- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
cousin333 #31 üzenetére
Hát mikor utoljára próbáltam a turbó össz-vissz annyit csinált, hogy rettenetesen lerontotta a képek minőségét, és ezzel még tovább lassította a betöltődést. (Természetesen adatforgalmat spórolt vele, de ez most mellékes) A Mini ennél lényegesen jobb felhasználói élményt nyújt.
-
sekli
addikt
A legjobban annak örülnék, ha a mobilba belegyúrnák a Minit is. Én a minit használom, mert sokkal gyorsabb és az általam mobilról olvasott lapok 99%-át megfelelően jeleníti meg. Néha azonban belefutok valamibe, amit jó lenne megnézni a Mobil-lal, de általában lusta vagyok elindítani és újra bepötyögni az oldal (vagy copyzni). Ilyenkor önne jól, ha lenne egy opció, ami Mobil-módban nyitná meg az oldalakat. Lényegében a turbót kéne lecserélni a Mini-re a Mobilban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest