- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
cairojack #21 üzenetére
Ne haragudjatok, tényleg nem innen közelítettem meg a problémát. Így teljesen jogos amit írsz.
A következő hszre:
Nem vok iskolás, bocsánat. 31 éves vagyok és nem janizni kell a telefon. Arra való az alma.
Nekem a telefon wgy mindenes szerepet tölt be.Siti:
Megengedem, mert hányszor írjam le még, hogy ÉN VÉLEMÉNYEM. VÉLEMÉNY. Azt is értelmesen kifejtettem, hogy miért.
-
alfaromeo33
aktív tag
Valahogy nekem az agyamra ment már az LG 4x HD-m, pont azért, mert kicsinek találtam a kijelzőt, ami 4.7es. Ez volt az egyetlen oka, hogy lecseréltem. Nekem most nincs számítógépem, azaz kénytelen vagyok mimdenre a telefont használni és hidd el, sokkal pontosabban és kényelmesebben kezelhető a Note 2 a maga 5.5colos kikelzőjével.
A navigáció meg egy álom ekkorában. Tehát NEKEM jobb. 5col alatt NEKEM nem is kéne már telefon.Ez az Én véleményem. Ezt írtam le. Én már nem is tudnék egy 4alatti kijelzős telót kényelmesen kezelni, próbáltam.
-
alfaromeo33
aktív tag
Elnézést, de nem jól írtam, hogy nem lehet, hanem, hogy agyonveri a felhasználói élményt. Kényelmetlen, nehézkes, rossz, nyűg stb.......
Nem azt mondtam, hogy mini, olvasd el. Azt, hogy azért mini mert MED. kategória még nincs, ez olyan közép méret, a mini az a 4-4.3"
Amúgy nézd meg mit használok, NEKEM ahhoz képest mondjuk mini. -
alfaromeo33
aktív tag
Na majd jönnek ide is hamarosan a régiség kedvelők és itt háborognak, hogy 4.7" az nem mini, minek ekkora kijelző, stb. Szerintem azért mini mert a G2-től 0.5"-al kisebb és még nem alkották meg a Medium kategóriát XD
Szerintem nagyon jó húzás tőlük ez a fon. Ideális minden téren.
Én a 4" alatti kijelzőket szüntetném be, mert teljesen tönkrevágja a felhasználói élményt. Akkora mérten se netezni, se filmezni, se játszani, se navigálni nem lehet, illetve lehet, csak inkább kín mint öröm.Jó lesz ez LG!! Csak az ára is minibb legyen a G2 áránál, nem mintha az drága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest