- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Fritz Teufel #27 üzenetére
Szerintem is a hardver az egyik legnagyobb gond. Gyenge és drága ami most kapható, mindnek zárt bootloadere van (olyat szeretnék mint PC-n azt rakok rá amihez kedvem van), Ott van még a Project Ara is remélem hamar megvalósul elérhető áron és minőségben, úgy igazán a saját igényeinkre szabhatnánk.
-
ctvagyok
őstag
Telefon és PC ugyanaz lehet, és egy felhőből kapjuk majd az áldást.
Bár én örülnék, ha vész esetén a telefonom betenném a dokkolóba, és lenne egy gépem amíg elhárul a veszedelem. Azért monitoron csak jobb netezni, meg gépeln is jobb fizikai gombokon nem. -
Fritz Teufel
addikt
Valami olyasmiben gondolkodnék, mint az ASUS. Csak egy szabványos csatlakozó felületet vagy bölcsőt kell kialakítani és leht is dobálni a TV hátuljába, tablet vagy notebook-keret hátuljába. A különböző méretek miatt itt szükség lesz adapterekre, de az legyen a legnagyobb probléma. Jelenleg a hozom-viszem készülékek korlátja a hardver korlátja (ARM). Még némi víz lefolyik a Dunán, amíg kiegyenlítődnek a különbségek. Már, ha egyáltalán...
-
dabadab
titán
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
"Tényleg nem akarok kötözködni, de a Linux valóban nem jó az átlagjúzernek. Ez nem vélemény, hanem tény."
Akkor az Androidot kik hasznaljak?
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
dreamdancer #22 üzenetére
Dehogynem jó a Linux az átlagusernek. FB-re, letöltésre, levelezésre, YT, stb.. elég. Ha játszani akar, akkor ott kell kompromiusszmot kötni, de már ezen a téren is jelentős fejlődés volt az elmúlt 1-2 évben.
-
dreamdancer
őstag
Tényleg nem akarok kötözködni, de a Linux valóban nem jó az átlagjúzernek. Ez nem vélemény, hanem tény. 10 évvel ezelőtt a Linux és az OS X is 1-2% között volt - a Linux azóta is kábé ugyanott stagnál, miközben az OS X már 8% körül jár. (Az OS X-et csak azért írom, hogy ne a Windows "megdönthetetlensége" legyen az ellenérv.)
Nem azt mondom, hogy a Linux rossz, sőt, de a számokkal nehéz vitatkozni, a nagyközönségnek nem kell. Túl sok a gond, a korlát, a macera.
-
-
válasz
dreamdancer #16 üzenetére
En viszont nagyon szívesen fogadnek egy teljeserteku mobil eszkozt, amelyen akar a Photoshop is megy.
Nekem ideális lenne ha mondjuk csak egyegy karaktert vagy szaturaciot kellene korrigálni gyorsan.
En évek óta erre vágyok, talán az olcsó kínai win8 tablet lesz a nyerő nekem
-
dreamdancer
őstag
Pont hogy nem. Évek óta vannak androidos laptopok, de egyáltalán nem tudtak elterjedni. A célszerszámok mindig győztek az "all-in-one" hibridmegoldások felett.
A jövőt inkább a tökéletesen összedolgozó, közös adattárolót (felhő) használó, automatikusan szinkronizáló eszközök jelentik, nem pedig az, hogy a telefonon akarunk Photoshopot futtatni.
-
dabadab
titán
válasz
sz.balazs.95 #14 üzenetére
"egy ilyenből mit lehetne kihozni billentyűzettel egérrel és monitorral."
A hibait meg a korlatait, leginkabb
"Igazi" PC-nek azert ezek a telefonok nagyon gyengek.
-
Szívesen kipróbálnám, hogy egy ilyenből mit lehetne kihozni billentyűzettel egérrel és monitorral.
-
Béééla
őstag
És akkor most végre nem ÖT alkalmazás lesz a storeban?
Mert jó-jó, Bubi on Phone/Tablet, de nulla alkalmazás van rá...
-
Én várom ,főleg egy MA teszt erejéig minimum.
-
Cathulhu
addikt
Nagyon varos! Jelentheti ez azt, hogy flyme alapu oppokra is megjelenne? Oppok jobban bejonnek mint a meizuk.
-
twine
veterán
offoff:
Fejlődik ez valahova? Valamikor a múltban nagy durranással, elindították ezt a telefon-desktop kombó dolgot,,,rá voltunk izgulva,,,Nexus 4-el "reklámozták..." aztán valahogy az a koncepció eltűnt a honlapjukról...aztán volt valami nagy mobile bemutató....ahol bejelentették, hogy akkor beta test here....
Lehetett is tölteni,,de az akkori Nexusosok mindegyike aki felrakta pont ugyanazt mondta....:
"kalap sz@r" hétköznapi használatra teljességgel alkalmatlan,,,kb mintha egy prezentációt néznének...használható mobil os-től messze van még...aztán jött a hír, hogy "saját" telefonjuk lesz....ubuntu edge....
Jó kis demók, szemfényvesztő bemutatók....de valahogy évek óta nem látok valódi, kézzel fogható dolgokat....Figyelmetlen vagyok és nem követem a projektet?
-
moleculez
veterán
Na ezt megnézném igencsak.... Remélem nem geek játékszer lesz, és raknak bele rendesen erőforrásokat.
-
Most akkor ennek marad a jelenlegi Ubuntus store-ja, vagy írnak hozzá új alkalmazásokat?
-
dabadab
titán
válasz
dreamdancer #3 üzenetére
"Nem hiszek a "legyen a telefonod a pc-d"-koncepcióban, főleg nem Linux-alapokon."
A vilag viszont a jelek szerint teljesen maskent gondolja ezt, amit eleg jol mutat az Android nepszerusege.
-
sptkyle
senior tag
Pár éve már hirdeti az Ubuntu, hogy minden kijelzőméretben ott szeretnének lenni, és mintha lett is volna arról hír, hogy saját HW-t kap az Ubuntu Mobile a szoft mellé. De így sem rossz. Várjuk szeretettel.
Esetleg van valakinek tudomása arról, hogy meg lehet e nézni valahol a Flyme OS-t működés közben?
(gondolok itt olyanra, mint anno a Mozilla OS-nél volt, hogy van egy weboldal, egy virtuális készülékkel, és oprendszerrel, amit lehet bizgerálni) -
dreamdancer
őstag
Nem hiszek a "legyen a telefonod a pc-d"-koncepcióban, főleg nem Linux-alapokon. (Éveken át használtam Ubuntut, tudom, miről beszélek.) Talán még a MS jól is megcsinálhatná a Windows 10-zel (nem fogja).
Szóval ez se az az OS lesz, ami eléri az 1%-os piaci részesedést-
-
FATtila78
tag
A kínai kormány új OPrendszere, ami független a kapitalista Googletól!
-
leslieke
Jómunkásember
Várós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest