- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Az S25-ön is kipróbálható a One UI 9
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
tudom kicsit le vagyok maradva, de mostanra jöttem rá, hogy ez a "BlackBerry Music Gateway" mégiscsak hasznos lehetne nekem, mert akkor nem kell elkérni másoktól a telefonjukat, h jack-el rádugjam az erősítőre, hanem simán csak csatlakozik a telefonnal a kütyühöz és küldheti is a zenét. viszont volna egy olyan kérdésem, hogy lehet hozzá több eszközzel is csatlakozni? ami miatt nekem megérné, hogy ne kábelezzek, ha tudná a következőt: átjön pár ismerős és mindenki kicsit más zenét hallgat, így akár 3-4 telefon is csatlakozik hozzá egy időben és mindig küld valaki rá zenét, amit ő mint egy playlist-et kezel, tehát ha épp valaki elküld valamit nem elindítja azonnal, ha nem vár, amíg sorra nem kerül. vagy túl sokat várnék tőle?
-
_Smooth
senior tag
Persze, hogy érti, csak PC in-nek nevezi, mert általában a VGA mellé dobják fel (ami meg ugye nem visz át hangot).
De a lényeg (persze már nem emlékszem az előzményekre és lehet, hogy félre is értettem), azon keresztül a telefonról a TV-re tudja küldeni a hangot egy ilyen BT receiverrel - nem pedig a TV hangját tudja BT-n keresztül egy BT képes hangszóróra kirakni.
Lehet, hogy ez irreleváns, mert ez nem is volt a célja senkinek
akkor meaculpa
Egyébként hamából van ilyen ODT csatlakozóval is.
Meg egy egyszerűbb változat, csak analóg, az kb 8-9k.
Thomsonból pedig láttam NFC-s verziót. -
_Smooth
senior tag
Persze, hogy érti, csak PC in-nek nevezi, mert általában a VGA mellé dobják fel (ami meg ugye nem visz át hangot).
De a lényeg (persze már nem emlékszem az előzményekre és lehet, hogy félre is értettem), azon keresztül a telefonról a TV-re tudja küldeni a hangot egy ilyen BT receiverrel - nem pedig a TV hangját tudja BT-n keresztül egy BT képes hangszóróra kirakni.
Lehet, hogy ez irreleváns, mert ez nem is volt a célja senkinek
akkor meaculpa
-
Taky
senior tag
Igen, igaz... PC IN lesz az..

De igazából nem csak pc-hez lehet használni, érti az másból is a jelet...

-
<Adamsky>
nagyúr
Hangminőségben jelent romlást a Bluetooth használata a hagyományos 3,5-es kábelhez képest?
Én headset-eknél sajnos hallom. Főleg egymás után hallgatva (kábel, BT). Nálam ez az átviteli mód ezért ki is esik. A dokkoló viszont tetszene ... ha lenne ilyen az én telefonomhoz is. Nem is értem, miért nem fekszenek rá az ilyenre a gyártók.
-
dish17
csendes tag
-
SonyNex7
senior tag
Nekem is egy Logitech van, nagyon szeretem, de azért kicsit kihallani a különbséget, legalábbis nálam túl sok a mély, még akkor is soknak érzem ha le van tekerve a mélynyomó a minimumra, egy 5.1es creative hangfallal használom, persze csak 2.1ben, maga a hangfal egyébként nagyon szépen szól, csak sajnos a bt azért ront a minőségen. De arra tökéletes, hogy telóról netrádiót hallgassak, meg persze messze jobb mint bármilyen beépített laptop hangszóró, szóval párezret megér, én 5ért vettem, a 12 sztem sok, párosítgatni nem kell azért túl gyakran új eszközt a legtöbb helyen, így az nfc nem hiszem hogy ér plusz pénzt, hatótávot nem tudom, a lakásban nekem bárhonnan megy.
Konkrétan Tv-re próbáltad már rádugni?
Van egy cikk amiben azt írják hogy lehet.[link]
Mekkora amúgy a hatótáv? -
Bocha
HÁZIGAZDA
Ezek szerint nem, de én még nem láttam ilyen tévét, komolyan! De azért is írtam, hogy nem tudom, inkább csak kérdezem.

-
_Smooth
senior tag
Az a Jack bemenet meg valszeg a PC audio IN lesz (VGA mellé), nem?
Mert ilyenek még előfordulnak manapság is (illetve a korábban vázolt 3RCA a kamerának).
De kimondottan AUX IN nincs a TVken (IMHO).
-
_Smooth
senior tag
-
Dare2Live
félisten
-
Juliuska
senior tag
A dokkoló marha igényes. Azért jól esne, ha más gyártó is követné ezt az irányvonalat...

-
Taky
senior tag
-
dlaj
őstag
Sok esetben megtalálható sztereó rca bemenet a sárga videó bemenettel együtt. Ezt ugye a kamerások kedvéért teszik rá.
-
Taky
senior tag
malnabokor (#9): Persze, kábelen azért jobb a minőség. De egy átlagos hangszóróval és MP3 fájlokkal ezt nem nagyon hallod ki, de egy profi rendszeren kihallanád.
SonyNex7 (#11): Szerintem kicsit félreértetted, hogy ez mire jó. A tévéd hangszóróin akkor tudsz megszólaltatni vele valamit, ha a tévéden van 3,5 milliméteres vagy RCA hangbemenet, de általában inkább kimenet van.
A Bluetooth is csak akkor működne, ha a tévédben lenne és rá tudnál csatlakozni vele bármire úgy, ahogy egy telefonnal csatlakozol egy headsetre. Én ilyen tévéről nem hallottam, de mondjuk nem is nagyon ismerem az okostévéket." ha a tévéden van 3,5 milliméteres vagy RCA hangbemenet, de általában inkább kimenet van."
Samsung LE40C650 tv-m van, azon van jack és RCA bemenet is.
Mert ez manapság olyan ritka dolog lett?
-
dish17
csendes tag
Nekem is egy Logitech van, nagyon szeretem, de azért kicsit kihallani a különbséget, legalábbis nálam túl sok a mély, még akkor is soknak érzem ha le van tekerve a mélynyomó a minimumra, egy 5.1es creative hangfallal használom, persze csak 2.1ben, maga a hangfal egyébként nagyon szépen szól, csak sajnos a bt azért ront a minőségen. De arra tökéletes, hogy telóról netrádiót hallgassak, meg persze messze jobb mint bármilyen beépített laptop hangszóró, szóval párezret megér, én 5ért vettem, a 12 sztem sok, párosítgatni nem kell azért túl gyakran új eszközt a legtöbb helyen, így az nfc nem hiszem hogy ér plusz pénzt, hatótávot nem tudom, a lakásban nekem bárhonnan megy.
-
ipacs92
csendes tag
És esetleg valaki ismer olyan megoldást, amiből üvegszálon közlekedik a hang? Ugyanis a jbl sb300-on van egy optikai és egy rca, de az rca meg sajnos kell a tv-nek
Tv-t pedig annyira nem akarok cserélni 
-
pystha
csendes tag
Nekem van egy ilyen Music Gateway-em és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Szerintem tök jó egy amatőr felhasználónak. -
SonyNex7
senior tag
malnabokor (#9): Persze, kábelen azért jobb a minőség. De egy átlagos hangszóróval és MP3 fájlokkal ezt nem nagyon hallod ki, de egy profi rendszeren kihallanád.
SonyNex7 (#11): Szerintem kicsit félreértetted, hogy ez mire jó. A tévéd hangszóróin akkor tudsz megszólaltatni vele valamit, ha a tévéden van 3,5 milliméteres vagy RCA hangbemenet, de általában inkább kimenet van.
A Bluetooth is csak akkor működne, ha a tévédben lenne és rá tudnál csatlakozni vele bármire úgy, ahogy egy telefonnal csatlakozol egy headsetre. Én ilyen tévéről nem hallottam, de mondjuk nem is nagyon ismerem az okostévéket.Köszi a választ, de nem gondolom hogy félreértettem.
A tv-s kérdés csak elméleti volt. Elméletileg amúgy lehetséges bluetooth képessé tenni csak az audio adapter mellé kell egy transmitter is,külföldi fórumokon olvasgatok róla de olyan 15e Ft,ha normálisan akarod megoldani.
A 2.1-hez mindenképp veszek egyet,főleg telefon miatt hogy akkor is rátudjam küldeni zenét ha a noti ki van kapcsolva( 2.1 rá van kötve a laptopra),illetve laptopról is ha nem az asztalnál van. Szerintem nekem 7000-es Logitech jó lesz. -
Shyciii
veterán
Bluetooth-on keresztül zene? Nah ennél igénytelenebb, gyengébb megoldást még nem találtak ki.
-
spinkler
tag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Hangminőségben jelent romlást a Bluetooth használata a hagyományos 3,5-es kábelhez képest?
A Bluetooth is csak akkor működne, ha a tévédben lenne és rá tudnál csatlakozni vele bármire úgy, ahogy egy telefonnal csatlakozol egy headsetre. Én ilyen tévéről nem hallottam, de mondjuk nem is nagyon ismerem az okostévéket. -
Flind
senior tag
Tetszik a Music Gateway, nagyon jó ötlet, bár nekem nincs rá szükségem, SRS-BTX300 tud mindent.
-
bok92
addikt
-
SonyNex7
senior tag
Egy ilyen Bluetooth-os adaptert ha rákötnék Tv-re akkor a tv hangszóróján keresztül is működik,illetve gondolom ez nem képes arra hogy működjön visszafele,mondjuk a tv hangja szóljon a blutooth fülesbe?
Mennyi készüléket kezel egyszerre?Tv+2.1?
Az említett logitechet 7e-től lehet kapni megéri ez a plusz felárat? -
jerry311
nagyúr
-
malnabokor
senior tag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nekem a HDMI-s töltőbölcső jobban bejön, elegáns és egyszerű mód videók kirakására úgy, hogy közben tölti is a kütyüt és az ára is korrekt.
A BT-s hangtovábításnak azonban nem vagyok barátja, sok sebből vérzik a koncepció. Arra azért kíváncsi lennék, ez a BB mennyit tud hatótávban? "Átvisz" egy bezárt ajtót, esetleg egy válaszfalat? Elrejthető szekrényben vagy az már sok neki?
Nagyon korrekt a hatótávolsága, a Logitech-nél picit erősebb, a kínai cuccnál sokkal. Egy vastag téglafalat nálam még átvisz, két ajtó és kb. 7 méter sem okozott gondot neki. Szekrényben lazán elrejthető; szóval én tényleg azért ajánlom, mert erős, és a hangja is rendben van.
-
bok92
addikt
-
dreamdancer
őstag
Nekem a HDMI-s töltőbölcső jobban bejön, elegáns és egyszerű mód videók kirakására úgy, hogy közben tölti is a kütyüt és az ára is korrekt.
A BT-s hangtovábításnak azonban nem vagyok barátja, sok sebből vérzik a koncepció. Arra azért kíváncsi lennék, ez a BB mennyit tud hatótávban? "Átvisz" egy bezárt ajtót, esetleg egy válaszfalat? Elrejthető szekrényben vagy az már sok neki?
-
eventus
veterán
Köszönöm a cikket!

-
f(x)=exp(x)
őstag
Én is venni akarok ilyet, csak nem 7000 forintért.

-
ripla
addikt
pont tegnap lapozgattam én is a netet, hogy jó lenne egy asztali dokkoló, de ezt a majdnem 7000 forintos árat sokallom érte. mondjuk olyan 3000 forintban kiegyeznék, úgyhogy amíg ez nincs, addig építek egyet legoból.

-
usbee
veterán
Mindkettő kötelező darab számomra!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest