- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
HL2 Ep3 pedig alázni fog
Ja, csak mire kijön, Cavinton-t kell majd szednem, hogy eszembe jusson, mi a tököm is az a Half-Life.
Egyébként nem mondanám, hogy a Valve-nál nem csak a profit számít. Az egész nyamvadt epizodikus felépítésű HL széria a profitmaximalizációra törekszik.A Blizzard-ot is hagyjuk. Ha nem állt volna meg a WoW felhasználóbázisának exponenciális növekedése és nem tűnt volna fel nekik, hogy az MMO piacra olyan nagy nevek iparkodnak, mint amilyenek mostanság jövögetnek, még mindig csak fejnék, és hülyítenék a népet weniccdánnal.
A BioWare meg szerencsére egy nem is annyira populáris, mélyégüket tekintve meg már majdnem rétegjátékoknak számító crpg-iskolát követtek, ezért nem ellenfeleik a címlapon egy Crysis vagy NFS-szerű marhaságnak. Ellenben a Dragon Age-dzsel azért elég rendesen bekampányoltak, és azért sokaknak az a véleményük, hogy a konzolosítás oltárán jónéhány dolog fel lett áldozva.
Természetesen minden cégnél a profit a lényeg, amelyiknél nem így van, már mehet is a csődbiztos. A lényeg viszont az, hogy a profitot halálra nyúzott, ellaposodott és száz éve futó franchise-okból kaparják-e össze, vagy újdonságot, innovációt is hoznak
(Szándékosan nem kevertem be a "minőséget", mert az nem feltétlenül határozza meg egy játék nagyszerűségét. A Troika által kiköhögött Vampire - Bloodlines az egyik legzseniálisabb crpg, amit valaha csináltak, márpedig abban annyi bug volt, hogy igaj
)
-
Morden24
nagyúr
Ha mennyiség helyett a minőségre mennének, akkor 50-ből nem 30 lenne, hanem kb. 5
Ahogy (én is) hallottam, a sportjátékaikat pl. úgy ahogy van lehetne szanálni, legalábbis PC-n. Mondjuk más kérdés, hogy azok engem amúgy is annyira érdekelnek, mint a Vb... ha nem mondod, csak jövőre jöttem volna rá
-
Morden24
nagyúr
Tényleg, őket mindig elfelejtjük
Lehet azért, mert évek óta semmit nem adtak ki, csak (fejik a WoW-ot) weniccdánolnak.szerk.: Ménemlehet áthúzott szöveget bevinni?
(#9) Dany007: Gondolom ez a címek összeadott száma, nem a megjelent játékoké. Azaz gondolom egy Dragon Age 1 darabnak számít, nem 3-nak. Bár tudja a halál. Én azért nem számolgatok, mert a konzolos címeket egyáltalán nem is ismerem, és tippem szerint magas százalékuk az.
-
Morden24
nagyúr
Remélem, ez nem azt jelenti, hogy az ígéretes de nem bejáratott ötletek mennek a levesbe, az unalomig nyúzott franchise-aikat meg nyomatják futószalagon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest