- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Nekem nincs okosórám, de lesz, érdekelnek, várom azt a modellt, amelyikre azt mondom, hogy ezzel beérett a dolog, illetve kell majd hozzá a következő androidos de qwertys BlackBerry is (a Priv nekem hatalmas, remélem az kisebb lesz). Szóval figyelemmel követem a topikokat, annak ellenére, hogy egyelőre nem tulajdonlok semmilyen órát. Gondolom van ezzel így más is, ezért lepett meg ennyire, hogy az új Apple Watch-csal kapcsolatban ennyire nulla az érdeklődés. Még arra a taiwani gyerektávirányítóra is többen böffentettek valamit, pedig az sincs ott minden második olvasó karján, az ziher.
-
kchris78
veterán
Ez az ar nem magas. Ha megnezed hogy egy normalisabb mutatos ora mennyi (haverom vett egyet partizezerert es ez meg mindig nem a tobbtizevig eltartod es tobbet fog erni..) akkor ugyanaz a kategoria foleg a sport, ami egy bor szijjal abszolut viselheto, nekem jobban tetszik mint a rozsdamentes.
Evente nem kell cserelni, mar most eltelt masfel ev, es meg be sincs jelentve a kovetkezo..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest