Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor113
tag
Nem lehet hogy ez a példány egyszerűen szar (úgy értve, hogy gyártási vagy SW hibás?)
Csak azért merem megkérdezni mert én egy E7et használok (nem túl rövid ideje) de szerencsére minden flottul megy rajta eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam Tényleg szenvedés lehet ezt a készüléket használni ha ilyeneket produkál, szánalom.
-
Misály
addikt
Csak erdekessegkeppen, kollegam N8-a ugyanugy t-mobilos mint az enyem, hasonloan ingatag a szoftvere mint amiket te leirtal, a menu gombja jobban kiall mint az enyemnek es a kijelzo lilas arnyalatu a betuk szorosebbek sokkal, mint az enyemen.
Vagy - ahogy te is mondtad - silany a minosegellenorzes a keszlethiany kielegitese vegett, vagy nemtudom kapkodnak es atgondolatlan a management. De ha jol emlekszem ez a finneknel altalanos problema.Egyszeruen vicc, hogy van akinek mukodik rendesen mindenfele takolas nelkul ( en ezen szerencsesek koze tartozom , kognitiv disszonanciahoz se kell folyamodnom, hogy ezt biztosan allithassam ), mas meg a sirba kivanja mert olyan fassagokat csinal. Egy reflasheles segithet ( phoenix-el persze ), ha van idod es turelmed akkor ess neki egyszer, hatha megembereli magat. ( Mellesleg nem veletlenul van mar az Ovi Suiteban egy reinstall opcio az update alatt
, kb elismeri a gyarto hogy orulj, ha normalisan mukodik. )
Mindenesetre en egy elegedett N8 felhasznalo vagyok, kifogtam egy jo peldanyt. Szomoru, hogy ehhez szerencse kell...
-
simon7109
csendes tag
akkor a gond szerintem nálad lehetett.nekem N8-am van.március 23-tól használom és semmi gondom nem volt vele.nem fagyott le egyszer sem és nem indult újra sem.a menüt mindig megnyitja.és így SPB-vel meg még gyorsabb lett.
nem akarom védeni a Symbiant sem a Nokiát mert igen vannak hibái de még mindig a Nokia csinálja a legjobb anyagokból a telefonjait és megbízhatóak is.eddig nekem csak Nokiám volt és mindel tokéletesen meg voltam elégedve.próbáltam az androidot nem is egy androidos telefont de nem az én világom.össze vissza van minden nem találtam benne semmit.az tény,hogy gyors ami jó de számomra más nincs is benne ami jobb mint a Symbianban.
most ez az N8 két évig lesz nálam és jó tudni,hogy folyamatosan fognak jonni a frissítések és egyre jobb lesz a Symbian.ha pedig letelik a 2 év akkor utána is Nokiát fogok venni akármi akármit mond mert számomra nincs a tobbi rendszernek annyi előnye,hogy érdemes legyen lecserélnem.persze akkor már valszeg nem igazán lesznek S3-as telefonok de attól még Nokia marad és vagy WP7-est fogok venni(vagy már WP8?) vagy pedig MeeGo-t persze ha kihozzák. -
Lirion
addikt
Miért gondolod azt, hogy a tiéddel ellentétes véleménye nem lehet senkinek?
Sok boldog és elégedett felhasználó van, akik előnyben részesítik a symbiant a többivel szemben és őket is minősíted azzal, hogy a tesztben leszarozod a rendszert. Ne várd, hogy ezek az emberek majd csendben maradnak, azt meg pláne ne, hogy egyetértsenek veled. -
hans87
tag
Ez egy frissített C6-01???
Jézus. A "Lefagy, újraindul minden különösebb kommentár nélkül." résztől a(z) "És a kedvencem, amikor egyszerűen nem lép be a menübe." részig szinte egy az egyben jelentkezik nálam, egy ős, eredeti - a Nokia hozzáállásának köszönhetően - frissíthetetlen 2009-ben vett Nokia 5530-on...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest