- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Aha, logikus. Azert, mert az egyik random evben a qualcomm epp igy jott ki a fejlesztessel, rakjak at az egesz termekvonal megjeleneset (ami 5. eve van mindig oktober/november kornyeken) fel evbel kesobbre. Aztan ha a qualcomm legkozelebb ra 2 honapra kiad egy masik chipet, akkor rakjak at a megjelenest megint, oda, ugye? LOLmar, ne vicceljunk mar
Amugy: hogyne lett volna ilyen, N4 es N10 pontosan egyszerre jelent meg.
Az N7 jelent meg csak mindig nyaron, a tobbi cucc (telefon, es nagy tabla ha volt), mindig egy idopontban, oktober/november korul. -
Izzé
őstag
Pedig simán halaszthatnák, aztán ezentúl max nem a teló jönne ősszel, hanem a tab. Nem nagyon rémlik egyébként, hogy volt-e már olyan hogy egyszerre tolják az arcunkba a tabletet és a telót is, de lehet csak rosszul emlékszem, a tabok érkezését nem követtem annyira. Olyanra sem emlékszem, hogy az új android verzióból hónapokkal a hivatalos start előtt kiadnak a pre verziót. Változik a gugli hozzáállása na, de én is Integra kollégával értek egyet. Az októberi Nexus kapufa lenne.
-
pit stop
addikt
-
Integra
titán
ez van, szopó... :-/
de talán a 810-es soc megjelenéséig letudják vonni majd a következtetést a qhd és fhd méretű telefonok eladásából, hogy talán maradni kéne az 5 coll fhd-nál, nem kéne tovább bohóckodni felfelé... bár ha ázsia a fő piac, akkor rábasztunk, mert ott minden kis 50 kilós emberke 6 colosra gerjed...
európa már rég nem fő piac szinte semmiben sem.. minden rohadt drága és kivonulás meg visszaszorulás van. -
assemble
addikt
Nem nagyon tud a google mit csinalni, ok csak a megrendelo, a qualcomm-on mulik a dolog, akik egyszeruen kesobbre utemeztek a cuccot... Max elhalasztani tudnak a telefon premierjet emiatt jovo evre, de varni egy soc bizonytalan megjelenesere valszeg kb fel evet mikozben 1 ev mulva jonne a kovetkezo modell ugy is, meg sok mas szempontbol lenne hulyeseg
-
Integra
titán
nekem is bőven jö lenne a nexus5 rev2, amibe beletennének egy jobb kamerát és 3k akkut, nem nagyon kéne más...
810-es soc nélkül ez a telefon alapvetően kapufa lesz a google részéről, de ha nagyon igazodni akarnak a qualcommhoz, akkor tavasszal, vagy inkább nyár elején jönnie kell egy rev2 shamunak az új soc-kal. -
assemble
addikt
5" korul en azert elvagyok meg 1080p-n is, szoval ha lenne egy kisebb modell, en azon nem reklamalnek ha nem kapna qhd-t
Amugy nagy kar, hogy az ujgeneracios snapdragon cuccok csak jovo evben jonnek ki, elkelne lassan egy uj nexus nekem, de akkor lenne az igazi, ha benne lehetne egy snapi 810, es 4 gb ram...jerry311: hol van ilyen? Meg (normal meretu) tabletrol sem hallottam ami 4k kijelzos lenne, nemhogy telefonrol.
-
Integra
titán
várható a qhd, hiszen ez a referencia készülék a fejlesztőknek és a tendencia a további növekedés, fhd készülék meg már van az n5 személyében. tetszik vagy sem, bazi nagy lesz az n6, ez van.
ami viszont fura (feltéve, hogy valóban 2 készülék lesz), ha az egyik 5.9 coll, akkor miért 5.2 a másik.. nyugodtan lehetne fhd 4.7 coll, hiszen a htc már évek óta képes ilyet gyártani. olyan minimális a különbség a két készülék között méretre, hogy szinte értelme sincsen két méretet így gyártani. de ha az új moto x viszont az 5.2-es, valszeg azt egyszerűbb átbrendelni, mint egy annál kisebbet gyártani.
64-es qualcomm soc pedig valóban csak 2015 első negyedévében jelenik meg, legalábbis a csúcs 64-es soc, a roadmap az androidauthority honlapján fent van, másik nexus topicba már linkeltem anno. -
acura13
aktív tag
válasz
dozsabalint #57 üzenetére
irtam hogy relative lassu....Amugy ha megnézel pár tesztet a Moto X épp a legsikerültebb Amoledes telok egyike!! Fotoilag is..Nekem volt, mindkettö ..
-
assemble
addikt
Snapi 810 tudtommal alapbol nem jon ki iden (szoval keso lesz egy idei telefonhoz).
4K kijelzore egy telefonban pedig szerintem legalabb 1 evig nem kell meg szamitani, de inkabb 2.Pont most jott uj szivargas egyebkent: Rumor: 9to5Google Divulges More Alleged Shamu Specs, Affirms 5.9" Display For Motorola's Nexus
Ami szerint:
5.92" QHD display (498PPI)
3200mAh battery
13MP camera and 2MP front shooter
Snapdragon 805 processor
3GB RAMEs nem kizart, hogy lesz mellette egy 5.2" modell is.
-
Zirowe
nagyúr
Jaj, kérlek, fejtsd ki már, hogy miért is van olyan égető szükség 64bitre (azonkívül, hogy az apple azzal kérkedik, hogy neki ilyenje van ezért másnak is kell), főleg azon mondat fényében, hogy "legyen már kihasználva az L".
Mi is az, ami nincs/nem lesz kihasználva az L-ben 32biten? -
csordas11
aktív tag
Nexus 4-em cserélném már nagyon.
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #47 üzenetére
anno Te irtad hogy a G2 más panelt kapott azért szebb:-))))))))))) tehát az N5-é nem.,.fakobbak a szinek..
A kamera meg lassu....akármennyit is frissitiik..persze relative a lassuság ! tény hogy nem az élvonal....... -
ctvagyok
őstag
Remélem a Nexus 6 már 64 bites chippel jön, legyen már kihasználva az Android L. Az hogy kicsit gyengébb lenne sem zavarna engem. Úgyis elég gyors lenne valószínűleg. A 4k sem létszükséglet. Aksi legyen nagyobb, ha már elvileg jobban bírja majd kakaóval az L miatt. Esetleg egy jobb kamera beleférhetne.
-
Surfym@n
senior tag
Nexus6: Motorola - Snapdragon810 - 4GB RAM - 64GB (128GB) - 3.000+ mAh akksi - 4K Display - IP68 - "tanítható" IRport --> Qva mély az a bili, amibe még a könyököm is elmerül (fejem fölé emelt kezekkel)...
Amúgy kiváncsi vagyok, hány hónap múlva lesz ilyen feature list-tel piacon phablet. Tipp?
-
Kari1
aktív tag
Ezért így személyeskedni kicsit erős ennyi erőből te sem vagy képben mert mind a kettő júliusi cikk Shamu kódnév alatt hivatkozik a készülékre ami a Moto S is lehet mint ahogy fent is írták.
Egyelőre szvsz következtetést ezekből erős lenne levonni, annyit lehet tudni hogy a új Nexus tabletről több pletyak jött ki (gyártó, méret, SOC, kiegészítő billentyűzet képe, stb)Jah és (Pl itt egy másik csak 5.2"-os és ez frissebb pletyka)
-
assemble
addikt
Csak vegiggorgettem a kommenteket gyorsan, es durva, hogy mennyire nincs itt kepben senki.
A HTC Nexus 9 rovides megjelenese mar kb biztosra veheto, de egy Motorola Nexus 6-rol is mar tobb honapja voltak pletykak, amik szerint egeszen konkretan egy 5.9" kijelzoju phablet lesz. [link] [link]
Szoval ha valami megjelenik a kozeljovoben Nexus 6 neven, az minden bizonnyal ez lesz. Mas keszulekrol eddig semmilyen pletyka nincs, nem tudni, hogy terveznek-e valami telefon(abb) meretu cuccot (N5 2014?) is kiadni iden. -
BlackSoft
addikt
Most akkor mi is lesz?
Én Nexus X-nél tartok, amit a Motorola fog gyártani, és 2015-ben jön...
-
Dottore
addikt
A prémium anyaghasználatról alkotott véleményemmel azt hiszem egyedül leszek.
Nem szeretem a fémet az üveg hátlapot a drága kényes anyagokat. Egy telefonra sokkal inkább tekintek használati tárgyként, mint fektetek akár csak minimális energiát is arra, hogy figyelnem kelljen rá nehogy valami baja legyen. A fém nem hatékony ezeknél az eszközöknél, igaz szebb, növeli a presztízs értékét, de a használhatóságot rontja. Ott a Thinkpad. Hajlékony műanyag, magnézium vázzal, kevlárral, de ha leesik, hajlik nem törik nem deformálódik. Elpusztíthatatlan és minimális anyagi ráfordítással teljesen újjá lehet varázsolni. Az ipari tervezés csúcsa. Nekem ez a prémium.
-
-
MartOOn
addikt
Igen az ár a támogatottság illetve a gordulekenyseg ami eddig nekem vonzo volt a nexus szeriaban.
De.
Iden vmi nagyon nagyot kell guritaniuk hogy en levaltsam a picsanyi penzbe kerulo cyanogen11s oneplus one-om.
Ez is gördülékeny, itt is van rendszeres frissites plusz jobb az akksija es sztem jol is nez ki. Szoval nehez lesz de azért varom. -
Kari1
aktív tag
Amúgy ahogy mások is írták egyelőre azért nem lenne értelme most új telefont kiadni mivel a hardver nem tart ott.
Pletykák sincsenek csak ugye vki megírta hogy a Motorola adja ki... amikor az N5 megjelent (okt 31) akkor már szept 16 körül voltak kiszivárgott képek.
Illetve mennyivel lenne rosszabb ha valamikor jövő feb-marc felé jönne, akkor már a Qualcomm-nak is lesz 64bit-es SOC-a
-
jerry311
nagyúr
Nem nagyon követtem az android L híreket csak hogy lesz, meg hogy 64 bites.
Mondjuk amilyen ütemben frissülnek az appok és ezzel együtt nő az erőforrásigényük is, mert ugye frissebb lágyabb jobb hardverre dolgoznak a fejlesztők, úgy fog a 1st gen Nexus 7 is közelíteni akukáhozebayhez. -
Integra
titán
itt most a legfontosabb maga az L és a rollout hivatalos dátumai az egyes készülékekre. második az n9 a k1-gyel.
ami az új nexus telót illeti: az homály és csak tippelni lehet
jöhet egy frissített n5, jobb kamerával és erősebb akkuval (ez a legreálisabb szerintem)
jöhet egy vadonatúj másik teló (fura lenne ha így lenne)
nem jön semmi most (majd lesz), marad a jelenlegi n5 vagy netán a frissített verzióamíg az n6-hoz készen nem lesz a 64bites snapdragon csúcs soc, ami 2015 asszem első negyedéve lesz legkorábban, addig minek csináljanak egy teljesen új telefont sok pénzért? hogy utána fél évre dobják ki és készüljön egy másik? 1 év, 1 nexus telefon alapvetően, itt elképzelhető a 64 bitre való átállás miatt a csúszás.
azt tippelik sokan a sajtóban, hogy motorola készítheti, meglátjuk. de amikor az L egyik legangyobb dobása az, hogy 64 bites, akkor furcsállnám én is, hogy nem 64 bites soc-kal dobják majd piacra.
a google eddig sosem tudta titkolni a nexust, amit az n5-tel is tavaly művelt.. ehhez képest most pedig síri csönd van, teljes hírzárlat etc... szerintem ha lenne tök új telefon, akkor arról már valami komolyabbat is lehetne tudni, és már rég lennének vázlat fotók, váz fotok, előlap fotók etc...nem fog megszűnni a nexus telefon, ezt már elmondták a googlenál, hogy miért nem fog megszűnni. a gyártók rotálása viszont azért van, mert a google sem akarja elkötelezni magát senki mellett és egyfajta versenyre is kényszeríti őket. és ez egyáltalán nem rossz.
-
atike
nagyúr
Végre már valami hír.... Rendesen rossz, hogy nem volt infó mostanában....
Várom a 6-ot nagyon. Na meg, hogy tényleg kijön-e a Nexus 4-emre is az L...
-
David75
őstag
Szerintem a legnagyobb hülyeség lenne befejezni. Számomra mindig a legminőségibb android telefon. Erre van normális támogatás, nincs rárakva valami bóvli kezelőfelület és borzasztóan jól optimizált a rendszer. Számomra az iphone legnagyobb ellenfele a nexus. Pont, hogy ezt a vonalat kéne, hogy erősítse a google. Még az áremelést is megérteném. Lásd: én nem szívesen használnék androidos telefont, de nexus-t bármikor.
-
G.Zs.
senior tag
Ha jol emlekszem eddig minden ev vegen jott egy uj Nexus telo amiota letezik ez a sorozat.
Szerintem most is lesz, bar lehet, hogy csak a Nexus 5 rancfelvarrasa.Amugy meg leginkabb az erdekel, hogy lesz-e Android L Nexus 4-re es a regi Nexus 7-re, ugyanis nekem meg ezek vannak.
-
Nagyot néznék, ha a Lenovo K920 lenne a Nexus 6 alapja
-
Oppenheimer
nagyúr
kérem a Oneplus One-ra még ma.
-
David75
őstag
Az októbert még végig várom. Titkon abban reménykedek, hogy két méretben lesz nexus 6. Ha valami borzasztó nagy qhd-s tepsi lesz, vagy drágább lesz mint 300 font akkor iphone 6-ot veszek.
-
M.A.Z.
aktív tag
Tisztára, mint Cartman, amikor a Nintendo Wii-t várta... Aki nem tud várni, fagyassza le és majd októberben olvassza ki magát...
-
Bilux
veterán
Majd október közepe-vége felé megkeresem újra ezt a topicot
-
-
Izzé
őstag
Már leírta miért gondolja így. Teljesen logikus szerintem is. Minek dobnák most piacra az N6-t? Nem lenne előremutató egy 32 bites procival, arra ott az N5. Már pedig ha az N9 64 bites soccal jön, akkor az új teló is azzal fog. Ami előrelépés lenne ebben a kategóriában az az SD810 lesz, ami szvsz idén esélytelen.
Szerk: Mellesleg az N5-ről ilyenkor már sok mindent tudtunk, láthattuk pl képen is, az n6-ról meg még semmit.
-
Zirowe
nagyúr
Bánom is én mikor jön, inkább az L megjelenési dátuma régebbi nexusokra legyen már tudható.
-
Bilux
veterán
Mert mi lenne a nexus 6-ban? 3 giga ram, (2giga is sok bele, ez nem Samsung vagy LG) 801 proci vagy a fehérholló 805 vagy gyengébb 64bites proci?
K1-et nem lehet telefonba rakni azért jön a tablet amibe lesz az új 64 bites proci esetleg nagyobb felbontás.
Az új Android L-el és kész. -
Cathulhu
addikt
Pedig johetne a Nexus 6, miota az indiai atvette a reszleget, azota oszinten nem vagyok megelegedve se az android fejlodesevel se a kommunikacioval. Regen kiszamithato volt, jottek a foverziok, jott a nexusok, mostanaban minden csak pletyka, bejelentve alig van valami, aztan ami be van az is kodbe vesz mikorra lesz belole valami....
-
Bilux
veterán
Nem is lesz csak a nexus 9 jön
-
Cruzolka
aktív tag
Most akkor ki gyártja a Nexus 6 telefont?
Arról is szóltak már hírek, hogy idén Nem is lesz új készülék?!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest