- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Dehogy értem félre, csak el beszélünk egymás mellett.
Az oké, hogy minden gyártó ugyanezeket írja, de nem minden gyártó telefonja kotlik meg, ha nem az eléggé behatárolt gyártói leírás szerint használjuk a készüléket.
Egy szó mint száz, értem, hogy mit akarsz mondani, de én nem a leírás tartalmától akadtam ki mostanában, hanem hogy egy Note 7 random kigyullad, egy iPhone 7-et meg nem lehet a kocsiban hagyni még úgy sem, ha nem közvetlen napsütésnek van kitéve.
-
Zoja™
őstag
A tapasztalat viszont mást mond.
Volt egy pár telefonom, mielőtt leragadtam a jelenleginél és mindegyik volt kitéve valamilyen módon ,, extrém hőmérséklet különbségnek".
Hol mínusz 10-15 fokban zsebben, minden további védelem nélkül, hol kerti parti alkalmával tűző napon 2-3 órát.
A legnagyobb anomália, amit tapasztaltam, hogy vagy a kijelző sárgult meg kicsit, vagy szimplán kikapcsolt, de amint lehűlt, újra normálisan használható volt.Nem célom a trollkodás, de gyártótól függetlenül ha kifizetek egy tetemes összeget egy telefonért, akkor elvárom, hogy ne hímes tojásként kelljen vele bánni. És ezalatt nem azt értem, hogy mikróba raknám, vagy fallabdázni szeretnék vele...
-
D4ni
őstag
Valóban furán hangzik, hisz a test hőmérséklet már maga 35 fok nem? (lehet rosszul tudom akkor bocs)
bár ezek úgy gondolom ajánlott értékek, csak az akksi miatt. Ismerősöm aki sokat mászkál a ruszkiknál főleg tél idején ,és utána megy pihenni általában thaiföldre neki azért szokott szarakodni fél év után az akksija, eddig 2 iphoneal fordult elő+1 ipaddel. Gondolom a hőmérséklet túlzott kiugrásához lehet ezt kötni. -
Zoja™
őstag
Én végig olvastam.
Az első gondolatom az volt, hogy az iPhone használat ezek szerint kb olyan szezonális lehet, mint a motorozás. Csak itt tavasszal és ősszel lehet használni, télen és nyáron meg át kell ülni valami másba.Legalábbis ha tartjuk magunkat a leírásban foglaltakhoz.
-
madd dogg
senior tag
És ha 80 fokon van? Akkor nem gáz ha kigyullad? 80 fokos kb az soc hőmérséklete, és? Magasról leszarom a telefonom, nem teszem sem hűtött kesztyűtartóba, sem selyemkendőbe egy legyező személyzettel.
Ha kint hagyom nyáron az asztalon a teraszon, ne gyulladjon fel. Igaz a hír vagy sem, ez akkor is elfogadhatatlan, és az a buta fanatikus hozzáállás is, hogy a user a hülye. Nincs hülye user, rosszul tervezett termék van, kigyulladós telefonok esetében!
-
A Mythbusters egyik részében lemérték, hogy egy tűző napon hagyott fekete autó valóban forróbb lesz-e, mint egy azonos típusú fehér. Emlékeim szerint a fehér a legforróbb déli órákban 54, a fekete 56°C-osra melegedett. Szerintem nyáron Kaliforniában is lehet olyan meleg, mint a cikkben említett helyszínen, úgyhogy a 70 fokosnak feltételezett kocsi nekem barokkos túlzásnak tűnik...
A cikkhez: úgy látszik a 7-es nem lesz a nagyobb gyártók szerencseszáma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest