->Raizen<- #8 üzenetére
a Z1 Compactod fogadjunk nem tud ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest