Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Sokszor elég leugrani a sarki számtech bótba... ha az ismerősének az ismerőse vagy, akkor előhúzzák a pult alól a különféle kínai csodákat, 10-15 ezres áron. Én mondjuk egyiket sem venném meg, de például láttam már olyan pofátlan N95 utánzatot, ahol még a kamera körüli fémre vésett Carl Zeiss blabla is ugyanaz volt, mint a Nokia-n. Persze az építési minősége és a súlya alapján egyből lebukott a dolog (no, meg mikor megnéztem, hogy a fotók maximum 640*480-ban készülhetnek).
De a vatera is tele van ilyesmivel, legutóbb egy kedves eladó próbált rábeszélni, hogy az általa árult Samsung Armani eredeti, "csak" a típusszáma és a tudása más, mint a boltban kaphatónak
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest